MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak czytam o Waszych dodatkowych kilogramach to mam wrażenie, że będę rekordzistką. Teraz pewnie z 7 kg nie wchodzę na wagę żeby się nie denerwować. Odnośnie kakao i mleka nie lubię to nie mam chęci. Ale dwa kawałki bezy z mascarpone i bita śmietana nie ma problemu 😀
-
Emimo mnie nie przebijesz obawiam się. Ale ja od poniedziałku dietuje w sensie będę bardzo uważać jeść jak najwięcej warzyw i ograniczam Pieczywo do jednej kromki ciemnego tylko rano. Ja niestety tyje od patrzenia. Póki co nie wchodzę na wagę ale czuję się spuchnięta na maksa.
-
Ja zawsze byłam większą ale teraz już mam na plusie 8kg hehe ale się nie ograniczam niestety...wiem że powinnam zacząć pomyślę o tym w przyszłym tygodniu heh.
Ja już zaczęłam się cieszyć już w końcu pozwoliłam sobie na wybieranie imienia i myślenia że jednak będziemy rodzicami itd a wczoraj zaś miałam takie większe plamienie krwią...niby dr mówił że to z tego polipa tak bedziea ale i tak byłam zestresowana nie trwało długo ale już mnie ostudziło....chyba jednak na miesiąc przed porodem zajmę się urządzaniem pokoju i wszytkim pozostałym...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A ja od czwartku siedzę w domu z pozytywnym wynikiem Covid-19, w poniedziałek okazało się że moja siostra ma a ja od poniedziałku źle się czułam a w środę wieczorem straciłam węch i smak, ogólnie teraz już nie jest źle, w zasadzie nic nie biorę oprócz witaminy d i c oraz apapu, lekarz powiedział że kobiety w ciąży przechodzą bardzo łagodnie i oby tak zostało. Jutro miałam mieć badania prenatalne no ale na szczęście jeszcze mam czas bo teraz kończę 11 tydzień, mam nadzieję że zdążę je zrobić i z dzieckiem wszystko będzie ok. Trzymajcie się i uważajcie na siebie
-
Hej byłam w piątek u lekarza na prenatalnych i według wyrostka płciowego powiedział że będzie dziewczynka 😊😊 czy którejś z was lekarz określił płeć według tej metody i się sprawdziło? Nie ukrywam żebym chciała żeby się sprawdziło ponieważ mam 2 synków i 1 córeczkę 😊
AJrin, megimeg, malami.91, niebieska lubią tę wiadomość
-
Mom4 wrote:Hej byłam w piątek u lekarza na prenatalnych i według wyrostka płciowego powiedział że będzie dziewczynka 😊😊 czy którejś z was lekarz określił płeć według tej metody i się sprawdziło? Nie ukrywam żebym chciała żeby się sprawdziło ponieważ mam 2 synków i 1 córeczkę 😊
Tak u mnie tak okresili 3 synów i się sprawdziło 😂Mom4 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa obserwuję was od kilku dni. Jestem w 14tyg.plus 2. To moja 4 ciąża mam 1 synka 4lata dwie skończyły się poronieniem. Dlatego teraz wszystko mnie martwi. Ta ciąża też nie jest łatwa plemienia krwawienie strach. Jutro kolejna wizyta mam nadzieję że wszystko jest dobrze
AJrin, Emimi, Emimo lubią tę wiadomość
-
Karola87 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa obserwuję was od kilku dni. Jestem w 14tyg.plus 2. To moja 4 ciąża mam 1 synka 4lata dwie skończyły się poronieniem. Dlatego teraz wszystko mnie martwi. Ta ciąża też nie jest łatwa plemienia krwawienie strach. Jutro kolejna wizyta mam nadzieję że wszystko jest dobrze
-
Dzisiaj z moimi chłopakami wybraliśmy się do lasu na spacer. Młody jeździł na rowerku biegowym, a ja z mężem grzyby zbieraliśmy. Na koniec zrobiliśmy sobie ognisko z kiełbaskami. Miało być na spontanie.. ostatecznie musieliśmy zabrać dla młodego jego krzesełko ogrodowe, talerz, widelec i kubek 😅
Ja nie wchodzę na wagę.. po co się denerwować 😁malami.91, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wybaczcie ale trochę skomplikowało mi się w życiu i nie mialam jak pisać.
Tak na chwilkę weszłam żeby wam napisać bo pamietam że któraś kiedyś pytała o detektor tętna płodu. Ja mam Angel Sounds( w 2 ciąży używałam co jakiś czas) i dzisiaj się odważyłam sama poszukać serduszka i o dziwo znalazłam bardzo szybko 🙂😁aż miło dla ucha 😍megimeg lubi tę wiadomość
-
Kamsza tak ja się pytałam kupiłam w weekend więc czekam aż do mnie dojdzie. Długo się zastanawiałam ale stwierdziłam, że chce dla świętego spokoju mieć niby czuje ruchy ale są dni że nie czuję to wtedy sobie posłucham tętna dla spokoju.