MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PattisonBM wrote:miski higieniczne i gryzaki z difraxa
Co to?
https://mamaginekolog.pl/produkt/miska-higieniczna/
https://mamaginekolog.pl/produkt/magiczny-gryzak/
Wiem, że te produkty można kupić w innych miejscach ale przynajmniej mi przyjdzie wszytko w jednej paczce.PattisonBM lubi tę wiadomość
-
mwm wrote:Jasne, ja tez uważam ze nie ma co budzić bo widzę ze mały rośnie i wszystko jest ok, ale wiecie jaki to strach w pierwsze dni
dzisiaj odciagnelam i dałam mu z butli przez sen, bo nie miałam serca go budzić
Karola, zgłosiliśmy się do behawiorysty z naszym łobuzem, chociaż jest już trochę lepiej, dam znać jak mi jakiś rad udzieli
Myśle, że niczym nowym nie zaskoczy ale chętnieU nas jest od dwóch dni przełom. Przyjechał pierwszy syn mojego M. do nas ma 10 lat i mój pies go uwielbia. Jest tak spokojny i grzeczny, że w szoku jesteśmy. My jesteśmy też bardzo spokojni, cały czas go chwalimy. Przed chwilą jak Oli zasnął wzięłam go sama na spacer w deszczu aż poczułam taką przyjemną „normalność” jak przed ciążą, tylko ja i mój pies na spacerze hehehe
Cer ja miałam podaną immunoglobuline w tyłek bo Oli jest + a ja - na pewno byś pamiętaławidocznie macie zgodność
Catlady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem właśnie po ostatniej wizycie u lekarza. Dostałam już skierowanie na 18.05 na patologię czyli 8 dni po terminie. Przez dwa dni jest obserwacja a później wywołują. Nie dopuszczam nawet takiej myśli że mogłabym aż tak przenosić. Generalnie to szyjka zamknięta na cztery spusty. Poza niskim ułożeniem dziecka, które jest już od miesiąca nic się tam za bardzo nie dzieje 😐
PattisonBM, Jeheria, Klaudia24, Catlady lubią tę wiadomość
-
MIMI wrote:A ja jestem właśnie po ostatniej wizycie u lekarza. Dostałam już skierowanie na 18.05 na patologię czyli 8 dni po terminie. Przez dwa dni jest obserwacja a później wywołują. Nie dopuszczam nawet takiej myśli że mogłabym aż tak przenosić. Generalnie to szyjka zamknięta na cztery spusty. Poza niskim ułożeniem dziecka, które jest już od miesiąca nic się tam za bardzo nie dzieje 😐
PattisonBM, MIMI lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Ja tez dziś po ostatniej wizycie. Lekarka daje nam tydzień na urodzenie, a później jeżeli nie urodzę (w co wątpi, będziemy myśleć kiedy przyspieszyć). Usłyszałam ze mam rozwarcie na 1 palec, szyjka 2 cm lekko scentralizowana.
Mam dużo chodzić i dużo seksu. Powiedziała ze jutro jest pełnia i trzyma kciuki 😅. Mały nie jest taki mały - ma 3,2kg.
Także czekam, i jestem jednocześnie przerażona i podekscytowana, że to już 🥺🥳Jeheria, Bona, MIMI, Finezja19 lubią tę wiadomość
👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
Ponowne starania od sierpnia 2021
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
Ponowne starania od listopada 2021
💊euthyrox 100 -
Ja jestem zła, bo od stycznia nasz kolega, swoją droga świetny stolarz robi nam szafę do nowego domu ... oczywiście szafy dalej nie ma ... a ja mogę cytując słowa lekarza „w każdej chwili urodzić”. Wizja pudel z Ikei, kartonów z ubraniami, które wciąż stoją a mój 4 w nich grzebie, a ja ciągle porządkuje przeraża. Ma być „jutro chyba” oszaleję, a komodę przed urodzeniem młodego pakowałam 10 dni przed porodem ... która robił ten kolega. Ciagle męczę męża żeby coś ruszyło z tą szafą i słyszę jutro ... szlag mnie trafiaCarla
-
Carla wrote:Ja jestem zła, bo od stycznia nasz kolega, swoją droga świetny stolarz robi nam szafę do nowego domu ... oczywiście szafy dalej nie ma ... a ja mogę cytując słowa lekarza „w każdej chwili urodzić”. Wizja pudel z Ikei, kartonów z ubraniami, które wciąż stoją a mój 4 w nich grzebie, a ja ciągle porządkuje przeraża. Ma być „jutro chyba” oszaleję, a komodę przed urodzeniem młodego pakowałam 10 dni przed porodem ... która robił ten kolega. Ciagle męczę męża żeby coś ruszyło z tą szafą i słyszę jutro ... szlag mnie trafia
Faceci są beznadziejni 😖Bona, lipcowka86, PattisonBM lubią tę wiadomość
Carla -
Carla weź i zadzwoń sama do tego znajomego, jak będziesz czekać na M to będziesz się tylko wkurzać a tak to jak znajomy usłyszy Twój głos to może się zdyscyplinuje. Zawsze mu możesz wspomnieć o zbliżającym się porodzie to wtedy napewno zadziała
Jeheria, szatanka lubią tę wiadomość
-
Carla dokladnie sama zadzwon...jak czasem sie same nie zalatwimy to nic sie nie zadzieje...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰