MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola piekne foty
i fajny kolor wlosow...
Tez planuje jakas sesyjke pare fot w marcu sobie zrobic... tu dziewczyny portfolio...raczej tez takie nie ordynarne te foty...https://m.facebook.com/My-passion-photography-1867628086810321/photos
Kira ginke ostatnio ten skok 3kg w 4tyg ja zaniepokoil... choc z drugiej strony czy to az taki ogromny skok zeby miec uwagi nt tycia...przeciez glodzic sie nie bede a jem normalnie...
U mnie brzuszek raczej nizej,wiec to chyba jak Szatanka pisze zalezy gdzie maluch lubi lezec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 07:55
Karolllla lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Karola, super zdjęcia. Pięknie wygladasz. Ja mam ten problem, że sama amatorsko fotografuję i nie wiem czy bym umiała się otworzyć i wyluzować przed innym fotografem. Chcemy w jakiś pogodny weekend spróbować ze statywem i pilotem
Twoj brzuszek taki ładny, kształtny. Ja mam wrażenie że u mnie to jedynie tłuszczKarolllla lubi tę wiadomość
-
Karola, a mój Gin się nawet nie pyta ile ważę 😊 Każda kobieta jest inna i inaczej. Bedzie znosić ciąże i ciążowe hormony czy apetyt. Na początku musiałam często jesc bo mdłości mnie zabijały 😂 a 3 kg to potrafiłam mieć skok ale w dwa dni a nie w miesiąc
w ciąży z synem strasznie się tym przejmowałam, teraz nie wchodzę na wagę częściej niż raz na tydzień. Nie jem fast foodów, słodyczy na potęgę, jak mam chęć na czekoladę raz na jakiś czas to też sobie nie odmawiam
Jem normalnie i nie wariuje
Sylwetka będę się martwić po ciąży, choć z mojego doświadczenia wynika że samo zleci i to więcej niż przybrałam 😊 u nas w rodzinie takie geny, dużo tyjemy i jeszcze więcej chudniemy 😂
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:
Podobno każda kolejna ciaza może być bardziej widoczna. Ja jak na was dziewczyny patrzę to sobie myślę że ale zgrabne ja to się czuje opuchnięta ale mam nadzieje ze jak inni na mnie patrzą to myśla tak jak ja o was 😉😊
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
PattisonBM wrote:Ej to nie brzuszek...
Lat 36
Hashimoto
nick nieaktualny
-
No mi już ciężko sobie i synowi buty założyć 😂 jakby nie było to już 31 tydzień. 7 kwietnia mam donoszona ciąże, przecież to niecałe 1,5 miesiąca 😳
Waga też się nie przejmujeFrufru, Takmala lubią tę wiadomość
-
Takmala wrote:Polubiłam przypadkowo bo nie wiem co znaczy wiadomość 🙈
Hahaha
Mialam na mysli ze moj jest wiekszy..a przynajmniej ja sie tak z nim czuje..
Ciaza donoszona to 37tc+1 tak?Takmala lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Kira91 wrote:No mi już ciężko sobie i synowi buty założyć 😂 jakby nie było to już 31 tydzień.
Ale powiem Wam, że najgorzej w nocy mi się przekręcić z boku na bok. Sapię jak staruszka, strzelają mi kości, wogole czuję jakby mi w miednicy coś strzelało, nie wiem czy to normalne...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:36
-
No to ja jeszcze dołoże swoje 3 grosze... od kilku dni mam duszności spoczynkowe... jak siedzę to normalnie zadyszki dostaje... jak leżę jest lepiej, ale nie do końca ok, a leze już tylko na boku... czasem nie mogę przez to spać...
Pewnie już bym do lekarza leciałam, ale problem znika w wannie pełnej wody, na czworaka i jak chodzę... mogę szybkim krokiem przejść 3km i czuje się lepiej niż siedząc na kanapie...2020
2023 -
Dziewczyny a taka ciekawostka że szkoły rodzenia. Polozna mówiła że szklane butelki nie nadają się do mleka naturalnego. Wcześniej o tym nie wiedziałam moze którejś się przyda to info
Lat 36
Hashimoto
Takmala wrote:Dziewczyny a taka ciekawostka że szkoły rodzenia. Polozna mówiła że szklane butelki nie nadają się do mleka naturalnego. Wcześniej o tym nie wiedziałam moze którejś się przyda to info
Wlasnie dlaczego?
Wyjasnila to?
Lece pytac Wujka Googla ;PPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny, ja się czuję tak jak wy. Niby chodzę na ćwiczenia i robię jakieś wygibasy na sali całkiem sprawnie, ale w domu to jak stara babcia. Taki lajf i będziemy się już tak kulać przez kolejne 2-3 miesiące.