MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Takmala wrote:Tak czułam że i z położna będzie problem bo przecież to kolejna osoba na sali... ja też na polnej ale nawet nie brałam pod uwagę położnej swojej z powodów finansowych. Bo 1500 prawda? Ona na codzień tam pracuje też?
Bo ja dzwonilam na poczatku stycznia do tej z POlnej to nie chciala nic mowic przez tel.Tylko,ze mam na poczatku kwietnia dzwonic i sie umowimy to wtedy wszystko powie.
Nie wiem czy na Polnej mozna miec polozna z ,,zewnatrz'' Ta akurat do ktorej dzwonilam pracuje tam. -
Tak się zastanawiam, czy jeśli jest zakaz odwiedzin, to ktoś może nam coś w jakikolwiek sposób dostarczyć do szpitala ? Bo jeśli nie, to chyba trzeba się będzie konkretniej spakować... 😑
Brzuch mnie dziś trochę pobolewa, nie wiem czemu... 🙄 -
Frufru wrote:Tak się zastanawiam, czy jeśli jest zakaz odwiedzin, to ktoś może nam coś w jakikolwiek sposób dostarczyć do szpitala ? Bo jeśli nie, to chyba trzeba się będzie konkretniej spakować... 😑
Brzuch mnie dziś trochę pobolewa, nie wiem czemu... 🙄 -
Tez teraz wieczorem bardziej mi sie spina i pobolewa tak w dole...
Czuje sie jak strasznie gruby facet...i tak mi kapciowato...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja dziś byłam założyć sobie taśmy na plecy więc mam ulgę, bo mięsień międzyżebrowy boli ale też dziś chyba pierwsze skurcze czułam. U mnie w szpitalu na stronie jest napisane, że jest catering zewnętrzny jeśli chodzi o posiłki, mogą być wege itd. więc może nie będzie tak źle. Normalna dieta 3 posiłki, cukrzycowa 5 to może chociaż jakiś plus będzie z tej wpisanej cukrzycy do karty ciąży bo więcej posiłków
Endi1990 lubi tę wiadomość
-
Jak leżałam na Polnej to jedzenie moim zdaniem było ok. Nie wiem jak dla cukrzyka ale zwykła dieta była całkiem smaczna.
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnyFrufru wrote:Tak się zastanawiam, czy jeśli jest zakaz odwiedzin, to ktoś może nam coś w jakikolwiek sposób dostarczyć do szpitala ? Bo jeśli nie, to chyba trzeba się będzie konkretniej spakować... 😑
Brzuch mnie dziś trochę pobolewa, nie wiem czemu... 🙄
Ale ogólnie to ja chyba wolę się spakować tak jak za pierwszym razem. By mąż potem nie szukał.Kira91 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie. Julia pięknie odbiła
przybrała wręcz książkowo, tj. 400g w 2 tygodnie. Waży teraz 1700g
błąd pomiaru +/- 250 g. Także jest dobrze
tylko serce jej bardzo szybko biło i musiałam chwilę leżeć, aż się uspokoiło. Z tych gorszych rzeczy to mięśnie brzucha mi się rozeszły. Nakaz oszczędzania się i unikania czynności, które powodują napinanie brzucha.
A zdjęcia znowu nie mamtym razem miała ładnie buzię zwróconą do góry, ale zasłaniała się rączkami
Kira91, Endi1990, Karolllla, PLPaulina, Hortensja, Mimi1987, Ajka, lilly., Andzia86, PattisonBM, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Karola jeśli mówisz że będzie masakra z kleszczami bez zimy to to jest mit bo kleszczom mrozy niestraszne, żeby rzeczywiście wyginęły musiałoby być conajmiej - 10stopni przez jakieś dwa miesiące non stop
taka ciekawostka
robale to robale, przeżyją w ziemi, w drzewie itp. Mój mąż z drzewem do domu komary przynosi, dobrze że jeszcze nie gryza bo mam mega uczulenie
Fru, dokładnie o tym pomyślałam że trzeba się konkretniej spakować. Zakaz odwiedzin już jest wszędzie, szkoda bo ciężko mi sobie wyobrazić parę dni bez Synkaserce mi pęka jak o tym pomyślę.. Ale czas szybko leci. Na szczęście.
Sayuri cieszę się że Malutka już wcale nie jest taka Malutka
Kurde.. Chyba się zarazilam do Adasia a w piątek miałam jechać do położnej...sayuri, Mimi1987 lubią tę wiadomość
-
Takmala wrote:Tak czułam że i z położna będzie problem bo przecież to kolejna osoba na sali... ja też na polnej ale nawet nie brałam pod uwagę położnej swojej z powodów finansowych. Bo 1500 prawda? Ona na codzień tam pracuje też?
-
Beti82 wrote:Niki przepraszam ,ze sie wtrace ale podczytuje Was i tez bym chciala rodzic na Polnej.Tez musze dzwonic do poloznej ( tez chcialam prywatna) Jeszcze w czwartek pytalam gina z Polnej to mowil ,ze nie ma problemu ,zeby sie spotkac z polozna ale widze ,ze juz jest
KOgo bedziesz miala? -
Beti82 wrote:Własnie dziewczyny polozne Wam przez tel powiedzialy ile biorą?
Bo ja dzwonilam na poczatku stycznia do tej z polnej to nie chciala nic mowic przez tel.Tylko,ze mam na poczatku kwietnia dzwonic i sie umowimy to wtedy wszystko powie.
Nie wiem czy na Polnej mozna miec polozna z ,,zewnatrz'' Ta akurat do ktorej dzwonilam pracuje tam. -
Ajka wrote:Nie wiem co mnie naszło, ale kupiłam coś takiego...
https://kolyska.pl/produkt/kolyska-dreamer-simple/
nawet nic nie sprawdziłam... tylko zamówiłam, jakos mi się tak spodobała, a zawsze marzyłam o kołysce
Piękna ❤️3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Niki2803 wrote:Dzwoniłam do położnej którą chce mieć przy porodzie na Polnej i powiedziała mi że w szpitalu jest masakra na dzień dzisiejszy. Zapisała mnie i zgodziła się być przy porodzie ale mam dzwonić za 2tyg i może uda nam się spotkać żeby omówić szczegóły bo na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji😔
Niki a na jakiej podstawie wybierałas położna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 23:31
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Beti82 wrote:Niki przepraszam ,ze sie wtrace ale podczytuje Was i tez bym chciala rodzic na Polnej.Tez musze dzwonic do poloznej ( tez chcialam prywatna) Jeszcze w czwartek pytalam gina z Polnej to mowil ,ze nie ma problemu ,zeby sie spotkac z polozna ale widze ,ze juz jest
KOgo bedziesz miala?
Beti u mnie to samo, a jaka masz położna?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Karolllla wrote:Ja dziś byłam założyć sobie taśmy na plecy więc mam ulgę, bo mięsień międzyżebrowy boli ale też dziś chyba pierwsze skurcze czułam. U mnie w szpitalu na stronie jest napisane, że jest catering zewnętrzny jeśli chodzi o posiłki, mogą być wege itd. więc może nie będzie tak źle. Normalna dieta 3 posiłki, cukrzycowa 5 to może chociaż jakiś plus będzie z tej wpisanej cukrzycy do karty ciąży bo więcej posiłków
A gdzie tak super?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Karolllla wrote:Kurde właśnie mi kleszcz we włosach chodził, jeszcze tego mi brakuje 🤦🏼♀️🤬 Ale będzie masakra w tym roku bez zimy...
Żartujesz.. mega boje się kleszczy! I to już??3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
lilly. wrote:Beti u mnie to samo, a jaka masz położna?