MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStworka wrote:Kobieta w ciąży jest po prostu durna, zawsze znajdzie sobie powód do zamartwiania się. Mi mimo, że lekarz powiedział że ryzyko jest niskie, że na usg nie ma żadnych zastrzeżeń, wkrecilo się, że na bank jest coś nie tak 🤦♀️
-
A dzieki za info no wlasnie wiedzialam ze trzeba byc miedzy 5 a 95 %
sayuri lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Mediana to inaczej drugi kwartyl i 50 centyl albo percentyl...
Te wskaźniki służą do określenia gdzie dany wynik położony jest względem wyników w całej populacji.
Np to że ktoś ma wynik w 50 centylu oznacza że 50% przedstawicieli danej populacji ma wynik równy lub mniejszy...
2020
2023 -
sayuri wrote:U mnie zmieniło się to, jak zaczęłam dojrzewać, czyli ok. 12 r.ż. no i byłam wielkim niejadkiem. Masy ładnie nabrałam, ale pozostałam niska (159 cm).
-
Ajka wrote:wSZYSTKIE WYNIKI TUTAJ SĄ OK.
Tu mozna spr w którym się mieścimy centylu... u mnie chyba 58:
https://fetalmedicine.org/research/assess/nt
Ajka super ta stronka3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Dziewczyny, a jakie nosicie staniki? Ja do tej pory moje ulubione półusztywniane miseczki z fiszbinami, ale już ledwo w takich wyrabiam. Najchętniej więc chodziłabym cały czas bez (w domu pierwsze, co robię, to pozbywam się stanika), ale z drugiej strony lekarz przy badaniu piersi na ostatniej wizycie napomniał mnie, żebym nosiła dobrze podtrzymujące biust staniki, bo - zważając na jego rozmiar i ciężar - zjedzie mi do pasa. No i jak to pogodzić jedno z drugim? Tzn. znaleźć taki stanik, żeby nie był okalającym, ciasnym pancerzem, a jednocześnie podtrzymywał co trzeba?
-
Ja mam 70B wiec w domu wogole nie nosze stanika a jak nosze to tylko miękkie teraz takie z materiału czy siateczki.
Zamówiłam poduszkę, przyszła, mega się zachwyciłam a po pol h w nocy musiałam ja odłożyć bo taka twarda ze się spać nie da. Muszę zwrócić niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 20:33
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny