MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wcześniej wychodziłam i byłam pod telefonem ale to max półtorej godziny i już jej się syrena włączała a teraz zostali 4h razem i było ponoć super także chociaż tyle szczęścia że wypiła,swoją drogą tylko 90ml, a jak przyszłam to się tak śmiała do cycka że nie mogłam z niej 😂🙈 butelke akceptuje choćbym nie wiem co tam wlała😂 może dlatego nie protestowała bo kiedyś też moje odciągnięte jej podawałam 🤔
-
nick nieaktualnyKama92 wrote:Dla mnie kpi to by była jakaś udręka.. Już teraz ledwo wyrabiam 🙈
A jakie próbujesz podawać? Ja mialam bebilon gotowy w buteleczce ale zastanawiam się czy to dobry wybór na takie jednorazowe podania
Od mleka marki Rossmann po nutramigen. 🤮🤮 Wszystko na nie.
I różne butelki też. 😅
Mąż raz zaproponowałam bym odciągnęła i dała swoje to miał taką awanturę że bal się potem cokolwiek proponować 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 12:01
-
Mam nadzieje, że to zwykle przeziębienie bo na tej jodze ostatnio wymarzłam, mocno tam wietrzyli salę i do zimnej wchodziliśmy
No ale ogólnie z koroną jest porażka, mój tata od 3 tygodni ma zawalony cały oddział, łóżko się zwalnia albo ktoś zdrowieje albo umiera i wskakuje następny, mają tylko czas na dezynfekcję. Jest zajechany.
-
Moja jeszcze nie dawno usmiech od ucha do ucha do każdego... na rączki to z odrobiną niepewności, ale też... az jakies 2 tygodnie temu bylismy u dziadków i koniec świata tragedia, na sam widok buzia w podkówke i prawie płacz.... W szoku byłam, z moją mama sie nie widzi za często, ale zawsze do niej szla na rączki...atu nagle rozpacz w kratkę2020
2023 -
Kama92 wrote:Dla mnie kpi to by była jakaś udręka.. Już teraz ledwo wyrabiam 🙈
A jakie próbujesz podawać? Ja mialam bebilon gotowy w buteleczce ale zastanawiam się czy to dobry wybór na takie jednorazowe podania
Te mleka w buteleczkach gotowe są smaczniejsze moim zdaniem (z wyjątkiem nan opti pro- według mojego dziecka)... na jednorazowe podanie właśnie takie bym wybrała2020
2023 -
Jeśli chodzi o wychodzenie... to jakoś nie mam gdzie chodzić i z kim dziecka zostawić... tzn w czasie gdy chetnie bym gdzies poszła to mąz jest w pracy i nie mam z kim dziecka zostawić...
Przez koronę z rodzicami się mało widuję... tata ma 82 lata a mama 75, wiec się o nich boje...2020
2023 -
Kama92 wrote:Ja też wcześniej wychodziłam i byłam pod telefonem ale to max półtorej godziny i już jej się syrena włączała a teraz zostali 4h razem i było ponoć super także chociaż tyle szczęścia że wypiła,swoją drogą tylko 90ml, a jak przyszłam to się tak śmiała do cycka że nie mogłam z niej 😂🙈 butelke akceptuje choćbym nie wiem co tam wlała😂 może dlatego nie protestowała bo kiedyś też moje odciągnięte jej podawałam 🤔
Weronice nie zdarzyło się wypić z butelki więcej niż 90ml - a ma juz pól rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 13:59
2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:Jeśli chodzi o wychodzenie... to jakoś nie mam gdzie chodzić i z kim dziecka zostawić... tzn w czasie gdy chetnie bym gdzies poszła to mąz jest w pracy i nie mam z kim dziecka zostawić...
Przez koronę z rodzicami się mało widuję... tata ma 82 lata a mama 75, wiec się o nich boje...
Mnie po całym dniu serio nie chciało się już wychodzić. 😑 -
To ja wychodzę. Nawet jak mi się niechce to się ubieram i idę nawet do żabki po bułki. Ale to mój samotny spacer nawet jak trwa 10 minut to zawsze mi się ta głowa przewietrzy.
Co do korony to.mojego męża brat właśnie się testował bo miał z kimś kontakt. Nie powiem dobry to.interes. 20 sekund badanie i 560 zł rachunek 🤦♀️
Naszczescie negatywnyAjka lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi1987 wrote:To ja wychodzę. Nawet jak mi się niechce to się ubieram i idę nawet do żabki po bułki. Ale to mój samotny spacer nawet jak trwa 10 minut to zawsze mi się ta głowa przewietrzy.
Co do korony to.mojego męża brat właśnie się testował bo miał z kimś kontakt. Nie powiem dobry to.interes. 20 sekund badanie i 560 zł rachunek 🤦♀️
Naszczescie negatywny
Ceny kosmos ale całe szczęście, że te testy są, mój tata robi co tydzień. Bardzo chciałby wnuka zobaczyć i dupa. Krew mnie zalewa serio. Nie dość, że młody babci nie poznał to jeszcze z dziadkiem nie może się widzieć tyle ile byśmy chcieli... -
Mimi1987 wrote:To ja wychodzę. Nawet jak mi się niechce to się ubieram i idę nawet do żabki po bułki. Ale to mój samotny spacer nawet jak trwa 10 minut to zawsze mi się ta głowa przewietrzy.
Naszczescie negatywny
U naszego kolegi tez był negatywny i mimo to został sam w domu. Po 2 dniach objawy, ponowny test i pozytywny. Lekarka powiedziała ze przy pierwszym było za wczesnie3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Naszczescie negatywnyBaby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
nick nieaktualnyMimi1987 wrote:To ja wychodzę. Nawet jak mi się niechce to się ubieram i idę nawet do żabki po bułki. Ale to mój samotny spacer nawet jak trwa 10 minut to zawsze mi się ta głowa przewietrzy.
Ale bardziej mam na myśli jakieś większe wypady, przyjemniejsze.. - to już się nie da..
A przy pierwszej córce to mąż wracał tak późno, że nie było już często możliwości żeby gdzieś pójść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 14:37
-
Catlady wrote:Ale podobno jak się ma skierowanie to badanie jest bezpłatne. Moja koleżanka miała kontakt z osobą zarażoną, i sama przez 2 dni się kiepsko czuła, i dostała skierowanie na bezpłatny wymaz. Pod szpitalem u nas pobierają, podjeżdża się autem, i tylko opuszcza szybę. Na wynik czeka się 2 tyg i jest za free.
No właśnie czeka się 2 tyg.
A mojego męża brat nie może sobie pozwolić na przestój firmy na 2 tyg.
Dlatego zrobił prywatnie.
Bo tak by musiał siedzieć w domu i oczekiwać na wynik 🤷♀️20.10.2012 👰🤵💍
lilly. wrote:U naszego kolegi tez był negatywny i mimo to został sam w domu. Po 2 dniach objawy, ponowny test i pozytywny. Lekarka powiedziała ze przy pierwszym było za wczesnie
Upsss to Ja nie będę się z nim spotykała teraz . Ehhh niech się to 💩 skończy 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 14:43
lilly. lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
A wracając do tematu krzesełek skoro Oli już je codziennie teraz coś to kupować krzesełko? Według mamyfizjoterapeuty lepsze to niż bujaczek ale nie sądziłam, że już muszę. Zagwozdkę mam, chociaż bujaczek mam beznadziejny i nie lubię go tam sadzać to chyba serio krzesełko jakieś regulowane lepsze.
-
Karolllla wrote:A wracając do tematu krzesełek skoro Oli już je codziennie teraz coś to kupować krzesełko? Według mamyfizjoterapeuty lepsze to niż bujaczek ale nie sądziłam, że już muszę. Zagwozdkę mam, chociaż bujaczek mam beznadziejny i nie lubię go tam sadzać to chyba serio krzesełko jakieś regulowane lepsze.
Też się chętnie dowiem.
U nas je w baby bjorn. Fizjoterapeuta powiedział nam że to lepsze niż krzesełka bo On jeszcze nie siedzi.
Ale już sama nie wiem 🤦♀️🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 14:57
20.10.2012 👰🤵💍
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪