MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Czy któraś z was przyjmuję Prenatal Dou ?? Ja biorę od 2 dni i robie czarną 💩 i to chyba przez to że jest za dużo żelaza..? Przestać brać jak myślicie ?
Ja brałam, ale przestałam bo miałam zaparcia 🙄 Mimo anemii, akurat tego żelaza nie przyswajałam.Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Dzień dobry przy niedzieli Ja też biorę acard i prenatal duo. Do tego jeszcze heparyna,progesterony, metypred i Prograf. Od czwartkowej wizyty u diabetolog jestem na insulinie. Mam do każdego głównego posiłku i na noc a mimo to dziś rano znów cukier 119. C. Pewnie będziemy zwiększać dawkę
Ehhh ciężko mi się ogarnąć ostatnio3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Ja jak robiłam krzywą w 7 tyg to wyszło mi w normie, ale jednak po godzinie było bliskie max, dostałam tylko zalecenie diety i zobaczymy co będzie na kolejnej krzywej 🤪 nie powiem, ale trochę się boję czy będzie nadal ok.tak myślę czy robienie na własną rękę raz w miesiącu glukozy ma sens, tak zapobiegawczo 🤔
Mam wpisane takie wyniki na czczo 88,5,po h 174,po 2h 104 -
Agnieszka34 wrote:Ja jak robiłam krzywą w 7 tyg to wyszło mi w normie, ale jednak po godzinie było bliskie max, dostałam tylko zalecenie diety i zobaczymy co będzie na kolejnej krzywej 🤪 nie powiem, ale trochę się boję czy będzie nadal ok.tak myślę czy robienie na własną rękę raz w miesiącu glukozy ma sens, tak zapobiegawczo 🤔
Mam wpisane takie wyniki na czczo 88,5,po h 174,po 2h 1043 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Hej, my już po przeprowadzce. Pełno kartonów w nowym mieszkaniu jeszcze leży i czeka na rozpakowanie. Mimo, że mamy dużą pomoc to i tak dużo pracy jeszcze przed nami.
Co do imion, to jeśli u nas faktycznie będzie dziewczynka to chciałabym Wandę lub Urszulę o i jeszcze Matylda mi się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 14:53
AJrin, Emimo lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciążą przyjmowałam żelazo 3 miesiące ze względu na niską ferrytynę. Chociaż hemoglobinę miałam w normie (ale endokrynolog szukała powodów wypadających włosów). I tak samo 💩 była praktycznie czarna 🙈. Na pierwszej wizycie u endokrynologa jak tylko dowiedziałam się o ciąży, doktor powiedziała żeby już odstawić żelazo a zostało mi wtedy na jakieś 2 tyg, bo podobno teraz są badania i nie jest zalecane, dziwne bo jak ktoś ma anemię... 🤔
My też ostatnio poruszamy temat imion, dla dziewczynki mamy dwa typy: Sara i Olga a dla chłopaka chyba Jakub 😊 -
Dzisiaj siędzę nad zakupami online. Chociaż brzucha niby jeszcze nie widać to zaczynają mnie cisnąć wszystkie spodnie i rajty. Zamówiłam ciążowe rajstopy na spróbowanie, chociaż myślę nad zwykłymi tylko większe i biodrówki.
Jak myślicie, na początek lepiej kupić dresy/legginsy po prostu w większym rozmiarze czy iść w ciążówki? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 15:49
-
Emimi wrote:Dzisiaj siędzę nad zakupami online. Chociaż brzucha niby jeszcze nie widać to zaczynają mnie cisnąć wszystkie spodnie i rajty. Zamówiłam ciążowe rajstopy na spróbowanie, chociaż myślę nad zwykłymi tylko większe i biodrówki.
Jak myślicie, na początek lepiej kupić dresy/legginsy po prostu w większym rozmiarze czy iść w ciążówki? 🤔
Ja już dawno nosze ciążowe 🤭🤭🤣Emimi lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Emimi wrote:Dzisiaj siędzę nad zakupami online. Chociaż brzucha niby jeszcze nie widać to zaczynają mnie cisnąć wszystkie spodnie i rajty. Zamówiłam ciążowe rajstopy na spróbowanie, chociaż myślę nad zwykłymi tylko większe i biodrówki.
Jak myślicie, na początek lepiej kupić dresy/legginsy po prostu w większym rozmiarze czy iść w ciążówki? 🤔Emimi lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018