MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PattisonBM wrote:Hmm...ja nie mam skurczy...budzi mnie na WC...a czemu nie moge normalnie zasnac nie wiem...jeszcze rozumiem gdy Mloda jest aktywna...ale jak jest spokojna...
No zobaczymy jak to bedzie za te kilka dni...
Aha pytanie...moja rano nie jest za aktywna puknie raz czy dwa leciutko i tyle...to jak oni na tym ktg zobaczą ruch...czy jest jakis sposob na pobudzenie mlodziezy bez jedzenia slodyczy czy czegokolwiek? Bo mam isc na ktg na czczo w terminie porodu...
To ja mam być po obfitym śniadaniu Plus mam zabrać ze sobą coś słodkiego do jedzenia i picia.20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Mimi1987 wrote:To ja mam być po obfitym śniadaniu Plus mam zabrać ze sobą coś słodkiego do jedzenia i picia.
Jak tak to tez zjem sniadanie...ledwo na te obciazenie glukoza dojechalam tak bardzo mnie ssalo...mialam wrazenie ze zoladek sie mi zapada i brzuch do kregoslupa sie przyklejal...nic dziwnego,ze bylam senna i bylo mi niedobrze...
Jadlyscie ananasa teraz pod koniec ciazy? Bo jakos naszla mnie chcica na ananasa z puszki i lody bakaliowe...chyba zaraz wyskocze do sklepu...Mimi1987 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Też zjadłam konkretne śniadanko zanim pojechałam do szpitala...nastawiałam się,że jedzonko dostanę u nich najwcześniej późnym popołudniem i w sumie tak było. Raczej ciężko byłoby jechać cały dzień na drobnych przekąskach. Zresztą,w czasie porodu nawet nie miałam kiedy coś zjeść,pare razy może się wody napiłam.
Mój nawał chyba się normuje,biust coraz mniej boli, to możliwe, że tak szybko? 2 dni i już?34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Moja kolezanka tez mowila ze nie miala czasowo dlugo problemu...tez kapuste przykladala... ten jej maly duzo cyca jadl,wiec tez moze to mialo wplyw...
Pytanie czy do torby pakujecie male MM w razie braku laktacji przez pierwsze doby?Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Witam po malej przerwie ale musialam nastawic sie na tryb noworodek i nie mialam glowy do Internetow;)
U nas wszystko super, smialismy sie z mezem ze przy drugim dziecku to juz luuzik bo nie swirujemy jak przy pierwszym i chyba dlatego jakos nam ta opieka prosciej idzie;)
Po cesarce doszlam do siebie mega szybko i na trzeci dzien bylam juz w domu ale z perspektywy rekonwalescencji- porod SN nie ma sobie rownych. Z synem pierwszego dnia skakalam juz jak sarenka a tutaj po CC zaczynaja mi juz doskwierac te ograniczenia i brak pelnej mobilnosci- niby chodze na spacery, troche sobie ogarbiam chate ale podawanie dziecka w nocy, brak mozliwosci samodzielnej kapieli i inne takie rzeczy strasznie mnie irytuja
Dobrze ze juz zamykam fabryke dzieciaczkow... chociaz sie nie zarzekam bo nie jedna sie zapierala ze basta :p
Trzymam kciuki za rozpakowujace sie- przed wami ciezkie ale jedne z najszczesliwszych chwil w zyciu- warto pocierpieclilly., szatanka, Cer, Korna, Catlady, lipcowka86, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Moja kolezanka tez mowila ze nie miala czasowo dlugo problemu...tez kapuste przykladala... ten jej maly duzo cyca jadl,wiec tez moze to mialo wplyw...
Pytanie czy do torby pakujecie male MM w razie braku laktacji przez pierwsze doby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2020, 16:00
-
PattisonBM wrote:Hmm...ja nie mam skurczy...budzi mnie na WC...a czemu nie moge normalnie zasnac nie wiem...jeszcze rozumiem gdy Mloda jest aktywna...ale jak jest spokojna...
No zobaczymy jak to bedzie za te kilka dni...
Aha pytanie...moja rano nie jest za aktywna puknie raz czy dwa leciutko i tyle...to jak oni na tym ktg zobaczą ruch...czy jest jakis sposob na pobudzenie mlodziezy bez jedzenia slodyczy czy czegokolwiek? Bo mam isc na ktg na czczo w terminie porodu... -
Endi wiem,ze szpital ma mm tylko bym byla skazana na to konkretne tak?
Mimi...hmm moze to jest tez jakis sposob...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Wody mi odeszły 😁 podczas skurczu tego niby przepowiadającego. Ale bolał mocno. już wyjechałam, 115 km przede mną.
Czy miałyście też plamienie? Ja mam lekką plamkę.Endi1990, PattisonBM, Mimi1987, Ajka, Andzia86, lilly., szatanka, Carla, Cer, Karolllla, Catlady, lipcowka86, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Endi wiem,ze szpital ma mm tylko bym byla skazana na to konkretne tak?
Mimi...hmm moze to jest tez jakis sposob... -
Jeheria wrote:Wody mi odeszły 😁 podczas skurczu tego niby przepowiadającego. Ale bolał mocno. już wyjechałam, 115 km przede mną.
Czy miałyście też plamienie? Ja mam lekką plamkę. -
Jeheria wrote:Wody mi odeszły 😁 podczas skurczu tego niby przepowiadającego. Ale bolał mocno. już wyjechałam, 115 km przede mną.
Czy miałyście też plamienie? Ja mam lekką plamkę. -
Czy miałyście też plamienie? Ja mam lekką plamkę.
Aaa SUPER,ze poszlo samoczynnietrzymam kciuki dawaj znac jak sytuacja bedzie sie rozwijac.
Zycze gladkiego poroduPatrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Aaaale super 3 maj się 💗20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
PattisonBM wrote:Endi wiem,ze szpital ma mm tylko bym byla skazana na to konkretne tak?
Mimi...hmm moze to jest tez jakis sposob...
Nawet jak byś musiała karmić mm... to niema co się nastawiać na konkretne... Weronika je Bebilon...mąż kupił w aptece w nocy - więc czysty przypadek. Potem próbowaliśmy zmienić na takie niby lepsze i skończyło się zaparciami... Nawet jak się wybierze jakieś mleko, to wcale nie znaczy że dziecko ten wybór zaakceptuje.PattisonBM lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ojej dopiero zauważyłam 😃 ale zazdroszczę takich przeżyć..u mnie było wszystko tak na zimno...2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:46
-
Powodzenia! -
Jeheria wrote:Cieszę się bardzo że samo się zaczęło
skurcze mam co 4 minuty
Jeheria lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰