MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
locus wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy najlepiej iść na pierwsze USG tak, żeby było widać serduszko? Mam umówioną wizytę na 6+3, ale musiałabym wyjść wcześniej z własnego dyplomatorium... Jeśli przekładać to na wcześniej czy na później? 🤔
locus lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do waszego grona. Wyliczyłam sobie termin na 18 maja ale muszę to skonsultować z dr. 16 wrzesnia miałam IVF. I beta 27, II beta 188, III beta 687. Niestety płamilam. Biorę spora dawkę progesteronu i ciagle śpię. Mam mega wyostrzony węch i nabrzmiałe piersi. Sny tez bardzo intensywne. Już nie mogę się doczekać usg 24 września. W styczniu poroniłam, było puste jajo i teraz się boje i jakoś nie umiem cieszyć na razie2016 ivf2016 ivf
synek 2 lata 2019 styczeń poronienie
Wrzesień 2019 Beta 7dpt 27, 9dpt 188, 12dpt 687 -
Xoxo wrote:Cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do waszego grona. Wyliczyłam sobie termin na 18 maja ale muszę to skonsultować z dr. 16 wrzesnia miałam IVF. I beta 27, II beta 188, III beta 687. Niestety płamilam. Biorę spora dawkę progesteronu i ciagle śpię. Mam mega wyostrzony węch i nabrzmiałe piersi. Sny tez bardzo intensywne. Już nie mogę się doczekać usg 24 września. W styczniu poroniłam, było puste jajo i teraz się boje i jakoś nie umiem cieszyć na razie
-
nick nieaktualny
-
Jeheria wrote:A w styczniu to ciąża naturalna była? Bardzo mi przykro, pewnie się stresujesz, jak każda z Nas... Niestety. Beta piekna! Trzymam kciuki aby było tylko dobrze!
No właśnie naturalna, zupełnie przypadkiem! Ale ze mieliśmy jeszcze jeden zarodek z podejścia w 2016 roku to postanowiliśmy go w końcu wykorzystać. Mamy po 35 lat2016 ivf2016 ivf
synek 2 lata 2019 styczeń poronienie
Wrzesień 2019 Beta 7dpt 27, 9dpt 188, 12dpt 687 -
Lekarz mi tylko powiedział że taki nieregularny kształt świadczy o tym że to się źle rozwija, do tego to krwawienie ponowne, przyrost bety , zaledwie 29%. Serduszko bije dosyć wolno ale szybciej niż ostatnio ok. 100 uderzeń na minutę. Ogólnie nie wygląda to za Dobrze. Obawiam się że mogę nie donosić tej ciąży
-
nick nieaktualnyBona wrote:Lekarz mi tylko powiedział że taki nieregularny kształt świadczy o tym że to się źle rozwija, do tego to krwawienie ponowne, przyrost bety , zaledwie 29%. Serduszko bije dosyć wolno ale szybciej niż ostatnio ok. 100 uderzeń na minutę. Ogólnie nie wygląda to za Dobrze. Obawiam się że mogę nie donosić tej ciąży
Frufru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Może być ciut wcześniej, ale bezpieczniej później... A co to jest dyplomatorium?
Dyplomatorium to uroczystość wręczenia dyplomu ukończenia studiów. W moim przypadku jeszcze składana jest wtedy przysięga.6. tydz.
1. ciąża 1. cs -
Bądź dzielna, cokolwiek się wydarzy. Wierzymy tu mocno, że będzie dobrze
-
Bona wrote:Lekarz mi tylko powiedział że taki nieregularny kształt świadczy o tym że to się źle rozwija, do tego to krwawienie ponowne, przyrost bety , zaledwie 29%. Serduszko bije dosyć wolno ale szybciej niż ostatnio ok. 100 uderzeń na minutę. Ogólnie nie wygląda to za Dobrze. Obawiam się że mogę nie donosić tej ciąży6. tydz.
1. ciąża 1. cs