MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tez 65 D/E zależy od modelu i obecnie... to śmigam bez jak tylko moge Ale tez zdaje sobie sprawę ze nawet przy średnich piersiach to to tak nie bardzo więc cos by trzeba kupić... ja zaobserwowalam również że dyskomfort nie robia miseczki a obwód przynajmniej u mnie bo nosilam zawsze ładnie dopasowane
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ja mam DD/E, teraz na codzień chodzę w sportowym, a na wyjścia zakładam normalny, tylko już mi górą piersi wychodzą... Kupiłam sobie takie do karmienia ale nie mogę się przełamać do ich noszenia...
-
Hmm, to może jednak obwód jest problemem... Bo od jakiegoś czasu, gdy ściągam stanik, to mam taką ogromnie czerwoną krechę pod cyckami. Paula, a jaki to półusztywniany bez fiszbin? Bo taki by mnie chyba najbardziej interesował, z racji tego, że nie cierpię, jak widać mi sutki pod bluzką, a moje, kurła, najczęściej sterczą...
Frufru lubi tę wiadomość
-
Ja noszę 75B i jeszcze się mieszczą ale problem mam w obwodzie bo się zaczyna wrzynać stanik.
Moja gin w końcu odpisała co pisałam jej o CMV i mam do lekarza zakaźnika jechać. Terminy mają odległe i ciekawe czy jutro uda mi się umówić na już gdzieś. A było tak spokojnie... wszystko się wali -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:06
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Porażka, prywatnie najszybciej 27my a po skierowanie dziś nie mam co iść bo nasza przychodnia to porażka i w pon są same dziadki i pielęgniarki swoich rejestrują a dla takich jak ja nie ma miejsca. Nie wiem czy gin nie pamiętała o tym że już wcześniej miałam te awidność czy co, zła jestem że dopiero po czterech dniach odpisała😔
-
szatanka wrote:Hmm, to może jednak obwód jest problemem... Bo od jakiegoś czasu, gdy ściągam stanik, to mam taką ogromnie czerwoną krechę pod cyckami. Paula, a jaki to półusztywniany bez fiszbin? Bo taki by mnie chyba najbardziej interesował, z racji tego, że nie cierpię, jak widać mi sutki pod bluzką, a moje, kurła, najczęściej sterczą...
Ja dziś wychodzę że szpitala. Skurcze minęły, tylko co jakiś czas mam kłucia. Mam w domu leżeć i nie uprawiać seksu. I pomyśleć że chciałam na basen zacząć chodzić.PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Ja do swojej nie mam konraktu procz takiego przez rejestracje...a przyjmuje 2xw tyg...
Ale podobno polozna ktora na rejestracji jes jest super pomocna i mila
Jedynie stwuerdzila ze ciut za malo waze przed ciaza...50kg...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualny
-
Mnie wczoraj olsniło, że mnie brzuch boli od kręgosłupa. Mam 2 przepukliny w odcinku ledzwiowym i już mi zaczyna dokuczac strasznie. Najgorsze że aktualnie nikt nic że mną nie zrobi 😑
-
PLPaulina wrote:Ważyłam 50 kg będąc nastolatka. I szczerze średnio mogę sobie wyobrazić że tyle waży dorosła kobieta. 🤔☺️
Wszystko zależy od wzrostu
Przy 160 mogę sobie wyobrazićmusiałybyśmy pisac zawsze wzrost widzę bo wprowadza to niepotrzebne zdziwienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 10:01
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:W sumie przy takim wzroście to faktycznie w normie.
Ja mam nie cale 170, i wsrod znajomych jestem najniższa.
Ja mam 174 i przy wadzę 70 juz naprawdę źle wyglądam najlepiej się czuje w przedziale 75-78 kg czyli na lekkiej nadwadze, mam bardzo umięśnione nogi i masywne kości, a mięsnie sporo ważą... no ale już dawno tyle nie ważyłam, po leczeniu mi 10 kg przybyło... a w ciązy przekroczyłam magiczną granicę otyłości, chociaż na otyłość nie wyglądam... na ciąże też nie
Także ja jestem z zupełnie innej bajki niż większość z Was2020
2023 -
nick nieaktualnyJa przy nie całym 170. Idealnie ważę 65 kg. Wszystko jest wtedy na miejscu. Dupa, cycki. 😊
Ogolnie podobają mi się kobiece kształty.
Moja koleżanka zawsze wyglądała super 👌. Wszystko na miejscu. A 7 Msc po ciąży dziewczyny nie poznałam. Skóra i kości. Zero w tym kobiecości.
Ale przecież taki kanon piękna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 11:10
-
Ajka wrote:Ja mam 174 i przy wadzę 70 juz naprawdę źle wyglądam najlepiej się czuje w przedziale 75-78 kg czyli na lekkiej nadwadze, mam bardzo umięśnione nogi i masywne kości, a mięsnie sporo ważą... no ale już dawno tyle nie ważyłam, po leczeniu mi 10 kg przybyło... a w ciązy przekroczyłam magiczną granicę otyłości, chociaż na otyłość nie wyglądam... na ciąże też nie
Także ja jestem z zupełnie innej bajki niż większość z Was
Ja też mam nadwagę i też się czuję z innej bajki. Na 171 to 75 kg i wtym przybywa. Choć ostatnio stanęła waga i nie wiem czy to dobrze teraz czy nie. Dziś się dowiem od lekarza. Przytyłam jak zaczęłam walczyć z wyrównaniem tarczycy i tak walczę cały czas. Każdy jest inny więc ważne żeby dzieciątko było zdrowe😉Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/