MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam pytanie do cukrzycowych mam. Może założymy sobie osobny wątek, żeby móc się wymieniać informacjami? Nie chciałabym tutaj zanudzać tych, których to nie dotyczy😉 Jak myślicie? Jest stary temat na forum ale tam się już nic nie dzieje, wszystkie już urodziły i wątek zamarł, dlatego pomyślałam o nowym🙂
KaroInka lubi tę wiadomość
-
Ja po dwóch dniach okropnej migreny w nocy już nie wytrzymałam i właśnie wypiłam herbatę i mi pomogło apapu nie miałam w domu ale wcześniej nigdy mi nie pomagał więc w niego watpilam pewnie co organizm to inna reakcja . Mam nadzieję że nie będę już się musiała zastanawiać czy mi Apap pomoże:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bardzo się cieszę. Masz już spokojny weekend 😘
QUOTE=megimeg]Dziewczyny mam Nifty - zdrowy chłopczyk tak jak przeczuwałam najważniejsze ze zdrowy kamień z serca ❤️[/QUOTE]
megimeg, Karenira, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
AmazonkA29 wrote:Ja mam 1 do 107.pytałaś o to ? Czy to może być spowodowane że mam łożysko teraz nisko? Mam nadzieję ze się podniesie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 09:41
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
squirrel wrote:A robiłaś pappe ? Bo te ryzyka zahamowania wzrostu, preeklampsji, czy przedeczesnego porodu chyba wynikają z niskiego białka pappa. Jeśli niskie białko nie potwierdza chorób genetycznych, to może świadczyć o czymś takim.
-
Witam was 😊
Nie odzywam sie bo ciagle w pracy, teraz mam teoche wiecej wolnego wiec napiszę. No wiec u mnie wszystko ok, zastanaeiam sie juz nad zwolnieniem, bo u mnie w pracy jest duzy zapierdziel jeszcze jak pomysle co bedzie przed świętami... u lekarza ostatnio bylam 3 listopada i mialam 11+4. Teraz 17.11 ide na genetyczne. Postaram sie was nadrobić 😙
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Kala139 wrote:A ja mam pytanie do cukrzycowych mam. Może założymy sobie osobny wątek, żeby móc się wymieniać informacjami? Nie chciałabym tutaj zanudzać tych, których to nie dotyczy😉 Jak myślicie? Jest stary temat na forum ale tam się już nic nie dzieje, wszystkie już urodziły i wątek zamarł, dlatego pomyślałam o nowym🙂
Kala139 lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
AmazonkA29 wrote:Ja mam 1 do 107.pytałaś o to ? Czy to może być spowodowane że mam łożysko teraz nisko? Mam nadzieję ze się podniesie
No e pytałam a komentował ogólnie że reszta wyników w normie ilu mnie trisomi 21 wyszła w ryzyku i tu się skupiliśmy. -
megimeg wrote:DZiewczyny miałyście kiedyś białko w moczu? Ja mam muszę zrobić dobowa zbiórkę moczu ale zaczęłam czytać o zatriciu ciążowym i się przerazilam
Ja nie pomogę nigdy nie miałam myślę, że najlepiej aby lekarz skomentował pytanie jak bardzo przekracza norme. -
Cześć. Byłam wczoraj na prenatalnych 11+2. Dzidzia z pomiarów 11+6.Główka wyszła na 12+6 lekarz mówi że w porządku ale jakaś taka dużą z przodu się wydaję ta główka😔 lekarz nie mógł znaleźć kości nosowej dzieciątko nie współpracowało i wydaje mi się że tak na siłę już zrobił to zdjęcie i powiedział że jest ta kość. I co mnie zastanawia że nic nie powiedział o konczynach. Czy u Was lekarz badał kończyny?
-
Paulala93 wrote:Cześć. Byłam wczoraj na prenatalnych 11+2. Dzidzia z pomiarów 11+6.Główka wyszła na 12+6 lekarz mówi że w porządku ale jakaś taka dużą z przodu się wydaję ta główka😔 lekarz nie mógł znaleźć kości nosowej dzieciątko nie współpracowało i wydaje mi się że tak na siłę już zrobił to zdjęcie i powiedział że jest ta kość. I co mnie zastanawia że nic nie powiedział o konczynach. Czy u Was lekarz badał kończyny?
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się waszymi pomyślnymi wizytami! Ja za to dzisiaj mam doła, i pogoda dobija, i ciśnienie mam niskie, do tego nie mam siły sprzątać choć miałam to zaplanowane. Ta dieta też mnie dobija bo jakieś ciasteczko bym sobie dzisiaj zjadła na poprawę nastroju i dodanie energii, a tu d..a zbita. I tak leżę bez sensu ...eh mam nadzieję, że jutro będzie lepiej 🙂
-
Paulala93 wrote:Cześć. Byłam wczoraj na prenatalnych 11+2. Dzidzia z pomiarów 11+6.Główka wyszła na 12+6 lekarz mówi że w porządku ale jakaś taka dużą z przodu się wydaję ta główka😔 lekarz nie mógł znaleźć kości nosowej dzieciątko nie współpracowało i wydaje mi się że tak na siłę już zrobił to zdjęcie i powiedział że jest ta kość. I co mnie zastanawia że nic nie powiedział o konczynach. Czy u Was lekarz badał kończyny?
Tak, badał kończyny, liczył palce, zrobił zdjęcie stopy i zmierzył, że ma 11mm🙂.
Skoro powiedział, że kość jest to jest. Dlaczego miałby ściemniać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 16:45
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U mnie sprawdzał kończyny nawet wpisał że są obecne, długo sprawdzał przepływy w główce i łożysku plus serce. Narządy też zaznaczył mówił coś o żołądku. Jeśli zaznaczył, że jest kość to ja dostrzegł.