MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
No mój M. się postarał, mam dziś urodziny i dostałam rano spory voucher do spa więc kilka zabiegów mogę zrobić i co najważniejsze masaż, masaż i jeszcze raz masaż 🙏🏻 Mój brat i tata się dorzucili więc chłopaki o mnie zadbali 🤗 Miło nie powiem. Jak zobaczyłam pierwszą ulotkę jakieś ujędrnianie, cellulit coś tam to mówię „no to teraz to się staro poczułam” 🙈
Mimi1987 ja to zapomniałam o tą spacerówkę zapytać ale raczej też by już dała zielone światło, a i tak już jest bardzo na styk w gondoli. Zamówiłam już wkładkę nawet do tej spacerówki i będę wyciągać chyba na dniach.lilly. lubi tę wiadomość
-
Karola, wszystkiego najlepszego
co jak co, ale prezent chyba trafiony, relaksik się przyda na pewno 🥰
Karolllla lubi tę wiadomość
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:25
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Karolla full wypas super ❤️❤️❤️
Wszystkiego co najlepsze 😍Karolllla lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Melduje się po wizycie u neurologopedy i uwaga: wedzidelko się tak zrosło ze nie może podnosić języka i dlatego ta buźka taka. Mówi ze nie dziwi się ze nie chce butli czy smoka.
Teraz dwa tygodnie ćwiczeń, ponowne podcięcie i miesiąc ćwiczeń.
Do tego czasu nie mogę rozszerzać diety bo będzie się krztusił.
Masakra3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyLilly chyba najważniejsze ze przyczyna znaleziona, już będzie tylko lepiej.
Dziewczyny, jak u Was sprawa z tv? Włączacie przy dziecku? Ja się przyznałem ze czasami jak już nie mam siły i pomysłu to biore młodego na kolana zabawkę i oglądamy trochę tv.. -
Karollla sto lat! 🎂
mwm ja wcześniej miałam często włączony tv przy małej ale jak się nam pojawił epizod unikania kontaktu wzrokowego to wyeliminowałam tv i tak się przyzwyczaiłam ze wgl przy niej nie włączamy. Zreszta wcześniej ona nawet nie patrzyła w tv, a w niedziele przyszli znajomi i oglądaliśmy mecz Polska-Włochy wieczorem to jak na chwile była z nami w salonie to tylko tv ja interesował. Wiem ze są ludzie którzy normalnie oglądają a dziecko razem z nimi, albo puszczają już takim maluchom jakieś bajki dla świetego spokoju ale czy to takie dobre, nie wiem 🤷🏼♀️Karolllla lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Karollla sto lat! 🎂
mwm ja wcześniej miałam często włączony tv przy małej ale jak się nam pojawił epizod unikania kontaktu wzrokowego to wyeliminowałam tv i tak się przyzwyczaiłam ze wgl przy niej nie włączamy. Zreszta wcześniej ona nawet nie patrzyła w tv, a w niedziele przyszli znajomi i oglądaliśmy mecz Polska-Włochy wieczorem to jak na chwile była z nami w salonie to tylko tv ja interesował. Wiem ze są ludzie którzy normalnie oglądają a dziecko razem z nimi, albo puszczają już takim maluchom jakieś bajki dla świetego spokoju ale czy to takie dobre, nie wiem 🤷🏼♀️ -
Dzięki Dziewczyny 😘
Lilly no to masakra rzeczywiście, dobrze że poszliście i znaleziona przyczyna ale mimo wszystko słabo
Ja czasami mam tv popołudniu i patrzy ale jak widzę, że skupia to całą jego uwagę to wyłączam, a tak to wyłączony w ciągu dnia. -
Karola wszystkiego najlepszego 🍾🍾🍾🎂🎂🎂
Maz zostal z Mloda na 2h sam, to ogladali Masza i Niedzwiedz...
Ja ogladam tv. Mloda sobie na macie cwiczy czasem jak leci bajka to słucha,ale specjalnie nie oglada.
Lili to dobrze,ze wiadomo co sie dzialo...a z rozszerzaniem nadgonicie spokojnie ten miesiac. Maly bedzie pewniej siedzial,a moze juz sam usiadzie i nie bedzie stresu o sadzanie niesiedzacego dzieckaKarolllla, lilly. lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:25
lilly., Karolllla, szatanka lubią tę wiadomość
-
My mamy skierowanie do logopedy z wędzidełkiem, czy któraś z Was może wie gdzie jest na NFZ w Szczecinie?
Tv nie włączamy. Czytałam, że dzieci 0-18 miesięcy w ogóle nie powinny oglądać, a 2-5 godzinę dziennie. Taka informacja, a oczywiście nie wiadomo jak wyjdzie w praniu 🤷Ola, 14.05.2020r -
Wszystkiego najlepszego Karolla 🤩.
Jeśli chodzi o tv, to do południa w ogóle nie oglądamy, ale niestety małż jest telemaniakiem i zawsze go muszę gonić, żeby nie oglądał przy dziecku, bo działa to na niego jak magnes. Czasami jak bardzo chce coś obejrzeć, a mały leży na macie z pałąkami, to kładzie na nie kocyk od strony tv, zawsze to jakaś ochrona.Karolllla, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
maly jak sie przyklei do telewizora to koniec nie odgonisz go niczym dlatego trzeba juz wczesniej w ogole nie pokazywac
-
Ja jak mam młodą na cycu to właczam tv... teraz jest na macie odwrotnie do tv to tez sobie cos tam lecie... ale zwykle mam wyłączone, chyba ze kontroluje na co dziecko patrzy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 15:19
2020
2023