MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja bardzo stresuję się tym pozytywnym wynikiem covid 19 czy mimo łagodnego przebiegu nie będzie to miało wpływu na dziecko, przez to wszystko dopiero dwa razy miałam wizytę w tej ciąży, w poniedziałek mam nadzieję że nic się nie wydarzy i będę miała prenatalne bo to już ostatnie dni żeby je zrobić. Też używam detektora od jakichś dwóch tygodni i znajduję bez problemu ale to już moja trzecia ciąża i mam trochę wprawy.
-
Ja mam detektor Angelsounds i też mi się sprawdza już w kolejnej ciąży.
Angelaaa mnie też czasem pobolewa w dole kręgosłupa ale to mysle że od noszenia małej po schodach.
Mała-ruda aż się serce kraja jak się słyszy takie historie 😢Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ja mam Jumper 100e detektor i choć to moja 4 ciąża to pierwszy raz mam detektor.
PS. Ja swój odkupiłam używany od koleżanki która urodziła niedawno jest jeszcze rok na gwarancji a 100 taniej niż nowy ❤️Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
ewka8430 wrote:A ja bardzo stresuję się tym pozytywnym wynikiem covid 19 czy mimo łagodnego przebiegu nie będzie to miało wpływu na dziecko, przez to wszystko dopiero dwa razy miałam wizytę w tej ciąży, w poniedziałek mam nadzieję że nic się nie wydarzy i będę miała prenatalne bo to już ostatnie dni żeby je zrobić. Też używam detektora od jakichś dwóch tygodni i znajduję bez problemu ale to już moja trzecia ciąża i mam trochę wprawy.
A jakie objawy Ci towarzyszą?Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
A rozmawiałaś z lekarzem o swojej dolegliwości ?
QUOTE=megimeg]Ale Ci dobrze, mnie niby mniej meczy to powietrze ale jak mi o 14 wczoraj dowaliło to męczyło wieczora i to tak ze myślałam, zw rwać będzie niepokoi mnie to i zastanawia co to jest i skąd, może to jakieś helikobaktery[/QUOTE]
-
Ja miałam wczoraj dokładnie to samo. Musiałam się położyć i na szczęście bez tabletek przeszło.
QUOTE=Daar]Mi już na szczęście wymioty minęły ale za to wczoraj mnie taki ból w lewej pachwinie złapał, że prawie płakałam z bólu 😔 nawet leżenie nic nie dało 🙄 dziś na razie jest ok ale staram się nie przemęczać 🙂
Ja mam lokal z kebabem i pizzą i szukam właśnie pracownika, i swierdzam, że ludzi do pracy nie ma albo najchętniej by stali i nic nie robili 🙄 w tym tygodniu miałam już 3 na próbie, w zeszłym 2.. kompletna masakra.. Chyba będę pracować do końca ciąży 😅 2pracowników mam ale niestety nie dają rady..[/QUOTE]
-
Ala_Ala wrote:A jakie objawy Ci towarzyszą?
-
Mała_ruda, ojej, co za sytuacja😥.
Mój spacerówki używa od święta. Czasem bierzemy na jakiś dalszy spacer, ale więcej idzie niż jedzie. Myślę czy nie dokupić dostawki do wózka dla niego.
Ja po USG. Maluch rośnie, wszystkie parametry w normie 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 20:35
Kaśka28, Kamsza, megimeg, Angelaaaa, mała_ruda lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Emimo wrote:A rozmawiałaś z lekarzem o swojej dolegliwości ?
QUOTE=megimeg]Ale Ci dobrze, mnie niby mniej meczy to powietrze ale jak mi o 14 wczoraj dowaliło to męczyło wieczora i to tak ze myślałam, zw rwać będzie niepokoi mnie to i zastanawia co to jest i skąd, może to jakieś helikobaktery
Tak, mówi ze to normalne i muszę czekać, mówiłam czy może jakiś polprazol powinnam ale nie bardzo. Dziś np miałam dobry dzień dopiero po kolacji mnie męczyć zaczęło -
Widzisz może to ten czas i już będzie lepiej u Ciebie również.
megimeg wrote:Tak, mówi ze to normalne i muszę czekać, mówiłam czy może jakiś polprazol powinnam ale nie bardzo. Dziś np miałam dobry dzień dopiero po kolacji mnie męczyć zaczęłomegimeg lubi tę wiadomość
-
Mała ruda,tragedia, oby wszystko było dobrze.
Mój młody lubi pobiegać po podwórku i się wyszaleć na placu zabaw. Nie wyobrażam sobie gdzieś go nosić 🙄 są jednak takie dni że chce na rowerek albo siada do wózka i nie chce zejść 🙈 gdzie po jakimś czasie schodzi i sam pcha wózek 😂 -
Mnie też kłują jajniki od czasu do czasu a dzisiaj już jakies 3h ogólnie pobolewal mnie brzuch ale to takie ciągnięcie lub cos...to jest czas kiedy miałabym mieć okres więc może dlatego...albo że stresuDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️