MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
szatanka wrote:Lilly, przy okazji mam do Ciebie pytanie: pamiętam, że miałaś okulary słoneczne dla swojego smyka. Używałaś ich już może w tym sezonie? Jeśli tak, to jak się młody zachowuje, zważywszy że jesteśmy na etapie ściągania czapek?
Tak używam ich regularnie
Zima przy słoneczku czy teraz - zazwyczaj jest ok. Czasami ściągnie ale nie tak często jak czapkę3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Karolllla wrote:Ja kupiłam młodemu okulary jak na Fuertę lecieliśmy - zapomnij! Za to czapki kocha
Haha widzisz każdy maluch inny3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Catlady a zdradź nam czy coś zmieniłaś ze sen się poprawił? Tak z dnia na dzień się stało?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
I jak przypadł prezent do gustu Werce?
Btw teraz to robienie zdjęć to naprawdę masakra, ja próbowałam małej zrobić do paszportu ostatnio to niestety nie da rady... jedna wielka szarpanina 😆 na roczek mamy o tyle fajnie ze moja przyjaciółka się zajmuje fotografią i będzie Poli robiła sesyjke22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:I jak przypadł prezent do gustu Werce?
Btw teraz to robienie zdjęć to naprawdę masakra, ja próbowałam małej zrobić do paszportu ostatnio to niestety nie da rady... jedna wielka szarpanina 😆 na roczek mamy o tyle fajnie ze moja przyjaciółka się zajmuje fotografią i będzie Poli robiła sesyjke
Patrz u nas odwrotnie Oli model mam pełno zdjęć ale mój pies też pozuje pięknie, wszyscy się śmieją, że po mnie bo coś tam kiedyś też w sesje się bawiłam 🙃 Też mam na roczek kumpele fotografkę co mi sesję ciążową robiła, jezuuu to już w sobotę! Zaczynam się stresować 🙈 -
Lilka94 wrote:I jak przypadł prezent do gustu Werce?
Btw teraz to robienie zdjęć to naprawdę masakra, ja próbowałam małej zrobić do paszportu ostatnio to niestety nie da rady... jedna wielka szarpanina 😆 na roczek mamy o tyle fajnie ze moja przyjaciółka się zajmuje fotografią i będzie Poli robiła sesyjke
Wczoraj był hit - na starcie siedziała przy zabawce ponad 20 min a potem wielokrotnie do niej wracała... zobaczymy na jak długo starczy, cięzko bęzie ją chować bo duża, a teraz mamy taką metodę. Zabawki szybko tracą swoj blask, a jak schowam to po jakims czasie jak nowa...
2020
2023 -
A z tym zdjeciami, to najgorszy problem był że byłam sama i trochę tez ze kiepskie światło w mieszkaniu, potem jak maz przyszedł to juz w ogole światła nie było... Generalnie jak Weronika widzi że robie zdjęcie to rusza do ataku na komórke
W sobotę przy torcie cos pomyślimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 11:31
2020
2023 -
Śliczna Weronisia, zdrówka dla niej.
Jestem po rozmowie z Szefową, 1 lipca wracam do pracy. Zobaczymy jak to będzie, trochę się boję.
Czy Wasze dzieci zgrzytają zębami? Jak oduczyć tego dziecko? Nie wiem co będzie pierwsze, czy zniszczy sobie zęby czy ja dostanę na głowę. Nie znoszę tego dźwięku, tak samo jak piszczenia widelcem po talerzu i tym podobnych dźwięków.Ajka lubi tę wiadomość
-
Ech, to nie wiem, co z tymi okularami, ale jak znam moją, to będzie ściągać do upadłego.
MIMI, potwierdzam, że zgrzytanie zębami przechodzi samoistnie. Też mnie to doprowadzało do gorączki i bałam się o te zęby, do tego dziwną minę robiła i bałam się, że jej tak zostanie, ale na szczęście jak dwójki wyrosły do końca, to się z nimi "pogodziła" i przestała kombinować.
Teraz idą nam trzy czwórki na raz, tralala. Ale noce przesypia całe, a już są w połowie wyrznięte, choć po pobudce na mleko trochę się wierci zanim zaśnie. Czekam na kły, te ponoć najgorsze, a już dziąsła białe.MIMI lubi tę wiadomość
-
lilly. wrote:Catlady a zdradź nam czy coś zmieniłaś ze sen się poprawił? Tak z dnia na dzień się stało?Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Ajka samych wspaniałości dla Weroniki, niech rośnie duża i zdrowa 🎈🎉
Podeślij link do kostki jak możesz
U Nas młody też lubi okulary i ich nie ściąga 💪 zgrzytanie zębami trwało kilka dni i mu przeszło. Zdjęcia też ciezko mu zrobić, ale zazwyczaj daje mu chwilę zeby przyzwyczaił się do 'scenerii' i po chwili pstrykam fotki. Zazwyczaj uda się wybrać kilka nierozmazanych
No i jesteśmy po szpitalu, dopadło nas ostre zapalenie krtani 🙈Ajka lubi tę wiadomość
-
Już zapomniałam o zgrzytaniu zebami, ale Weronika tez tak robiła jak jej na górze wyrosły...
A co do kostki, to taka mąż kupił Zany zoo B toys, mozesz wygooglać, a tu jakiś przypadkowy link:
https://www.dobreliski.pl/pl/p/Zany-Zoo-olbrzymia-kostka-edukacyjna-z-literkami-B.Toys/19291?gclid=Cj0KCQjwyN-DBhCDARIsAFOELTlwjxGiM0QbgTDJ8Rf2WeoRXsvoBUqDEJUVV6OrvXXXXeZk1AM-ef4aAg5xEALw_wcBMIMI lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Cześć dziewczyny,
Trochę mnie nie było, ale nadrobiłam Was. Niestety ostatni czas nie był dla nas dobry, spędziłam z Kuba prawie dwa tygodnie w szpitalu na oddziale neurologicznym. Niezapomniane przeżycie, mam nadzieję że już tam nie wrócę. No ale nigdy nie wiadomo. W skrócie Kuba dostał drgawki i jest diagnozowany pod kątem padaczki. Na razie żadne żadne badań na nią nie wskazuje, ale co bedzie to czas pokaże... Ajka, widzialam tam dziewczynkę, z taką wada jak ma Weronika. Z tym że u niej to nie była wada izolowana. Zdecydowanie nie masz się czym martwić, rozwój Weroniki jest książkowy.
Co do Kuby to mega nadrobił ostatnio. Siada, wstaje, zaczyna raczkować. I co najbardziej mnie cieszy potrafi naśladować kilka zwierzatek/dzwiekow z książeczek. Rozpływam się jak pytam go jak robi koń i słyszę ihaa😄😄😄
U nas też aktualnie zgrzytanie zębami i krzywa mina. Pewnie jak się do nich przyzwyczai to mu przejdzie.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Drzemka to nie za dobre wieści. Trzymajcie się i zdrowia dla Kuby! Kciuki żeby było wszystko ok.
Ale fajnie ze się dobrze rozwija. Naśladowanie dźwięków rzeczywiście jest mega słodkie. U nas ulubionym Poli „słowem” jest mniam mniam i jak widzi ze gotuje obiad to pokazuje palcem na gary i wola „mniam mniam” 😆Drzemka lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Drzemka, rzeczywiście mieliście ciężki czas. Trochę rozumiem, sama kilkanaście lat temu miałam epizod w postaci ataku padaczki. Nic nie zdiagnozowano i na szczęście atak nigdy się nie powtórzył, ale tyle co się nastresowałam, to moje. Najważniejsze, że Kuba dobrze się rozwija! Życzę zdrówka 🙂
-
Ojej Drzemka... padaczka to jeden z moich najgorszych lęków, aż mnie ciarki przeszły jak czytałam, że macie takie kłopoty... oddział neurologii to nie za wesołe miejsce... A lekarze mają jeszcze jakąś teorie, co to mogło byc, bo rozumiem że to również nie drgawki gorączkowe? Może cos po covidzie? Gdzie lezeliście?
A co do Weroniki, to dzięki ale teraz mam kolejną rozkminę, bo roczek stukną, a ona gadać nie chce... no ale podobno jeszcze tak koniecznie nie musiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 14:50
2020
2023