MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy wczoraj na sankach, z tym że mój nie siedzi jeszcze więc go Braciak trzymał
Ale się mega cieszę z tego śniegu! Też chcieliśmy jechać w góry ale nie wiadomo jak będzie więc chociaż tutaj szukamy śniegu.
Karola pisałaś kiedyś że czekacie na projekt przeniesienia kuchni do salonu. Dostałaś? Zadowolona jesteś z usług? Chodzi mi po głowie remont generalny .. -
martynkaa87 wrote:My byliśmy wczoraj na sankach, z tym że mój nie siedzi jeszcze więc go Braciak trzymał
Ale się mega cieszę z tego śniegu! Też chcieliśmy jechać w góry ale nie wiadomo jak będzie więc chociaż tutaj szukamy śniegu.
Karola pisałaś kiedyś że czekacie na projekt przeniesienia kuchni do salonu. Dostałaś? Zadowolona jesteś z usług? Chodzi mi po głowie remont generalny ..
Ja też mam radochę na śnieg, a mój pies to już nie wspomnę, on jest od niego uzależniony Oli króciutko był w sankach pomimo, że już siedzi miałam schize, że tam powyginany jest ale podobało mu się 🤗
Tak dostałam wstępną koncepcje remontu, wycenę mamy ale droga bardzo ekipa czekam na wycenę innej, nasza znajoma nam projekt robi. Teraz będzie go ulepszać. Nie wiem czy w Wawie takie ceny ale ogólnie remont mieszkania to = wybudowanie małego domku 🤦🏼♀️ -
Karolllla wrote:Ja też mam radochę na śnieg, a mój pies to już nie wspomnę, on jest od niego uzależniony Oli króciutko był w sankach pomimo, że już siedzi miałam schize, że tam powyginany jest ale podobało mu się 🤗
Tak dostałam wstępną koncepcje remontu, wycenę mamy ale droga bardzo ekipa czekam na wycenę innej, nasza znajoma nam projekt robi. Teraz będzie go ulepszać. Nie wiem czy w Wawie takie ceny ale ogólnie remont mieszkania to = wybudowanie małego domku 🤦🏼♀️
Właśnie ja odkąd urodziło się 1 dziecko zastanawiam sie caly czas czy inwestować w remont czy sprzedać mieszkanie i kupić jakiś segment pod Warszawą. Ale warszawa to jednak warszawa. Białołęka ale warszawaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 23:34
-
martynkaa87 wrote:Właśnie ja odkąd urodziło się 1 dziecko zastanawiam sie caly czas czy inwestować w remont czy sprzedać mieszkanie i kupić jakiś segment pod Warszawą. Ale warszawa to jednak warszawa. Białołęka ale warszawa
Ja bym chciała obecne mieszkanie zostawić dla Oliwiera bo jest moje i zrobić wszystko, żeby domek mieć oprócz mieszkania ale jakbym miała wybierać to albo to, to zapewne bym sprzedała -
Ja podejmuję decyzje od 4 lat , może za kolejne 4 coś się zdeklaruje:)
A czy któreś dzieciaki tutejsze mają nodtplerancje laktozy ? U mojego po podaniu posiłku mlecznego zielone kupy, dostaliśmy zalecenie kropli delikol i zadziałało.. o dziwo po piersi jest ok, tylko po jogurcie i mleku krowim w przetworach póki co zauważyłam. Zastanawiam się czy takim Malcolm podawać produkty bez laktozy czy jeśli po kroplaxh jest ok to dawać zwykle.. -
Martynka my wyprowadzamy sie na Nowodwory...
Robimy wykonczenie od stanu deweloperskiego...69m wyjdzie sredni podwyzszony ok 100.000...tylko bez mebli...tzn bialy montaz i armatura...ale ta cena to wszystko projekt przenoszenie elektryki, klima... firma ma tez program remontowy...KatalogWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 08:40
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Martynka my wyprowadzamy sie na Nowodwory...
Robimy wykonczenie od stanu deweloperskiego...69m wyjdzie sredni podwyzszony ok 100.000...tylko bez mebli...tzn bialy montaz i armatura...ale ta cena to wszystko projekt przenoszenie elektryki, klima... firma ma tez program remontowy...Katalog
Dzięki;) -
Szatanka mam nadzieję że uda Ci się zacząć czerpać radość z życia i złe chwilę szybko odejdą w nie pamięć ❤ a Lily zanim się obejrzysz to nadrobi wszystko!! Trzymał za Was mocne kciuki❤❤❤
Mimi dużo zdrowka dla Was.
U Nas nocki ciągle kiepskie, młody wrócił do pobudek co 1.5-2h. Poddałam się i dostaje cyca i śpi dalej, ale niestety mam świadomość że muszę to jakoś ogranąć bo to krótkotrwałe rozwiązanie... Kiedyś muszę go przestać karmić...
Zębów dalej brak a działalność go swędzą że aż żal patrzeć jak się męczy.
Z dobrych rzeczy to Antek zaczął czworakować ale porzucił przez to próby siadania...
Gdyby nie to że piszecie że u Was też tak było to bym się zaczęła martwić że jest cóż nue halo.
Karolka remonty niestety są drogie ale może inna ekipa, będzie miała bardziej przystępny cenę... Generalnie od kilku lat w budowlance jest wielki bum i nawet pandemua tego nie zmieniła, wszystko drożeje. Materiały idą do góry non Stop tak samo robocizna... Zawsze się zastanawiam skąd ludzie mają na to pieniądze skoro nie ma jakiegoś mega wzrostu pensji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 09:08
-
Anka12 u nas też brak zębów, prawie codziennie stukam łyżeczką i nic 🤷♀️🤭 Chociaż przy kp trochę obawiam się tych zębów, bo i bez potrafi mnie porządnie dziabnąć 😳
Lipcówka nasze noce wyglądają identycznie plus czasem po mleku nie zasypia i impreza jest 🤷♀️ Dzisiaj jedynie byłam w szoku, bo dała pospać do 8:00 😎Ola, 14.05.2020r -
Oj boli boli...Lilce rosna 2 dolne jedynki i przebija sie gorna 2ka...a jak ugryzie w palec to bol jest...i tu ciesze sie z karmienia mm,jak by tak gryzla mi piersi to nic tylko by krew leciala...i wychowala by sie mala vampirzyca...🤣🧛♀️
Buena88 lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Hej dziewczyny
U nas niestety antybiotyk. Leo miał nawet robiony test na covid.
Mamy anginę 🙈🙈🙈 podobno 2 % dzieci w takim wieku może mieć tylko angine i na moje dziecko trafiło.
Ale pewnie dlatego że mój starszak jest nosicielem paciorkowca w gardle no i Go zaraził🤔
Naszczęście po 2 dawkach antybiotyku już gorączka spadła teraz trzeba tylko wrócić na dobre tory.
Nauczył się bić brawo. Bo za.kazdym razem jak mu podajemy lek i wypija to jak Klauny cała rodzinka nad nim skacze i bije brawoooo.
I ogarnął temat. Teraz non stop wszystkim bije brawoooo🥰 najgorzej że nic nie chce jeść oprócz mleka i wody 😉 ale no nie dziwię się bo gardło ma jak muchomor 😪
Ja na poniedziałek zamawiam orkiestrę dętą w celu odprowadzenia mojego starszaka do szkoły 🤸♀️🤣🤸♀️🤣🤸♀️🤣 Hurrrraaaaa.
Dziewczyny Białołęka nie Białołęka. Ja mieszkam w port Żerań. Mieszkanie kupowaliśmy jakoś za 6800 za metr. Garaż 20 tyś. A teraz nasze mieszkanie już stoi po 10 000 . Także ten laski nie mieszkamy na takim zadupiu 🤣
Teraz w Gdańsku kupiliśmy za 9200 za metr.
Ja tak jak Karollla mieszkanie zostawiam dla dzieci. Jedno to będzie dla starszaka. I drugie mamy jeszcze na Bielanach . Więc kiedyś albo się sprzeda albo będzie miał Leo.
Ja teraz na etapie ogarniania mieszkania nad morzem . Lubię takie urządzanie wnętrz 💗😀20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Dzięki Mimi1987 🤗 Kurcze no to nieźle trafiło na Leo z tą anginą, to już jest pech 🤦🏼♀️ Odpalę Ci fanfary w poniedziałek, ja jutro pozbywam się starszego brata wraca do domu, już się zmęczyłam hahahahah
Co do gryzienia to Oli kilka razy tak mnie dziabnął, że mało go nie znokautowałam ale już przestał i wiem kiedy kombinuje do gryzienia. I odkąd wylazły te zęby to noce z pobudkami ale dużo mniej tfu tfu!!!
W ogóle pękam z dumy dziś, sam zjadł od początku do końca chleb z awokado i banana 🤗 Z bananem muszę uważać bo ładuje za dużo ale już sam skumał, że jak się przykrztusi to nie ma tragedii i je dalej 😇 Mamy sukces na tym polu.
lipcowka86, PattisonBM, Anka12 lubią tę wiadomość
-
Fajny Oli 😍
Sprobujcie pasty z dyni i suszonego pomidora.... Pycha! Dziś nawet mój wyjec zjadł z chlebem, gdzie go dziasla bolą.
U nas ciągle ręce 🤦♀️ w nocy pobudki co godzina... Zęby+ skok. Dziś po raz pierwszy nałożył kółko na wieżę. Teraz odsypia noc. Dwie drzemki po 2h, oczywiście w połowie płacz był...
Martynka u Nas alergia na bmk. Też były zielone kupy z krwią, tradzik. Na laktoze raczej nie bo delicol nie pomagał, a nutramigen tak.
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Martynka u Nas alergia na bmk. Też były zielone kupy z krwią, tradzik. Na laktoze raczej nie bo delicol nie pomagał, a nutramigen tak.
Moja kolezanka z corka maja alergie na BMK byly na nutramigenie i teraz mleko rosilinne chyba owsiane...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Mój starszak był na nutramigenie do 2 urodzin później przeskoczył na krowie. Z.dnia na dzień alergia minęła. Teraz potrafi mi wypić 1 l mleka do śniadania 😉
U nas to były takie strzelające kupki z pianą i z krwią 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 18:23
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪