MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Xoxo wrote:30 sierpnia był transfer 🙈
No to teraz wszystko wiadomo. Interpunkcja czasem wszystko zmienia.
A propos Twojego drugiego pytania, stosuję progesterone besins w globulkach i raczej na doustne mi tego nie zamienią, bo i tak już dużo przyjmuję duphastonu tą drogą + zastrzyk z prolutexu, które to pewnie sporo obciążają wątrobę (uroki sztucznego cyklu). Napiszę jutro do niego, a dzisiaj leciutko sobie posmaruję ujście tym clotrimazolem, bo trivaginu oczywiście nie mam. -
Hej dziewczyny!
Witam się i ja - termin na 20 majaTo moja trzecia ciąża - mam już prawie 4 letniego syna i 1,5 roczną córeczkę. Zawsze marzyliśmy o trójce. Z forum mam już dwie fajne grupy znajomych.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!Endi1990, Jeheria, locus, lilly., Xoxo lubią tę wiadomość
-
Jesli uzywasz aplikatora to musisz go bardzo dokładnie myć, a nawet wyparzać, żeby w zakamarkach nie zostały żadne resztki. Mnie na szczęście ominęły tego typu dolegliwości, ale kiedyś często miałam stan zapalny i doszłam do wniosku, że to przez.... tampony
przestałam używać i zapalenie nigdy nie wróciło. A Trivagin bardzo mi łagodził świąd.
-
U mnie mąż też zawsze twierdził że ciąża to nie choroba i nic mi się nie stanie jak przed komputerem coś porobię choćby z łóżka... Do 1 usg, wtedy lekarz dokładnie mu wyjaśnł że to praca a praca to stres itd. Wytłusvil co mogę a czego nie i od tego czasu mimo że też prowadzi firmę i ciągle go nie ma tyra w domu na 2 etat. Może nie jest tak jak ja bym to ogarnęła ale widzę że się stara.
-
Dziewczyny, ja dziś idę do rodzinnego skonsultować leki i po l4 na ten tydz, a jutro gin. Nadaję z łóżka
od pobudki zawroty głowy i strach czy znów się zaczną wymioty...
A co do partnera, to nie mogę narzekać. Zawsze wszystko w domu ja robiłam, bo mam lżejsza pracę, ale teraz mi pomaga, robi czasem za mnie posiłki, zakupy sam ogarnia, coś tam sprzątnie. Zawsze mówił, że mogę leżeć 9 miesięcy a on wszystko zrobi, byleby się udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 07:48
lilly. lubi tę wiadomość
-
Sayuri - ustaw tego swojego męża do pionu. Przyszedł teraz czas kiedy należy wesprzeć żonę w obowiązkach domowych . Chciał dziecko ? Chciał . To wytłumacz mu że czas ciąży to dobra lekcja dla niego. Bo jak dzidzia pojawi się na świecie to dopiero się zacznie .. .
-
Hej co tam u was? U mnie dziś z rana wymioty małe piersi bolą a najgorsze że moj synek (3.5)strasznie kaszle w nocy kaszel krtaniowy i tak jakoś leci:) wczoraj dzień leniwy leżałam najgorsze że mąż malował kuchnie i cały czas czuć smród farby okna wyotwierane ale i tak nic nie pomaga.Jak pisałam ja już na L4 od pozytywnego testu jestem;) dobrze mówią każda ciąża inna:) nie mogę doczekać się 1 października bo mam wtedy wizytę.
Bona trzymam kciuki za Ciebie:* -
Ja zaraz lecę do ginekologa na NFZ bo skierowanie na badania z krwi. Potem może zajadę do rodziców, jakieś zakupy po drodze, potem obiad a wieczorem seriale
Mój mąż ogarnia ogródek i piwnice oraz garaż, ja środek. Zakupy on częściej robi. Teraz w ciąży jak jestem na L4 to i tak ja sprzątam bo nie umiem zrelaksować się jak jest brudno, lubię sprzątać. Mamy labradora w domu i mnóstwo jego sierści. Więc sprzątam tak jak do tej pory tylko na raty. Mam dużo czasu na tojeszcze sa prace w ogródku warzywnym, no ale wszystko prawie skończone tylko wykopać marchew, pory i pietruszkę ale to On zrobi. A ja robię przeciery z pomidorów
Bona jak nie masz już krwawienia?lilly. lubi tę wiadomość
-
Siema. Od rana mnie mdli a na dodatek mąż ma opryszczkę... zastrzelę się przysięgam jak to gowno złapie...
Pozdrawiam zza pracowego biurkapogoda taka, że tylko kocem sie okryć - zimno i wilgotno w powietrzu
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bona wrote:Dziewczyny krwawienia już nie ma ale jest plamienie. Dziś doktor mnie nie bada. Więc nic nowego się nie dowiem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
sayuri wrote:Ja mam od rana straszne mdłości, boli mnie żołądek i słabo mi
chciałam pogonić męża żeby mi choć herbatę zrobił ale gdzie tam... skwitował tylko stwierdzeniem że ja się wiecznie źle czuje
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
chciałam pogonić męża żeby mi choć herbatę zrobił ale gdzie tam... skwitował tylko stwierdzeniem że ja się wiecznie źle czuje
-
jabłko , gruszka , to jakiś jogurt
pomaga polecam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 09:44