MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 2 pary spodni w które jeszcze wchodzę coś czuję że ciążowe za chwilę pójdą w ruch 🙈
-
A ja mam pytanie może głupie ale kto pyta nie błądzi hehe a kogo zapytać jak nie was:)
Jak się ubrać na prenatalne? Bo to USG będzie przez brzuch tak?? Bo do tej pory wszytkie badania miałam dopochwowo chociaż ostatnio już przez brzuch ale mam trochę więcej jak trochę izolacji hhe i nie wiem czy nie będzie trzeba jednak dopochwowo...a nie chce cały czas z gołą pipka leżeć jeśli wystarczy przez brzuch:)
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:A ja mam pytanie może głupie ale kto pyta nie błądzi hehe a kogo zapytać jak nie was:)
Jak się ubrać na prenatalne? Bo to USG będzie przez brzuch tak?? Bo do tej pory wszytkie badania miałam dopochwowo chociaż ostatnio już przez brzuch ale mam trochę więcej jak trochę izolacji hhe i nie wiem czy nie będzie trzeba jednak dopochwowo...a nie chce cały czas z gołą pipka leżeć jeśli wystarczy przez brzuch:)
Ja miałam prenatalne robione przez brzuch i dopochwowo i dostałam jednorazową spódniczkę 😁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kaśka28 wrote:A ja mam pytanie może głupie ale kto pyta nie błądzi hehe a kogo zapytać jak nie was:)
Jak się ubrać na prenatalne? Bo to USG będzie przez brzuch tak?? Bo do tej pory wszytkie badania miałam dopochwowo chociaż ostatnio już przez brzuch ale mam trochę więcej jak trochę izolacji hhe i nie wiem czy nie będzie trzeba jednak dopochwowo...a nie chce cały czas z gołą pipka leżeć jeśli wystarczy przez brzuch:) -
Angelaaaa wrote:Ja miałam prenatalne robione przez brzuch i dopochwowo i dostałam jednorazową spódniczkę 😁
To luksus! Ja jeszcze nigdzie u nas w mieście nie spotkałam się z jednorazowymi spódniczkami 🙄 gdzieniegdzie to nawet kapcie są!
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Wg mnie najlepiej w spodniach. Jak będzie potrzeba to ściągniesz do kolan i git.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja też miałam przez brzuch prenatalne w każdej ciąży. Ja jutro mam w samym centrum USG w luxmedzie prenatalne ale tak mi się nie chce tam i tak mają słaby sprzęt więc waham się jechać nie jechać. Miałam już prenatalne 2 tygodnie temu i wszystko było ok.
A i czuję serio ruchy wczoraj i dziś na bank to maluszek ♥️malami.91, megimeg, Emimo, Daar lubią tę wiadomość
-
Mój starszak zalicza dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu. Ja w nocy 2h nie spałam bo rozmyślałam jak to będzie.
A ten skubaniec nawet mi nie pomachal na wyjście. No ale fakt jest taki, że od pierwszych urodzin był w żłobku. I poszedł do przedszkola ze swoim przyjacielem, z którym był też w żłobku.AJrin, Ala_Ala, malami.91 lubią tę wiadomość
-
mała_ruda wrote:Mój starszak zalicza dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu. Ja w nocy 2h nie spałam bo rozmyślałam jak to będzie.
A ten skubaniec nawet mi nie pomachal na wyjście. No ale fakt jest taki, że od pierwszych urodzin był w żłobku. I poszedł do przedszkola ze swoim przyjacielem, z którym był też w żłobku.
Dzielny facet 😉
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
mała_ruda wrote:Mój starszak zalicza dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu. Ja w nocy 2h nie spałam bo rozmyślałam jak to będzie.
A ten skubaniec nawet mi nie pomachal na wyjście. No ale fakt jest taki, że od pierwszych urodzin był w żłobku. I poszedł do przedszkola ze swoim przyjacielem, z którym był też w żłobku.
No i super zuch i tez od 1 urodzin w żłobku a przedszkole ten sam budynek pietro wyżej choć ze względów finansowych testowaliśmy rok temu nowe przedszkole ale po ponad 2 miesiącach wróciliśmy z dnia na dzień do starego. To też była niezła akcja więc powiem tylko słuchajcie swojego instynktu. Opinie opiniami i mimo, że prywatne przedszkole z 20 letnim doświadczeniem pięknym nowym budynkiem to niestety kadra już miała dość. -
AJrin ja od 2 dni czuję czasem i to bardzo czasem takie muśnięcia od środka w brzuchu. Na początku myślę a zapewne to jelita ale już wieczorem wczoraj byłam pewna na 100% że to maluch 😍
Witam się dziewczyny ledwo żywa moja córa dala mi popalić nieźle w nocy 😔oczy mam dzisiaj na zapałkach. -
Kamsza wrote:AJrin ja od 2 dni czuję czasem i to bardzo czasem takie muśnięcia od środka w brzuchu. Na początku myślę a zapewne to jelita ale już wieczorem wczoraj byłam pewna na 100% że to maluch 😍
Witam się dziewczyny ledwo żywa moja córa dala mi popalić nieźle w nocy 😔oczy mam dzisiaj na zapałkach.
Ja pierwsze dwa razy nie miałam pewności mimo, że 3-cia ciąża bo jednak jelita potrafią podobnie ale zbyt często już to poczułam wczraj 3 razy głownie jak siedze i najceściej w aucie.Kamsza lubi tę wiadomość