MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek sliczne ubranka
Ja tez jestem przeszczesliwa, ze zakup wozka i fotelika mamy za soba, uuuuuf! Zostalo nam jeszcze lozeczko, juz upatrzone. Turystyczne z przewijakiem i bajerami za 215 zl. No i materac porzadny do niego. I komoda. I drobnosci jakies. Nie powiem, zebysmy jakos szczegolnie zaszaleli, obylo sie bez bolu dla kieszeni
Eeech, pojechalam z Moim w trase i juz mnie doopa boli od siedzenia. Co ja mam z tym zadkiemKamilutek, MEGI81, Ju14 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:tylko problem w tym że mąż nie chce ani Helenki ani Matyldy
bo mu się nie podobają imiona
Ponoć najbardziej lubi się te piosenki, który najczęściej się słyszy, więc może tak samo działa to w przypadku imion - powtarzaj je mężowi często, a nóż widelec się osłucha i zmieni zdanieMEGI81, marie_marie22, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
hej dziewczyny, wiem, ze to juz bylo ale dzis dowiedzialam sie, ze moge kupowac w polskich sklepach internetowych, a rodzina mi to stopniowo dostarczy do szwajcarii.
zaczelam przeczesywac nasze ponad 1000 stron, ale tak to do porodu sie nie wyrobie
chodzi mi o 3 rzeczy:
- chusty do noszenia dziecka
- otulacze
- rozki
jakbycie mogly podeslac linki...wiem, ze Zyrcia polecala jakies...
pzdr i milego wieczoru!
g.Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
sylwia1985 wrote:tylko problem w tym że mąż nie chce ani Helenki ani Matyldy
bo mu się nie podobają imiona
Sylwia to pójdzie na kompromis ty wybierz pierwsze imię a mąż niech wybierze drugie.
Oba imiona są piękne.Moja teściowa ma na imię Hela i to naprawdę dobra i wrażliwa,bezkonfliktowa kobieta.Może lekko skąpa, no ale nie można być idealnym -
Dziewczyny, nadrabiam ...
Zaspałam dzisiaj i cudem zdążyłam na wizytę! Mała wązy koło 500g ale nie robiła dokładnych pomiarów, sprawdziła tylko czy serduszko ok i czy główka ok
Dowiedziałam się skąd to uczucie że mała jest tak nisko, otóż moje dziecko ma worek bokserski i rączkami bije po pęcherzu
Moja dziecina też jest nie dotykalna, jak tylko przyłożę rekę ja albo mąż to przestaje kopaćAle bezczelna matka to bezdusznie wykorzystuje i jak chce iść spać to mąż kładzie rękę na brzuch i tak zasypiamy
Mąż poczuł ruchy raz w 17tyg i drugi w 21tyg
Ciekawe kiedy poczuje kolejny raz
Zgubiłam linka do koszul do karmienia, ma może któraś jeszcze tego linka? Robię wstępny kosztorys żeby wiedzieć czy mi wyplaty za 3 miechy wystarczy na wszystkoSą plusy tak długiego czekania na wypłate
Też zrobiłam dzisiaj nowe paznokcie!Szaleństwo dzisiaj tu jakies
Sylwia GRATULACJĘ!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:04
Kamilutek, MEGI81, marie_marie22, sylwia1985, bbee, mon!ta^, Kleopatra, sylwucha89, gaja_1, Maniuś lubią tę wiadomość
-
W poprzedniej pracy miałam dziecko Helenkę - bardzo charakterna, konkretna dziewczynka, na początku nieufna, ale potem już meeega przytulaśna
Mam bardzo miłe skojarzenie z tym imieniem
Patrycja - też mi się miło kojarzy, bo z koleżanką i kuzynką
Dewa, Ciebie boli od siedzenia zadek, a mnie z kolei bolą żebra. Moje dziecko mam wrażenie, że tak się układa, że albo naciska mnie na pęcherz, albo mizia mnie po żebrach. Wyobrażam ją sobie taką wyciągniętą gilgoczącą mnie po zebrach i pęcherzu. Ciekawe, jak jest naprawdę.
Uska, wracaj do zdrowia
Mabelle, Uszczesliwiona, gratuluję udanych wizyt:)
Dziewczyny, głupie pytanie... Czy zdarza Wam się jeszcze wymiotować? Boja od tego kaszlu teraz ciągle wymiotuję i zastanawiam się czy to właśnie objaw ciążowy, grypowy czy to moje problemy z przewodem pokarmowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:19
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Ponoć najbardziej lubi się te piosenki, który najczęściej się słyszy, więc może tak samo działa to w przypadku imion - powtarzaj je mężowi często, a nóż widelec się osłucha i zmieni zdanie
KAMILUTEK zgadzam się!pare lat temu mój mąż na imię Anastazja reagował negatywnie ale 4 lat małżeństwa slyszal zawsze chcę Anastazję
A tak wogóle Anstice to mój login oznaczający imię Anastazja chyba tylko w języku ang.
Byłam jak zdarta płyta zawsze tylko Anastazja. Jak mąż dowiedział się że jestem w ciąży to powiedział że chciałby oby to była dziewczynka Anastazja
USZCZĘŚLIWIONA gratuluję udanej wizyty.
USKA zdrowiej! Ja brałam duomox w 3 m-c nie zaakceptował mój organizm. Bardziej pomógo mi cytryna miód i imbir. Cisnełam całą cytrynę mieszałam z miodem aby miód puścił lekko ciepla woda dosłownie krople i tarkowałam imbir. Polecam bo to mnie postawiło na nogi - uważaj z imbirem jest ostry i jak za dużo starkujesz to cięzko wypić można wkroić plastry a póżniej wyjąć. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
MABELLE akurat moja Hela mama jest aż zachojna obdarowałaby pół swiata jakny mogła to chyba w takim razie nie zależy od imienia a od człowieka
GONIA ja rożek kupuje z firmy AMY polska firma. Wybrałam rożek siwy w grochy białe z falbankami są na necie. Jak wpiszesz AMY to ci wyskoczy ta strona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:27
Mabelle, Uszczesliwiona, gonia13 lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:W poprzedniej pracy miałam dziecko Helenkę - bardzo charakterna, konkretna dziewczynka, na początku nieufna, ale potem już meeega przytulaśna
Mam bardzo miłe skojarzenie z tym imieniem
Patrycja - też mi się miło kojarzy, bo z koleżanką i kuzynką
Dewa, Ciebie boli od siedzenia zadek, a mnie z kolei bolą żebra. Moje dziecko mam wrażenie, że tak się układa, że albo naciska mnie na pęcherz, albo mizia mnie po żebrach. Wyobrażam ją sobie taką wyciągniętą gilgoczącą mnie po zebrach i pęcherzu. Ciekawe, jak jest naprawdę.
Uska, wracaj do zdrowia
Mabelle, Uszczesliwiona, gratuluję udanych wizyt:)
Dziewczyny, głupie pytanie... Czy zdarza Wam się jeszcze wymiotować? Boja od tego kaszlu teraz ciągle wymiotuję i zastanawiam się czy to właśnie objaw ciążowy, grypowy czy to moje problemy z przewodem pokarmowym.
Mi sie zdarza zawsze rano poprostu mnie zemdli i musze objac moja porcelanowa kolezanke.. a potem juz ok..
Oli poprostu nie.lubi wczesnie wstawac.. -
GoNia ja przez całą ciążę wymiotowałam łącznie 3 razy ale odruchy wymiotów mam bardzo często i to podczas właśnie kaszlu i wiem że jak napada kaszel to muszę mega uważać bo aż zielenieje
-
Anstice wrote:GoNia ja przez całą ciążę wymiotowałam łącznie 3 razy ale odruchy wymiotów mam bardzo często i to podczas właśnie kaszlu i wiem że jak napada kaszel to muszę mega uważać bo aż zielenieje
Ostatnio zawozilam Krystiana do o przedszkola i poprostu zwymiotowalan na parkingu bo kurka na wacie nie bylo ze mna mojej porcelanki..
A gdzies mialam ze.ktos widzial:p.