MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_ruda wrote:Kocham to.. jadę 100km w jedną stronę, wpadam do kliniki o 10.10 i szybko do rejestracji bo wizyta za 10 min. Rejestruje się płacę 555 zł i czekam.. I czekam... czekałam ponad godzinę żeby wejść do gabinetu. To ja się pytam po co umawianie na daną godzine? Uhh..
Dzieć bardzo ruchliwy. Kość nosowa jest, przezierność 1,79 mm. Wszytskie kończyny i narządy są. Crl 6,5 cm. Krew na pappe pobrana. Muszę czekać do 2 tyg na wyniki i opis.
Przed 8 jadłam jedną kanapkę.. po drodze korki.. badanie i mąż uratował mnie kebsem o 12! Dopiero weszłam do domu. Padam na pysk.
Też tak często mam a płaci się nie mało!
Najważniejsze, że wszystko ok gratulacje 🎊 -
Ja też właśnie dostałam wynik Nifty i jest zdrowy chłopczyk marzenie zostało spełnione...jest dokładnie tak jak sobie wymyśliłam 2 dziewczyny i chłopak
mała_ruda, megimeg, Angelaaaa, malami.91, Ala_Ala, AJrin, Kala139, Kamsza, liwi, Emimo, Karenira, Malinka33, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Ja też już po badaniach. Wygląda, że wszystko dobrze i rośnie nam dziewczynka 🤗 ale co do płci to jeszcze się nie nastawiam. Zobaczę za tydzień co powie mój ginekolog. Uff ale ulga😊 można zaczynać weekend 😃
malami.91, mała_ruda, Angelaaaa, megimeg, Kala139, Kamsza, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę 17 listopada i jestem ciekawa czy moja ginekolog też potwierdzi że dziewczynka 😁
Już się przyzwyczailiśmy mówić do brzuszka Maja 🤭🤭
Możliwe że już tak szybko bolą mnie plecy ? 14+1 tc nie mogę leżeć tak mnie bolą na dole plecy ☹️☹️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Paulala93 wrote:Dziewczyny, mam migrenę. Pomocy. Jakieś sposoby? 😭
Wypij ciepłą herbatę taka słodsza ona cię troszkę uspokoi ja robiłam zimne okłady na czoło i kark i spałam. Pytałam lekarza cooge brać jak jeszcze mnie złapie to powiedział paracetamol.Paulala93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Angelaaaa wrote:
Możliwe że już tak szybko bolą mnie plecy ? 14+1 tc nie mogę leżeć tak mnie bolą na dole plecy ☹️☹️
17 też mam wizytę u swojego gin. Może dowiem się kto tam siedzi. Pewnie będzie drugi chłopak.
-
Kaśka28 wrote:Ojj współczuję męczyłam się z nią trzy dni w zeszłym tygodniu...
Wypij ciepłą herbatę taka słodsza ona cię troszkę uspokoi ja robiłam zimne okłady na czoło i kark i spałam. Pytałam lekarza cooge brać jak jeszcze mnie złapie to powiedział paracetamol.
-
Venice wrote:Ja też właśnie dostałam wynik Nifty i jest zdrowy chłopczyk marzenie zostało spełnione...jest dokładnie tak jak sobie wymyśliłam 2 dziewczyny i chłopak
-
megimeg wrote:Ajrin a to ta z dwoma zamkami puchówka?
Wiesz nie ona ma jeden z przodu i taka wstawkę do noszenia dziecka. Ta dokładnie
https://www.lidl-sklep.pl/p/esmara-kurtka-ciazowa-lightweight-1-sztuka/p100305481?variantId=100305481014&mktc=shopping&gclid=Cj0KCQiAhZT9BRDmARIsAN2E-J3Gen3Lw-enYtAaGD5tfW4n2FI6jSs6x665cHEDu2oh3-sEM_Vn6cAaArHWEALw_wcB -
Ja dzisiaj myślałam popołudniu że mi głowa w pół pęknie 😢☹️wzięłam paracetamol z coffeina i pomogło 😁🙂pamiętam że po cc kazali mi brać jak mnie głowa bolała
Ale już dużo płci znamy jestem ciekawa kto u mnie mieszka 🙂 -
Paulala93 wrote:mówił co ile godzin można brać?
Paulala93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AmazonkA29 wrote:Ja po prenatalnych. Z USG wszystko ok ryzyka niskie oprócz jednego czy ktoś miał obliczane ryzyko samoistnego porodu przedwczesnego przed 34 tyg ciazy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 20:27