MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria wrote:Wody mi odeszły 😁 podczas skurczu tego niby przepowiadającego. Ale bolał mocno. już wyjechałam, 115 km przede mną.
Czy miałyście też plamienie? Ja mam lekką plamkę.
Ale super Kochana ze się samo zaczęło ❤️❤️❤️ Nawet nie wiesz jak się ciesze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2020, 18:59
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mamuśka90 wrote:zazdroszczę, bo też chciałabym być już przynajmniej na tym etapie
Powodzenia!
A kiedy termin?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Jeheria, ale farcik!!! Trzymamy kciuki, żeby szybko poszło! Wody, jak rozumiem, normalne?
Ja dzisiaj zrobiłam próbę generalną tens i powiem Wam, że całkiem fajnie to działa, ten prąd tak jakby masuje plecy. Tylko pytanie, czy będzie na tyle efektywny, żeby faktycznie łagodzić ból, okaże się w praniu.
Ja ogarnęłam dziś balkon, jutro wstawiamy na miejsce docelowe łóżeczko, które wietrzy się w innym pokoju i mała może przychodzić na świat.
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Dziś na świat przyszła moja księżniczka.
56cm i 3190 g
Pierwsze regularne skurcze pojawiły się wczoraj o 17:30 . Noc ze skurczami i rano kroplówka. Poród trudny bo zakończony Vacum ( próżnia) małej spadało tętno po dużej dawce oxy a kiedy próbowali odłączać to akcja skurczowa zanikała. Nie umiałam urodzić małej bo była odwrócona twarzyczka do przodu.
Zakochałam się od pierwszego wejrzenia 😍Mimi1987, Andzia86, Carla, Marylove123, Cer, Karolllla, PattisonBM, mwm, lilly., Drzemka, PLPaulina, MIMI, Endi1990, szatanka, Korna, Catlady, lipcowka86, Niki2803, Frufru, Kira91 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:46
Bona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Moja kolezanka tez mowila ze nie miala czasowo dlugo problemu...tez kapuste przykladala... ten jej maly duzo cyca jadl,wiec tez moze to mialo wplyw...
Pytanie czy do torby pakujecie male MM w razie braku laktacji przez pierwsze doby?PattisonBM lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Nie planuję mm brać. Jeśli będzie spadek wagi to u mnie dają mm.
To tylko powinno dac sie mm przy spadku wagi? Ciut mam obawy,ze jesli nic sie nie ruszy i pojde pod noz to moge miec problem z laktacja...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:To tylko powinno dac sie mm przy spadku wagi? Ciut mam obawy,ze jesli nic sie nie ruszy i pojde pod noz to moge miec problem z laktacja...
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Bona, gratulacje! Ale ma czuprynkę ta Twoja Mała! 😍
Mimi, no to czekamy rano na super wieści!
Jeheria, a jak u Ciebie?
Nom, to się maszyna odkorkowała.PattisonBM, MIMI, Bona, lilly., Carla lubią tę wiadomość
-
O 2 urodziłam naturalnie bez znieczulenia. Bóle krzyżowe od 2cm do końca.... jakiś koszmar... Rodziłam 10h.
Młody ok, dam znać potem co i jakPattisonBM, MIMI, Karolllla, Mimi1987, Andzia86, Mamuśka90, Bona, PLPaulina, Beti82, lilly., Korna, Cer, Carla, Catlady, lipcowka86, Endi1990, szatanka, Niki2803, Frufru, Kira91 lubią tę wiadomość