MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze sie pochwalić w koncu nauczyła się wrzucać zdjęcia na forum hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 17:03
malami.91, megimeg, AJrin, Rio, Emimo, AmazonkA29, Kala139, Malinka33, liwi, Karenira, wisienka94 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My dzisiaj zrobiliśmy dziewczynom „gender reveal”. Przygotowaliśmy pudło z balonami z helem. Wyskoczyły różowe i niebieskie, był jeden czarny do przebicia i w środku niebieskie confetti. Jak przypomnę sobie jak się wkleja zdjęcia na forum to wrzucę później na chwilkę. Radość dziewczyn bezcenna. Dziadkom tez zawieźliśmy po balonie o sobie strzelili w domu.
AJrin, Kaśka28, megimeg, malami.91, liwi, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Też to planuje. Nawet myślałam że od razu po wizycie kupię balony i wrócę z nimi do domu. Niestety jednak płeć nie jest znana wiec czekamy na 19.11 😀
Ja dziś mam super dzień. Bardzo dużo zrobiłam. Właśnie najadłam się rosołem i poprawiłam beza z bita śmietana i maskarpone. Idę dalej sprzątać póki nie mam mdłości. Oby to ten ten czas ze mdłości pójdą w zapomnienie. Mam tyle rzeczy zaplanowanych do zrobienia.
QUOTE=Venice]My dzisiaj zrobiliśmy dziewczynom „gender reveal”. Przygotowaliśmy pudło z balonami z helem. Wyskoczyły różowe i niebieskie, był jeden czarny do przebicia i w środku niebieskie confetti. Jak przypomnę sobie jak się wkleja zdjęcia na forum to wrzucę później na chwilkę. Radość dziewczyn bezcenna. Dziadkom tez zawieźliśmy po balonie o sobie strzelili w domu.[/QUOTE]
Venice lubi tę wiadomość
-
Super pomysł ♥️ ja miałam plan jak będzie dziewczynka kupić personalizowanego różowego szampana z napisem gratulacje będziesz prawdziwa babcia 😉 Bo u nas twierdzą że babcia jest tylko jak jest wnusia a że będzie 3 chłopak to jakoś nie robiliśmy nadziei 😂.
-
Agnieszka34 wrote:Moja mama też się pyta czy w końcu będzie babcią czy znowu żoną dziadka 😂😂
A i tak do chłopców mówi chodźcie do babuni 🙈😂😂😂 -
Moja mama to była w szoku ze będzie kolejna dzidzia. Ona jest jedynaczką, ja też i wiem, że jedynak ma jednak nudno w życiu 🙄 za to mama mojego taty i jego siostra miały po 3 dzieci, więc mam to w genach 🙈😂😂😂
Parę razy poczułam ruchy, tęskniłam za tym ❤️😁Emimo, wisienka94, AJrin lubią tę wiadomość
-
Hej właśnie was nadrobilam. Kilka dni mnie nie było 🤭 w nowym mieszkaniu mieliśmy problem z toaletą. Zapchala się i musieliśmy aż ściągać cały kibelek.
W piątek byłam na jakimś dodatkowym badaniu na przeciwciała krwi. Bo w tym podstawowym miałam wynik, że nie wykluczono przeciwcial. A ja i mąż mamy ujemną grupę. Ja mam Arh- a mąż 0rh-. Ona twierdzi, że są jakieś podgrupy i może wyjść konflikt. No zobaczymy..
Mi mdłości jeszcze nie przeszły. Napewno są lżejsze ale rano mam codziennie 🙄 z synkiem na tym etapie już było po mdłościach. Przywalilam prawie 3kg 😂 no ale ciągle jem, przeważnie to chleb lub bułkę z serem 🤷♀️
-
Ja od pozytywnego testu przytyłam 2kg. Najpierw trochę ponad pół kilo, potem waga długo stała w miejscu przez wymioty, a w ciągu ostatnich dwóch tygodni podskoczyła. Oczywiście dalej mnie męczą wymioty. Znacząco spada jedynie ich objętość, że się tak wyrażę
Jutro mam wizytę kontrolną u swojego ginekologa. Mam zamiar prosić o zwolnienie, bo ostatni tydzień w pracy był porażką.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja mam 0- mąż A+ więc mamy konflikt rh ale potrafią być konflikty nawet w tych samych grupach. Ja w 28 będę miała zastrzyk immunoglobuliny a potem 2 po porodzie jeśli dziecko będzie dodatnie. Już 3 razy to przechodziłam.
-
Mnie tez meczy moje ukochane powietrze pod gardłem, wczoraj już myślałam ze będzie mnie rwać ale jakoś się udało.
Karenira kurde długo Cię te wymioty męczą jesteś bardzo dzielna bo ja mimo, ze nigdy do finału nie doszło to psychicznie jestem wrakiem i z domu nie wychodze bo się boje ze mnie na ulicy dopadnie:(
Aktualnie myśle intensywnie nad imieniem, moje typy stary odrzucił i teraz myśle nad Aleksandrem, Marcelem, Mieszko i szymonem -
Agnieszka, mam podobne zachcianki ostatnio 😁. Dziś rano wpadłam w rozpacz jak zobaczyłam, że mleko się skończyło, bo chciałam kakao... Oczywiście wczoraj do kolacji było kakao 😁. I do tego bułeczka z dżemem obowiązkowo.
My imię dla chłopca mieliśmy wybrane. Z dziewczyną jest problem, ale może jakoś dojdziemy do porozumienia 😉.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 13:30
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mi to w ogóle waga w miejscu teraz stoi, na początku to mi spadła nawet z 2 kg. Teraz nie mam na czym przytyć bo ta dieta raczej zaspokaja tylko głód a mam tyle zachcianek... Kakao też bym sobie wypiła ale mleka nie mogę i rogalika i dżemu też nie mogę a na sama myśl mi ślinka leci. Chociaż jak się w końcu wk...e to sobie to kakao zrobię 🤣
malami.91 lubi tę wiadomość