MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Emimo wrote:Też dziś zaczynam 15 tc i mdłości już chyba odpuściły
Najwyższa pora żebyśmy poczuły ulgę 👍. Ja wczoraj wypiłam ze smakiem kawę, a jeszcze kilka dni temu robiło mi się niedobrze na samą myśl o niej, także u mnie też chyba wszystko zmierza ku lepszemu 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Kamsza tak przyszedł ♥️ udało mi się posłuchać serduszka i jeszcze mały kopniaczka sprzedał na koniec 😉
Kamsza, megimeg lubią tę wiadomość
-
Karenira mnie z rana tak mdłości złapały jak nigdy od początku ciąży ale zjadłam i uff przeszło 😁
AJrin super wieści. Długo szukałaś? Mi to dosłownie chwilę zajęło i dość nisko znalazłam. -
No właśnie długo bo za nisko szukałam złapałam dopiero tuż przy pempku a na rysunku niby na Lini kości biodrowej.
-
Emimo wrote:Też dziś zaczynam 15 tc i mdłości już chyba odpuściły
Emimo lubi tę wiadomość
-
Karenira wrote:Fajnie macie, że Wam odpuszcza. U mnie niestety jeszcze nie, ale może niedługo się coś zmieni
-
Mi już od ponad tygodnia mdłości przeszły 😁😁 teraz często siusiu biegam 😁😁
We wtorek wizyta i jestem ciekawa czy moja ginekolog też potwierdzi że dziewczynka 😁megimeg, AJrin, Kamsza, Daar lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja mam takie luźne pytanie, nie myślałyście o tym, żeby grupę przenieść na tajna na fb? W poprzedniej ciąży tak miałyśmy grupę z belly i to fajnie funkcjonowało ja np. Tak zyskałam przyjaciółkę z drugiego końca Polski i widujemy się raz na rok ale tez cześć dziewczyn się nie przeniosła bo chciały pozostać anonimowe co jest zupełnie zrozumiałe
Venice lubi tę wiadomość
-
Ja z poprzednich ciąż jestem na fb na grupach ba nawet miałyśmy 2 spotkania ♥️
Niestety z czasem grupy wymierają mi na fb brakowało pisania tak ale codziennie tam bardziej zdjęcia bądź posty co kupić, co zrobić itp.
P.S Ja akurat nawet tu nie jestem anonimowa w stopce mam link do instagrama a tam dziś jest filmik z bicia serduszka na instastory jak ktoś chętnyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 13:26
-
Mi już na szczęście wymioty minęły ale za to wczoraj mnie taki ból w lewej pachwinie złapał, że prawie płakałam z bólu 😔 nawet leżenie nic nie dało 🙄 dziś na razie jest ok ale staram się nie przemęczać 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 15:17
-
Oj to ja nadal mam awersje do kawy, perfum i nie mam jeszcze zachcianek ;/
malami.91 wrote:Najwyższa pora żebyśmy poczuły ulgę 👍. Ja wczoraj wypiłam ze smakiem kawę, a jeszcze kilka dni temu robiło mi się niedobrze na samą myśl o niej, także u mnie też chyba wszystko zmierza ku lepszemu 🙂. -
Jak chcecie moge założyc
Kamsza, megimeg lubią tę wiadomość
-
Podaje linka do grupy jest [rywatna i ukryta:
https://www.facebook.com/groups/364431297974571