MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poczułam ruchy w 18 tc, a mój mąż w 21 i to dostał kopniaka najpierw w ucho jak podsłuchiwał Alę
I też często jest tak, że jak przykładamy rękę ja albo mój mąż to mała przestaje się ruszać, ale czasam jak ma jakąś większą imprezkę to przykładać ręki nie trzeba, a gołym okiem widać jak brzuch się rusza
No i na ostatim usg skopała panią doktorWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 13:30
marie_marie22, Arwi lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Ja też mocno czuję wiercipiętę w brzuchu, ale jak tylko przykładamy ręce - czy ja, czy CHłop - to Mała przestaje. Boi się czy co?
nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy świadomie. Zabawne to jest
Kurcze, zawsze się czegoś nowego nauczę
mon!ta^, ag194 lubią tę wiadomość
-
Ale się wkurzyłam, wizyta u gina odwołana bo ma operację i mam przyjść jutro. No to jadę do dentysty, a tam zamknięte i gabinet nieczynny akurat dzisiaj, jutro z rana może się wcisnę między pacjentami. Niepotrzebnie w ogóle jechałam bo nic nie załatwiłam, a mogłam z tym moim katarem leżeć w łóżku
Może u Was dzisiejszy dzień będzie bardziej udany i same dobre wieści z wizyt zobaczymy28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Forbidden wrote:Ale się wkurzyłam, wizyta u gina odwołana bo ma operację i mam przyjść jutro. No to jadę do dentysty, a tam zamknięte i gabinet nieczynny akurat dzisiaj, jutro z rana może się wcisnę między pacjentami. Niepotrzebnie w ogóle jechałam bo nic nie załatwiłam, a mogłam z tym moim katarem leżeć w łóżku
Może u Was dzisiejszy dzień będzie bardziej udany i same dobre wieści z wizyt zobaczymyPoczątek tego dnia miałaś kiepski, więc teraz już będzie tylko dobrze
-
Forbidden wrote:Ale się wkurzyłam, wizyta u gina odwołana bo ma operację i mam przyjść jutro. No to jadę do dentysty, a tam zamknięte i gabinet nieczynny akurat dzisiaj, jutro z rana może się wcisnę między pacjentami. Niepotrzebnie w ogóle jechałam bo nic nie załatwiłam, a mogłam z tym moim katarem leżeć w łóżku
Może u Was dzisiejszy dzień będzie bardziej udany i same dobre wieści z wizyt zobaczymy
Ja tak miałam w czwartek, wszystko pod górkę. Ale dzisiaj już potwierdziłam że lekarz jest ale podobno tłumytrudno najwyżej książkę wezmę ale polowkowe dzisiaj będzie
-
Forbidden, dzisiaj jest Blue Monday, czyli najbardziej depresyjny dzień w roku, może to dlatego nic dzisiaj nie wychodzi i pełno z nas jest chorych?
Padam na twarz, a dzisiaj jeszcze 3 godziny, w tym 1,5h wykładu... bleeeeeee
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Z dobrych wiadomości przyszła paczka z c&a, Pan kurier się tłumaczył, że musiał napisać, że w pt dostarczona, bo by mu premię obcięli. Niech mu już ta premia dana będzie, dobrze, że nie reklamowałam.
Przyszło też moje zamówienie z organicBabies; jakby któraś z Was była zainteresowana, to mają wyprzedaże: http://www.organicbabies.pl/wyprzedaz-2
Ale nie otworzyłam jeszcze, bo nie mam czasu na rozpływanie się nad maleńkimi ciuszkamimarie_marie22, ag194 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Z dobrych wiadomości przyszła paczka z c&a, Pan kurier się tłumaczył, że musiał napisać, że w pt dostarczona, bo by mu premię obcięli. Niech mu już ta premia dana będzie, dobrze, że nie reklamowałam.
Przyszło też moje zamówienie z organicBabies; jakby któraś z Was była zainteresowana, to mają wyprzedaże: http://www.organicbabies.pl/wyprzedaz-2
Ale nie otworzyłam jeszcze, bo nie mam czasu na rozpływanie się nad maleńkimi ciuszkami -
Zdaje relacje z połówkowego
- dzidziuś zdrowy - wazy 303 g
wszystko dokładnie widziałam na monitorze - super jestem zadowolona
badanie trwało pół godziny
Wstawiam focie i wreszcie dzidziuś pokazał co ma między nóżkami - zgadnijcie kim jestem ?
Kamilutek, gaja_1, Spirit, MEGI81, sylwucha89, Hope_, Rudzik, mon!ta^, bbee, blubka, GoNia1979, Klaudia N., marie_marie22, ag194, nadia1, Forbidden, Mabelle, Anstice, Arwi, Uszczesliwiona, Uska, Madu1611, Camilia, Moniqaaa, Kleopatra, Maniuś, monika_89, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:Któraś dziewczyna pisala ostatnio o wozku adamex vicco czy jakos tak. Obczailam go i powiem Wam ze bardzo mi sie spodobal:-) jeszcze nie widzialam u mnie w miescie w sklepach tego wozka ale na zdjeciach prezentuje sie bardzo ladnie:-)
Ja pisałam o tym wózku
Wybrałam taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4ef470526a9.jpg
Podoba nam się jeszcze ten, ale jest z materiału łączonego z eko-skórą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d173299d6a7c.jpg
Byłam dzisiaj w trzech sklepach z wózkami i wszędzie dobrze o nim mówili. Te wózki są w najnowszym katalogu, który wyszedł na 2017 rok.
W tym tygodniu pewnie zamówimytylko musimy na 100% zdecydować się na kolor i jeszcze czekam na opinię z dwóch źródeł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:54