MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Korna wrote:Sayuri bedziesz miala jutro wylowywany porod czy cc?
Tak, wywoływany. Miałam nadzieję, że sama zacznę rodzić, ale nie zapowiada się. Cc w przypadku, gdyby ciśnienie mi skoczyło. Też nie wiem, czy jutro zacznie się akcja, czy pojutrze.. czy jeszcze później. -
My już po wizycie
Mała +/- 3100 g
Ktg mi zrobił skurczy brak ale szyjka gotowa do porodu1,5 cm rozwarcia
Zrobił mi masaż szyjki aby przyśpieszyć zobaczymy czy to coś zdziała .
We wtorek powtórka Ktg i ...... na przyszły piątek skierowanie do szpitala na wywoływanieDzień po terminie , powiedział że ta ciąża tak wychuchana wydmuchana po INV że szkoda ją przenosić i że faktycznie łożysko już dojrzałe
Zalecił dużo sexu
Czyli jak nic samo się nie zacznie to w przyszły piątek jadę po malutkąKarolllla, Cer, Jeheria, PattisonBM, Catlady, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Urodziłam przez cesarskie ciecie, 4510g 😱 57 cm i 10/10.
O 8 oksy, od 10 do 14 skurcze, potem decyzja o cesarce, bo nie chciał się wstawić główką i tętno zaczęło spadać.PLPaulina, Carla, Andzia86, lilly., Bona, Jeheria, Jeffcia, Beti82, Karolllla, Mimi1987, Korna, Niki2803, PattisonBM, lipcowka86, Endi1990, Marylove123, MIMI, Catlady, Hortensja, sayuri, Dabria lubią tę wiadomość
-
Zmęczona trochę tymi skurczami, teraz zaczyna boleć ciecie, ale ogólnie jest ok. Chciałqbym już mieć dziecko ze sobą, ale muszę poczekać. Nie mam jeszcze czucia w nogach... Na razie leżę na pooperacyjnej.
Mysza1986, lipcowka86, lilly., PLPaulina lubią tę wiadomość
-
Frufru wrote:Urodziłam przez cesarskie ciecie, 4510g 😱 57 cm i 10/10.
O 8 oksy, od 10 do 14 skurcze, potem decyzja o cesarce, bo nie chciał się wstawić główką i tętno zaczęło spadać.Frufru lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Frufru wrote:Urodziłam przez cesarskie ciecie, 4510g 😱 57 cm i 10/10.
O 8 oksy, od 10 do 14 skurcze, potem decyzja o cesarce, bo nie chciał się wstawić główką i tętno zaczęło spadać.
Moje gratulacje☺️Ale kawal chlopa🥰🥰🥰bedzie co nosic. Wracaj szybko do siebie 😘😘😘Frufru lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:42
Frufru lubi tę wiadomość
-
Fru no tak waga Kubusia robi wrazenie. Dobrze ze cc zrobili...
moja kolezanka 6mc temu chlopak 4500 sn i strasznie wycierpiala 4mc rehabilitacji takie rozejscie spojenia i jeszcze transfuzja bo tyle krwi stracila ze po porodzie stracila przytomnosc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 17:01
Frufru lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Fru gratulacje !!
Dziewczyny, które już rodziły czy szpital wymagał od Was własnych maseczek jednorazowych??
Dziś doczytałam w komunikatach na stronie szpitala, że podczas przyjęcia i później przy przebywaniu poza salą należy nosić maseczkę jednorazową i że trzeba ich mieć ok 3 na dzień... Tak się zastanawiam a co jak ktoś nie będzie miał swoich...Frufru lubi tę wiadomość
-
Frufru, okazały meżczyzna- gratulacje !
Ja po wizycie- główki nie widać, rozwarcia nie ma... no może coś tam ta szyjka zmiękła ale nic spektakularnego. Na ktg brak skurczy a mała waży w okolicy 3300-3500g
dostałam w razie czego skierowanie na wywolanie ale to dopiero w 6 dobie po przenoszeniu czyli 11 maja by wypadalo- mam nadzieje ze na majowke jednak sie zlitujelipcowka86, Jeheria, Frufru lubią tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Fru gratulacje !!
Dziewczyny, które już rodziły czy szpital wymagał od Was własnych maseczek jednorazowych??
Dziś doczytałam w komunikatach na stronie szpitala, że podczas przyjęcia i później przy przebywaniu poza salą należy nosić maseczkę jednorazową i że trzeba ich mieć ok 3 na dzień... Tak się zastanawiam a co jak ktoś nie będzie miał swoich...
U mnie nie było takich wymogów, tylko jedna maseczka żeby zakrywać twarz na korytarzu i na obchodzie itd.PattisonBM, lipcowka86 lubią tę wiadomość