MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Spodobał mi się ten wózek pod względem skladania- zależy mi żeby zabierał mało miejsca, lekkości i ogólnie wizualnie mi leży. Macie jakieś opinie na jego temat? Mutsy Nio, ewentualnie rozważam też model nowszy Mutsy Icon.
A że jako kobieta patrzę na kolory-interesuje mnie dokładnie ten
https://zapodaj.net/3612245926725.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 13:07
-
Szatanka u nas tez tylko pol dziecka na fotach...fajnie ze mamy filmik z tego co bylo widac podczas USG...
Endi a nie za ciemny? Wizualnie fajny bardzo jak tez fajnie sie sklada i Ci "lezy" to nie ma co analizowacPatrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Izus a kiedy masz wizyte?
A ja znowu wstałam o 12! Im dalej tym gorzej. W listopadzie wstawalam o 7 rano 😂 za to jak się obudziłam to zebrałam sporo kopniaczkownawet mąż się załapał. Dziewczyny, na początku chyba te kopniaczki maja prawo być tak nieregularne? Czuję je tak co 2 dni takie wyraźne, i wczoraj np nie czułam nic.
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Prawdopodobnie za tydzień albo dwa, muszę dogadać z lekarzem, choć wolałabym w 20 +6 albo 21+0. Zobaczymy
A ja znowu wstałam o 12! Im dalej tym gorzej. W listopadzie wstawalam o 7 rano 😂 za to jak się obudziłam to zebrałam sporo kopniaczkownawet mąż się załapał. Dziewczyny, na początku chyba te kopniaczki maja prawo być tak nieregularne? Czuję je tak co 2 dni takie wyraźne, i wczoraj np nie czułam nic.
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale na polowkowych to już chyba nie da się zrobić zdjęcia całego dzieckatakjakna prenatalnych, bo już chyba jest za duze:) tak mi się wydaje. Można zrobić zdjęcie poszczególnych części ciała, ale tak całego to już chyba nie obejmie, zwłaszcza jak ktoś ma badanie w 22 tc, bo podobno w 18 tc dziecko jest dwa razy mniejsze niż w 22tc. Lekarza też bardziej interesuja części ciała dziecka, niż to żebyśmy miały ładna fotkę do albumu
jak jakiś fajny lekarz to pewnie można poprosić, tak żeby się nie oburzyl
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Ja pokazuje zdjęcia z usg rodzicom i najbliższym, choć mój tato nie ogarnia ich w ogóle. Jak dałam mu takie ładne wyraźne zdjęcie profilowe z prenatalnych to nie wiedział jak patrzeć na to 🤔
PattisonBM lubi tę wiadomość
Endi przepiękny kolor!!! Ja kupuje czarny w czarne pióra albo zieleń właśnie tylko nie ma butelkowej, a taki leśny bardziej oliwkowy odcień. Ja się nagrzewania jakoś nie boję tyle osób chodzi z czarnym wózkami, że jakby było coś nie tak to by nie produkowali pewnie
Endi1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ja pokazuje zdjęcia z usg rodzicom i najbliższym, choć mój tato nie ogarnia ich w ogóle. Jak dałam mu takie ładne wyraźne zdjęcie profilowe z prenatalnych to nie wiedział jak patrzeć na to 🤔
Wiem, że w 1 ciąży pokazywałam filmiki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 13:43
-
Karolllla wrote:Endi przepiękny kolor!!! Ja kupuje czarny w czarne pióra albo zieleń właśnie tylko nie ma butelkowej, a taki leśny bardziej oliwkowy odcień. Ja się nagrzewania jakoś nie boję tyle osób chodzi z czarnym wózkami, że jakby było coś nie tak to by nie produkowali pewnie
-
Endi1990 wrote:A jaki wybrałaś? Jestem w fazie wszelkich sugestii
Ja Muuvo quick 2.0 przycisk do składania jest po środku rączki a nie po bokach czyli składasz jedną ręką praktycznie, pasek na ramię, lekki, ogólnie ma wszystko to czego akurat ja potrzebuję. I cena nie jest z kosmosu.
Endi1990, lilly. lubią tę wiadomość
-
Właśnie otworzyłam paczkę z OLX z wyprawką dla mojego mężczyzny. Jeju 56-62 i w szoku jestem, że takie kurczaczki małe się rodzą, a mam już jednego budrysa 4 letniego. Jak to szybko się zapomina 🤔 kupiłam chyba ze 150 ubranek za 70 złotych i jestem zachwycona, musiałam wszystkie obejrzeć i już chcę mojego bobasa przytulić ... syndrom wicia gniazda mi się włączył.
W środę 8 mam połówkowe i lekki stres jest nie powiem, ktoś jeszcze w tym tygodniu wizytuje ? Zdrówka wszystkim w Nowym Roku życzę.PattisonBM, lilly., lipcowka86 lubią tę wiadomość
Carla -
Endi, piękny kolor, ja też taki bardzo lubię! Co du usg, my nawet pol dziecka nie mamy, a wszyscy się pytaja
a filmików ani 3D nam nie robili, w sumie nie wiem dlaczego, może dlatego, że oba badania na NFZ? Szkoda, chciałabym mieć pamiątkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 15:11
-
Endi mi koleżanka właśnie polecała mutsy mio z uwagi na to, że jest lekki i idealnie się sprawdzi do bloku bez windy.
Endi1990 lubi tę wiadomość
Karola całkiem fajnie się ten wózek prezentuje, ciekawe czy będą mieli go w moim mieście to bym obejrzała.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%