MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_ruda wrote:Kocham to.. jadę 100km w jedną stronę, wpadam do kliniki o 10.10 i szybko do rejestracji bo wizyta za 10 min. Rejestruje się płacę 555 zł i czekam.. I czekam... czekałam ponad godzinę żeby wejść do gabinetu. To ja się pytam po co umawianie na daną godzine? Uhh..
Dzieć bardzo ruchliwy. Kość nosowa jest, przezierność 1,79 mm. Wszytskie kończyny i narządy są. Crl 6,5 cm. Krew na pappe pobrana. Muszę czekać do 2 tyg na wyniki i opis.
Przed 8 jadłam jedną kanapkę.. po drodze korki.. badanie i mąż uratował mnie kebsem o 12! Dopiero weszłam do domu. Padam na pysk.
Też tak często mam a płaci się nie mało!
Najważniejsze, że wszystko ok gratulacje 🎊 -
Ja też właśnie dostałam wynik Nifty i jest zdrowy chłopczyk
marzenie zostało spełnione...jest dokładnie tak jak sobie wymyśliłam 2 dziewczyny i chłopak
mała_ruda, megimeg, Angelaaaa, malami.91, Ala_Ala, AJrin, Kala139, Kamsza, liwi, Emimo, Karenira, Malinka33, wisienka94 lubią tę wiadomość

-
Ja też już po badaniach. Wygląda, że wszystko dobrze i rośnie nam dziewczynka 🤗 ale co do płci to jeszcze się nie nastawiam. Zobaczę za tydzień co powie mój ginekolog. Uff ale ulga😊 można zaczynać weekend 😃
malami.91, mała_ruda, Angelaaaa, megimeg, Kala139, Kamsza, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę 17 listopada i jestem ciekawa czy moja ginekolog też potwierdzi że dziewczynka 😁
Już się przyzwyczailiśmy mówić do brzuszka Maja 🤭🤭
Możliwe że już tak szybko bolą mnie plecy ? 14+1 tc nie mogę leżeć tak mnie bolą na dole plecy ☹️☹️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ojj współczuję męczyłam się z nią trzy dni w zeszłym tygodniu...Paulala93 wrote:Dziewczyny, mam migrenę. Pomocy. Jakieś sposoby? 😭
Wypij ciepłą herbatę taka słodsza ona cię troszkę uspokoi ja robiłam zimne okłady na czoło i kark i spałam. Pytałam lekarza cooge brać jak jeszcze mnie złapie to powiedział paracetamol.
Paulala93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Mnie też bolą.. najbardziej przy wstawaniu albo jak długo robię coś na stojąco.Angelaaaa wrote:
Możliwe że już tak szybko bolą mnie plecy ? 14+1 tc nie mogę leżeć tak mnie bolą na dole plecy ☹️☹️
17 też mam wizytę u swojego gin. Może dowiem się kto tam siedzi. Pewnie będzie drugi chłopak.

-
mówił co ile godzin można brać?Kaśka28 wrote:Ojj współczuję męczyłam się z nią trzy dni w zeszłym tygodniu...
Wypij ciepłą herbatę taka słodsza ona cię troszkę uspokoi ja robiłam zimne okłady na czoło i kark i spałam. Pytałam lekarza cooge brać jak jeszcze mnie złapie to powiedział paracetamol.
-
Super pozytywnie zazdroszczę ♥️Venice wrote:Ja też właśnie dostałam wynik Nifty i jest zdrowy chłopczyk
marzenie zostało spełnione...jest dokładnie tak jak sobie wymyśliłam 2 dziewczyny i chłopak 
-
megimeg wrote:Ajrin a to ta z dwoma zamkami puchówka?
Wiesz nie ona ma jeden z przodu i taka wstawkę do noszenia dziecka. Ta dokładnie
https://www.lidl-sklep.pl/p/esmara-kurtka-ciazowa-lightweight-1-sztuka/p100305481?variantId=100305481014&mktc=shopping&gclid=Cj0KCQiAhZT9BRDmARIsAN2E-J3Gen3Lw-enYtAaGD5tfW4n2FI6jSs6x665cHEDu2oh3-sEM_Vn6cAaArHWEALw_wcB -
Ja dzisiaj myślałam popołudniu że mi głowa w pół pęknie 😢☹️wzięłam paracetamol z coffeina i pomogło 😁🙂pamiętam że po cc kazali mi brać jak mnie głowa bolała
Ale już dużo płci znamy jestem ciekawa kto u mnie mieszka 🙂 -
Niestety nie zapytałam i na szczęście już nie musiałam brać ale w nocy wtedy chodziłam po ścianach pdzytulalam się do nich dosłownie...zjedz coś może też przegryz i idź spać trzymam kciuki zebys dała.radePaulala93 wrote:mówił co ile godzin można brać?
Paulala93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Tak ja miałam jako 1 do 213 a zachomowanie płody 1:99AmazonkA29 wrote:Ja po prenatalnych. Z USG wszystko ok ryzyka niskie oprócz jednego czy ktoś miał obliczane ryzyko samoistnego porodu przedwczesnego przed 34 tyg ciazy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 20:27