MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Też juz jestem po wizycie, dzidzia ma 8,5 cm i ma się dobrze 😁 oczywiście na usg pierwszą rzeczą jaką zobaczyliśmy to pupa 🙈😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 19:33
AmazonkA29, Emimi, malami.91, Kamsza, megimeg, AJrin, Emimo, wisienka94, Daar, niebieska lubią tę wiadomość
-
Lusi91 wrote:Oczywiście u dr Szajnera Chyba jest najlepszym specjalistą w okolicy
-
Ja póki co pocieszam, się, że może woda się zatrzymała w organizmieAngelaaaa wrote:Jezu ja właśnie załamałam się jak weszłam na wage... Chyba od dzisiaj nic nie będę jeść 😓😓 kurcze dużo schudłam przed ślubem a teraz jeszcze więcej ważę 😭 +7kg obecnie 😭😭😭
-
Ten model dokładnie nazywa się Nowy Mercedes GLS
AJrin wrote:O to jakie to auto?
No ja w sumie się przesiadłam do krutszego bo poprzednio kombi skoda supperb a teraz Ford Focus S-Max 7 osobowy. -
Emimo wrote:Ten model dokładnie nazywa się Nowy Mercedes GLS
No to faktycznie wow. U nas teście zachęcali nas na merca a mąż odpowiedział nie bo my potrzebowalibyśmy gls a do garażu nam nie wejdzie nie mówiąc, że kosztuje majątek 🙈 No i po tym tekście teściowa mówi, że skumal że my w ciąży 😂 -
Przy kolejnej ciąży będziesz musiała garaż powiększyć, bo na 7 osób to już wybór autek mniejszy
Jednak samochód jest super. Kto nie wsiada to mówi, że to pojazd kosmiczny. Fajnie, że sam jeździ hehe
AJrin wrote:No to faktycznie wow. U nas teście zachęcali nas na merca a mąż odpowiedział nie bo my potrzebowalibyśmy gls a do garażu nam nie wejdzie nie mówiąc, że kosztuje majątek 🙈 No i po tym tekście teściowa mówi, że skumal że my w ciąży 😂 -
Mała_ruda, te fosforany to są kryształy, które normalnie mogą w moczu się wytrącać, to jest zależne od diety m.in. Mogą też wystąpić przy infekcji układu moczowego, ale wtedy w moczu są też bakterie, leukocyty. Także sama obecność fosforanów to nic czym się warto przejmować.
Ja już wyczekuję jutra. Jestem bardzo ciekawa co to za lekarz (podobno świetny specjalista od USG płodu), co zobaczę, czego się dowiem. Jakieś takie podekscytowanie czuję, ale też lekką obawę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 22:04
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Emimi wrote:O widzisz 😉 ja miałam mieć u niego dziś o 14:00 i przełożyli mi na jutro... bo coś mu wypadło. Trochę się wkurzyłam z rana, ale skoro mówisz, że dobry specjalista to mi trochę poprawiłaś humor, dzięki 😊
Z tego co wiem nie ma lepszego , wszystkie trudne ciąże do niego odsyłają w tym bliźniaki np
Ja miałam na 13: 15
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęEmimi lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
malami.91 wrote:Ja już wyczekuję jutra. Jestem bardzo ciekawa co to za lekarz (podobno świetny specjalista od USG płodu), co zobaczę, czego się dowiem. Jakieś takie podekscytowanie czuję, ale też lekką obawę.
Jeszcze chwila odpoczynku i czas ubierać buty.. mam wizytę na 10:20, A że do Gdańska mam 100 km to czas się zbierać no nie wiadomo jak z korkami będzie.megimeg, malami.91, Emimo lubią tę wiadomość
-
Emimo wrote:Przy kolejnej ciąży będziesz musiała garaż powiększyć, bo na 7 osób to już wybór autek mniejszy
Jednak samochód jest super. Kto nie wsiada to mówi, że to pojazd kosmiczny. Fajnie, że sam jeździ hehe
Emimo lubi tę wiadomość