MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Nath wrote:Uffffff Już po wizycie Wszystko jest ok póki co Pani musiała biedaczka obudzić Lekarz nie podał jeszcze płci bo za duże ryzyko błedu, może dlatego że nóżki miał/a skrzyżowane. Jak się cieszę że już po Termin porodu na 17.05.
SUper gratulacje -
Emimo wrote:A to elegancko
U nas teraz to luksus, bo tylko 10-latka jeździ w foteliku to też nie jest porównywalne z tym , jak wcześniej trójka jeździła w fotelikach. To było wyzwanie ledwo się mieściły i te zapinanie.
Emimo lubi tę wiadomość
-
Skowronek wrote:Dzięki dziewczyny. Ja wspominałam o tym bólu lekarzowi..mówił,że niby to normalne.
Też mam chętke na te leginsy z lidla. One są kryjące?AJrin lubi tę wiadomość
-
AJrin twoje maluchy jeżdżą nadal tyłem do kierunku jazdy? Moja krzyczy gdy jedzie sama z tyłu 🤦♀️ale ostatnio odwróciłam fotelik i wniebowzięta bo widziała ze mama kieruję 😁
-
Kamsza wrote:AJrin twoje maluchy jeżdżą nadal tyłem do kierunku jazdy? Moja krzyczy gdy jedzie sama z tyłu 🤦♀️ale ostatnio odwróciłam fotelik i wniebowzięta bo widziała ze mama kieruję 😁
Tak młodszy ma 2,5 latka a starszak ponad 4 i nadal tyłem i jeśli zmieści się nosidło to nadal będzie tyłem jeśłi nie to kupimy już fotelik przodem. Moi nie krzyczą lubią dużo widzą więc im nie robi różnicy a bezpieczniej. No i oni od zawsze sami z tyłuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 11:43
-
megimeg wrote:A któraś z was brała kurtkę ciążowa z lidla? Zastanawiam się nad nia
Kupiłam ją dam znać jak przyjdzie dziś ma być kurier, ma ta wstawkę do noszenia dziecka ona mnie przekonała. NO i w moich zaczynam sie ledwo dopinać -
megimeg wrote:Mam na 14.05 z om a z usg na 15.05 myśle ze już można zmienić Ajrin na ten 15.05 może
19.05 wynikał z 1 usgmegimeg lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Kupiłam ją dam znać jak przyjdzie dziś ma być kurier, ma ta wstawkę do noszenia dziecka ona mnie przekonała. NO i w moich zaczynam sie ledwo dopinać
-
megimeg wrote:O świetnie to czekam i czy ciepła jest bo ze mnie zmarźluch ciężko teraz wybrać kurtkę bo nie wiadomo jakie brzuchy nas czekaja w marcu
Ja zamówiłam 2 rozmiary mniejsza właśnie po to by w razie co polar wcisnąć na bluzkę 🙈 też mi zimno ostatnio w swoich się dopinam ale boję się scylic aby zamek nie poszedł a ja codziennie zaprowadzam i odbieram dzieciaczki więc muszę mieć coś wygodnego i ciepłego. -
Te foteliki zajmują tyle miejsca co półtorej osoby. My mieliśmy audi A6 w tamtym czasie, więc mniejsze auto niż Wy teraz macie
-
moje dzieci nigdy tak nie jeździły, tylko w tym pierwszym foteliku. Teraz w ciagu tych 10 lat takie zmiany. Wcześniej niw widziałam takich fotelików.Kamsza wrote:AJrin twoje maluchy jeżdżą nadal tyłem do kierunku jazdy? Moja krzyczy gdy jedzie sama z tyłu 🤦♀️ale ostatnio odwróciłam fotelik i wniebowzięta bo widziała ze mama kieruję 😁
-
Dam znać fajnie że ma regulowane boki jedyna obawa że będzie cienka no ale dam znać. Ja do tej pory w puchowych chodziłam i one niby cienkie ale ciepłe ze hoho.
-
Emimo wrote:moje dzieci nigdy tak nie jeździły, tylko w tym pierwszym foteliku. Teraz w ciagu tych 10 lat takie zmiany. Wcześniej niw widziałam takich fotelików.
Edit oczywiście to są zalecenia specjalistów nie jest to karalne można dziecko powyżej 9 kilo wozić już przodem.my z mężem często jeździmy z dzieciakami więc mamy trochę bzika na puncie dobrze dobranego fotelikaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 13:12
-
liwi wrote:Dzis juz tylko brazowy. Wczoraj byly brunatne. No moja ginka kazala sie nie denerwowac. Tylko wiecie ciagle sie zastanawiam skad te plamienia sa.
A w którym tygodniu jesteś ? Ja też miałam plamienia i wiem jak się denerwujesz
Ale na spokojnie są dziewczyny co do 20tc plamią więc to chyba zależy od organizmu
Póki brzuch nie boli mocno lub nie jest to żywa krew to nie jest nic złego będzie dobrze 😘Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️