MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, mi też ciśnienie skacze przed wizytą.
Legginsy ciążowe z Lidla polecam również, kupiłam w promocji za 29zł dwupak, XS i są akurat.
W pierwszej ciąży przytyłam mało, zaledwie 9kg. Nie miałam apetytu i wciąż wymiotowałam. Po porodzie niemal natychmiast wróciłam do wagi sprzed ciąży, a nawet schudłam. Teraz przytyłam już 4kg ale w ogóle mnie to nie martwi, wręcz się cieszę. Wszystko co jest inne niż poprzednia ciąża napawa mnie optymizmem. Nawet brak energii.AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie ale bez usg zbadl tylko szyjkę i przegadaliśmy Nifty vs pappa na spokojnie. Zmienił mi termin na 2 maja za miesiąc mamy rozmowę telefoniczną o 18 badanie połówkowe.
Emimo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Właśnie czwkam pod gabinetem na badanie prenatalne. Trzymajcie kciuki bo stres ogromny
megimeg, AmazonkA29, Emimi, Rio, baksia, Angelaaaa, malami.91, Emimo lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
AJrin wrote:DOdatkowy dzień czekania u was można iść z M? Bo u nas niestety tylko sama mama.
Za to u mojego gina jeszcze na I wizycie jak byłam to wychodziła właśnie z gabinetu jakaś para... więc pozwalał a i poczekalnia pełna. Ale już ostatnim razem 3 tyg temu pusto w poczekalni i zero czekania. Rozciągnął wizyty żeby się nie tłoczyć. -
Megimeg jak tam czekanie na wynik Nifty? W jaki sposób będą dostarczone wyniki do Ciebie?
Pytałam jak to będzie u mnie. Najpierw wyniki dostaje lekarz i potem się ze mną kontaktują. Ja już nie mogę się doczekać i chyba jutro będę dzwonić i pytać czy już wyniki doszły. -
megimeg wrote:Liwi u mnie plamienie wystąpiło ze względu ma kosmówkę tuż przy ujściu szyjki, brazowe i trwało 3 dni, od tamtego czasu jest ok
No u mnie niby łożysko z tyłu i daleko. Kurde teraz bylam w laziecie i znowu orzy sikaniu polecialo wiecej. Nie wiem juz co robic -
Venice wrote:Megimeg jak tam czekanie na wynik Nifty? W jaki sposób będą dostarczone wyniki do Ciebie?
Pytałam jak to będzie u mnie. Najpierw wyniki dostaje lekarz i potem się ze mną kontaktują. Ja już nie mogę się doczekać i chyba jutro będę dzwonić i pytać czy już wyniki doszły. -
Czereśniowa wrote:Ajrin w którym tygodniu robisz połówkowe?
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Na ten moment wszystko dobrze. Na wyniki i pełen opis mam czekać do 3 tygodni, wyniki przyjdą pocztą. Dzidek nadrobił albo ostatnio był błąd pomiaru i jest tylko 2 dni różnicy w usg a Om. Lekarz słowem się nie odezwał jedynie na koniec że wszystko ok ale to wiedziałam że gbur grunt że najlepszy specjalista w okolicy od usg.megimeg, Emimi, AmazonkA29, Kamsza, niebieska, AJrin, malami.91, Malinka33, Monikakap, wisienka94 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Lusi91 wrote:
Na ten moment wszystko dobrze. Na wyniki i pełen opis mam czekać do 3 tygodni, wyniki przyjdą pocztą. Dzidek nadrobił albo ostatnio był błąd pomiaru i jest tylko 2 dni różnicy w usg a Om. Lekarz słowem się nie odezwał jedynie na koniec że wszystko ok ale to wiedziałam że gbur grunt że najlepszy specjalista w okolicy od usg.
Widzę, że profamilia rz 😉u kogo robiłaś?Lusi91 lubi tę wiadomość