MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizytujące samych dobrych wieści wam życzę
Miiniala lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Megimeg niestety nie mogę powiedzieć, że mi całkiem przeszło. Generalnie zelżały nudności, ale bilans z tego tygodnia pokazuje, że i tak codziennie mam wymioty. Po prostu nieco mniejsze. W poniedziełek będę mieć wizytę i na bank poproszę o zwolnienie, bo eksperyment z pracą w tym tygodniu się nie sprawdził.
Skowronku mnie czasami coś ciągnie w podbrzuszu albo kłuje, ale nie przypomina to bóli okresowych.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Skowronek wrote:Dziewczyny boli Was jeszcze czasami podbrzusze?
Jestem w 15 tygodniu i od niedzieli, codziennie boli mnie brzuch tak jak na okres...
Mnie często zaboli szczególnie jak wstane badz leze na boku to czuje ale to bardziej ciągniecie więzedeł niż ból okresowy. I jeszcze ostatnio jak starszaka bralam na rece i sie wygłupialismy to miałam potem niezły ból to było spięcie macicy całe podbrzusze mnie rwało i to dość długo. -
Dziś ma przyjść do mnie paczka z Lidla zamówiłam te leginsy choć ja jakoś fanka nie jestem to jednak obecnie głównie w domu człowiek siedzi więc będzie wygodniej.
-
Skowronek wrote:Dzięki dziewczyny. Ja wspominałam o tym bólu lekarzowi..mówił,że niby to normalne.
Też mam chętke na te leginsy z lidla. One są kryjące?
Dam znać jak przyjdą bo jeszcze nie mam zamówiłam też jakąś blzuke co mam nadzieje zakryje tyłęk jako tunikaSkowronek lubi tę wiadomość
-
A ja się dziś tak ciesze, że to piątek i za chwile weekend
Jakoś ten tydzień w pracy mnie wykończył wczoraj wrócił M więc usiadłam w wannie z książką i miałam chwile dla siebie . Następny tydzień o jeden dzień krótszy i M bedzie ale nastepny tydzień znowu wyjeżdza i sama. -
AJrin co tam ciekawego czytałaś wczoraj. Ja mam pełno książek ale boję się że jak zacznę czytać to oczy same poleca do snu tak mi dziecko ostatnio daje popalić.
Skowronek mnie wczoraj dość mocno brzuch pobolewał ale sądzę że to z przemęczenia. Za dużo wczoraj robiłam. Ale dobrze bo nospa pomogła.
Trzymam kciuki za wizyty. Ale ten czas leci niektóre jiz w 2trymestrze a niektóre zaraz zaczną 😁🙂 -
Kamsza wrote:AJrin co tam ciekawego czytałaś wczoraj. Ja mam pełno książek ale boję się że jak zacznę czytać to oczy same poleca do snu tak mi dziecko ostatnio daje popalić.
Skowronek mnie wczoraj dość mocno brzuch pobolewał ale sądzę że to z przemęczenia. Za dużo wczoraj robiłam. Ale dobrze bo nospa pomogła.
Trzymam kciuki za wizyty. Ale ten czas leci niektóre jiz w 2trymestrze a niektóre zaraz zaczną 😁🙂
I ja też ostatnio na bakier z czytaniem ostatnio tak naprawde czytałam w wakacje bo miałam kiedy. Teraz jak nie ma M to dzieciaki rano szybko przedszkole potem praca w miedzyczasie na szybko coś jeść czasem pranie uda się wstawić a po pracy biegiem po dzieciaki i znowu z nimi chwila kolacja kapiel spanie. Jak zasną to chwila ogarne i sama padam, na szcześćie starszak zaczął pieknie spać i to cała noc u siebie a młodszy przychodzi po prostu do mnie więc fatalnie nie jest choć on się rzuca i mnie kopie więc idealnie nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 10:10
-
wow jedziesz 100 km na wizytę. Podziwiam:)
mała_ruda wrote:Jeszcze chwila odpoczynku i czas ubierać buty.. mam wizytę na 10:20, A że do Gdańska mam 100 km to czas się zbierać no nie wiadomo jak z korkami będzie. -
A to elegancko
U nas teraz to luksus, bo tylko 10-latka jeździ w foteliku to też nie jest porównywalne z tym , jak wcześniej trójka jeździła w fotelikach. To było wyzwanie ledwo się mieściły i te zapinanie.
AJrin wrote:Na kolejną ciąże to my się raczej nie zdecydujemy i tak jestem w szoku, że namówiłam M na 3 Ale w razie co mamy auto 7 osobowe tylko jak tylne 2 siedzenia są to bagażnika prawie nie ma, zostaje trumna na dachu -
AJrin wrote:A ja się dziś tak ciesze, że to piątek i za chwile weekend
Jakoś ten tydzień w pracy mnie wykończył wczoraj wrócił M więc usiadłam w wannie z książką i miałam chwile dla siebie . Następny tydzień o jeden dzień krótszy i M bedzie ale nastepny tydzień znowu wyjeżdza i sama.
Karenira zamówiłam te książki o których wspominałaś, wczoraj mi przyszły. Tylko ja zamówiłam w wersji papierowej i był taki zestaw 3 książek: te dwie o których mówiłaś plus o karmieniu piersią. Mam nadzieję, że w weekend zaczne czytać05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
AJrin wrote:Zaczełam czytać jak mniej myśleć. Dla analizujących bez końca i wysoko wrażliwych Christel Petitcollin może pomoże mi ciągle nie analizować i zarartwiać się tak wszystkim
I ja też ostatnio na bakier z czytaniem ostatnio tak naprawde czytałam w wakacje bo miałam kiedy. Teraz jak nie ma M to dzieciaki rano szybko przedszkole potem praca w miedzyczasie na szybko coś jeść czasem pranie uda się wstawić a po pracy biegiem po dzieciaki i znowu z nimi chwila kolacja kapiel spanie. Jak zasną to chwila ogarne i sama padam, na szcześćie starszak zaczął pieknie spać i to cała noc u siebie a młodszy przychodzi po prostu do mnie więc fatalnie nie jest choć on się rzuca i mnie kopie więc idealnie nie jest
AJrin, czy dobrze rozumiem, że dopiero po 4 latach Twój synek zaczął dobrze spać? To mnie pocieszyłaś 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 10:31
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Uffffff Już po wizycie Wszystko jest ok póki co Pani musiała biedaczka obudzić Lekarz nie podał jeszcze płci bo za duże ryzyko błedu, może dlatego że nóżki miał/a skrzyżowane. Jak się cieszę że już po Termin porodu na 17.05.
Emimi, Kamsza, megimeg, malami.91, Emimo, Kala139, niebieska, Miiniala, Karenira, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
malami.91 wrote:AJrin, czy dobrze rozumiem, że dopiero po 4 latach Twój synek zaczął dobrze spać? To mnie pocieszyłaś 😁.
Nie spokojnie on nawet w miarę sypiał już koło 2 latek ale w wakacje i po nich była jakaś masakra wszystko przezywał we śnie potrafił 2 godziny krzyczeć i oczywiście spanie tylko u nas w łóżku a spanie w 4 osoby to już słabo. Więc się od ponad miesiące naprawił i jest ok potrafi nawet sam w nocy iść siku i nawet wraca do siebie nie budząc nas