MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Zdaje relacje z połówkowego
- dzidziuś zdrowy - wazy 303 g
wszystko dokładnie widziałam na monitorze - super jestem zadowolona
badanie trwało pół godziny
Wstawiam focie i wreszcie dzidziuś pokazał co ma między nóżkami - zgadnijcie kim jestem ?GoNia1979, sylwia1985, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
A ja myślę caly czas nad tym wozkiem ten albo inny kolor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cca2fb45eb.png
Bardzo mi sie spodobal gdy bylam.ogladac wozki i lozeczka w sklepie superbsie prowadzi i nie jest za ciezki dla mnie tym bardziej ze mieszkam na parterze i mam gdzie go parkowacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:06
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
no to teraz będzie problem z imieniem tak samo jak było w przypadku Nikosia - mój chce Patrycję lub Paulinę a ja chcę Matyldę lub Helenkę - jak zwykle się nie zgadzamy - ciekawe jaki będzie kompromis
GoNia1979, blubka, Rudzik, nadia1, mon!ta^, MEGI81, Arwi, Uszczesliwiona, Maniuś, monika_89, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:no to teraz będzie problem z imieniem tak samo jak było w przypadku Nikosia - mój chce Patrycję lub Paulinę a ja chcę Matyldę lub Helenkę - jak zwykle się nie zgadzamy - ciekawe jaki będzie kompromis
ale się cieszę z tej twojej córeczki
super
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
a to moje dzisiejsze łupy - kazałam mężowi pojechać po lekarzu szybko do szmateksu bo dziś nowy towar i tak na szybciocha wybrałam kilka rzeczy - nie mam czasu chodzić a tak była okazja
moje łupy 56-62
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 16:30
blubka, bbee, Rudzik, nadia1, Kamilutek, marie_marie22, ag194, mon!ta^, MEGI81, Uszczesliwiona, Uska, Maniuś, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość
-
Sylwia, gratuluję dziewczynki
Tak myślałam, że to długie czekanie na potwierdzenie płci Cię wynagrodzi dziewczynką
Forbidden, współczuję odwołanej wizytyNie znoszę takich sytuacji.
Ja do jutrzejszej wizyty zniosę jajko chyba. Nic sensownego nawet nie potrafię przez to napisać...sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Hej, ostatnio jak tu wchodziłam była strona 1000, a tu już 1017
Szalejecie.
Sylwia gratulacje córeczkiMoja teściowa ma na imię Helena i o ile to jest ok to wszyscy wołają na nią Hela, a to mi się kojarzy z Helem, ale to taka moja uwaga.
Qasha promieniejesz w ciąży. Widać, że jesteś szczęśliwa.
Ja dzisiaj pobierałam krew i robiłam glukoze. Nie było tak źle. Smakowała jak cukier puder, dobrze, że na dworze jest zima, świeże chłodne powietrze dużo pomogło. Glukoza na czczo 73,08, po 2h 71,36. Po godzinie u mnie nie pobierają. A później jeszcze endokrynolog.
W sobotę byliśmy u rodziny, dostaliśmy dwie reklamówki ciuszków po kuzynach męża. Więc zostało mi dokupić po dwa zestawy wyjściowe i jakieś sukieneczki.
-
sylwia1985 wrote:no to teraz będzie problem z imieniem tak samo jak było w przypadku Nikosia - mój chce Patrycję lub Paulinę a ja chcę Matyldę lub Helenkę - jak zwykle się nie zgadzamy - ciekawe jaki będzie kompromis
Matylda - piękne imię!
Gratuluję córeczki, piękna jest!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A mi się właśnie w głowie zrodziło pytanie, może głupie, ale ja próbuję zrozumieć swoje dziecko, nawet to w brzuchu
Więc czasami bywa, że dziecko tak silnie, gwałtownie kopnie, albo inne gwałtowne ruchy zaczyna wykonywać, a ja się zaczęłam zastanawiać, czy np. dlatego, że mu niewygodnie? źle siedzę? leżę? uciskam? Może głupio to brzmi faktycznie, ale gdzieś tam jak ostatnio czytałam czy zaszkodzę dziecku leżąc na plecach, to jakiś lekarz się wypowiadał, że jak dziecku niewygodnie to na pewno da znać (?) I faktycznie jak leżę na plecach bardziej na płasko to mała się silnie rozpycha i kopie, jak siadam wyżej to wtedy się trochę uspokaja.
Jak myślicie? -
Sylwia gratulacje:)
bbee ja się budzę czasami bo mała kopie jak niechcący kładę się na brzuch, pewnie jej ciasno, a ja jakoś instynktu przez sen nie mam
W ogóle mam wrażenie, że od kilku dni coraz mocniej ją czuję
Jestem taaka niewyspana, spałam 3,5 h ale przynajmniej ostatnia sesja na licencjacie z głowy :p
A propo kurtki hm- L na mnie za duża, najbardziej denerwują mnie szerokie rękawy, ale rozwiązałam to tak- rękawy zawinięte, w pasie ściągacz zawiązujęi mi w niej teraz ciepło, tylko ja lubię swetry to może dlatego
Dziewczyny chorujące-kciuki za powrót do zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 17:19
bbee, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
bbee ja myślę, że coś w tym jest i dziecko daje znać jak mu niewygodnie. Też dostaje więcej kopniaków jak leżę na plecach, a jak przekręce się leżąc na boku bardziej na brzuch, to w części brzucha, na którym leże dotaje takie kopy, że w nocy potrafią mnie obudzić
bbee lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja z. Innej beczki z beczki wyprawkowej moja znajoma ma na sprzedaz lezaczek bujaczek firmy Kinder Kraft Easy Swing dostala w prezencie wg nie uzywany bo wczesniej zakupila juz inny..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27cbaeec35d4.jpg
Czytalam na necie opinie super o nim.. zainteresowane prosze o pisanie na priv.. cena 200zl -
Helenka śliczneMatylda też
ciężki wybór :p
sylwia1985 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
GoNia1979 wrote:A ja myślę caly czas nad tym wozkiem ten albo inny kolor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cca2fb45eb.png
Bardzo mi sie spodobal gdy bylam.ogladac wozki i lozeczka w sklepie superbsie prowadzi i nie jest za ciezki dla mnie tym bardziej ze mieszkam na parterze i mam gdzie go parkowac
Dzisiaj oglądałam ten wózekcamarello avenger tylko niebiesko-biało-czerwony. Też mi się dobrze nim jechało, łatwo składało, jest zwrotny
ogólnie to parametry ma bardzo podobne do tego adamex vicco
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dzisiaj oglądałam ten wózek
camarello avenger tylko niebiesko-biało-czerwony. Też mi się dobrze nim jechało, łatwo składało, jest zwrotny
ogólnie to parametry ma bardzo podobne do tego adamex vicco