MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
DObra zmieniłam na widoczną powinno działąć?
-
megimeg wrote:Ja mam takie luźne pytanie, nie myślałyście o tym, żeby grupę przenieść na tajna na fb? W poprzedniej ciąży tak miałyśmy grupę z belly i to fajnie funkcjonowało ja np. Tak zyskałam przyjaciółkę z drugiego końca Polski i widujemy się raz na rok ale tez cześć dziewczyn się nie przeniosła bo chciały pozostać anonimowe co jest zupełnie zrozumiałe
A co do fb to nie lubię jak ktoś wrzuca miliony fotek swoich dzieci.. mój fb nie ma pojęcia o istnieniu mojego prawie 3 letniego dziecka.. I dobrze mi z tym 😁megimeg lubi tę wiadomość
-
CHyba działa bo już jedna osoba dołączyła
-
Tylko teraz trzeba poczekać i zobaczyć czy dużo z nas się zdecyduje na fb. Dwóch wątków nie dam rady ciągnąć.
No i żeby było czysto i czytelnie proponuję jeden post dziennie z obecną datą, dniem tygodnia, a komentarze pod postem.megimeg lubi tę wiadomość
-
Ja będę tu i tu 😊
Co raz częściej czuje dzidzie ❤️ ruchy są jeszcze nie regularne ale czuję je dobrze 😁
Kurcze,młody ma nie długo dwa o pół roku a nadal chce jeździć w spacerówce, mam nadzieję że mu nie długo przejdzie, bo nie wiem jaki wózek kupić 😂😂AJrin lubi tę wiadomość
-
Agnieszka34 wrote:Ja będę tu i tu 😊
Co raz częściej czuje dzidzie ❤️ ruchy są jeszcze nie regularne ale czuję je dobrze 😁
Kurcze,młody ma nie długo dwa o pół roku a nadal chce jeździć w spacerówce, mam nadzieję że mu nie długo przejdzie, bo nie wiem jaki wózek kupić 😂😂
Agnieszka też mam ten dylemat tylko że moja teraz to woli na nogach i uciekać. Niewyobrazam sobie z wózkiem gonic za córka 🤦♀️ -
A mnie zainteresował ten detektor ciąży na.poczatku myślałam że taki niepotrzebny gadżet ale teraz sobie myślę że cudownie jest tak podsłuchiwać dzidziusia...ja ciągle.mam plamiena raz większe raz mniejsze i mimo że dr uprzedzał że przez polipa tak może być jestem niespokojna a jak będę słyszeć serduszko to chyba będę spokojniejsza.. możecie mi napisać jakie macie bo nie potrafię się doszukać teraz tych nazw heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Angela mnie też boli.. Ale nie cały czas.
Mój młody od kiedy skończył rok nie da się wsadzić do wózka. I chyba lepiej po 3 letni syn sąsiadów nigdzie nie chodzi.. wszędzie go noszą na rękach, A jak nie chcą go wziąć to się kładzie i tyczy do czasu osiągnięcia swojego..
Powiem Wam, że człowiek czasami się denerwuje na swoje dziecko bo nie chce czegoś zrobić, bo się drze.. Bo coś.. 2.5 letni syn mojego brata trafił przedwczoraj na oiom. Wszytsko cały czas było ok. Nagle zaczął im lecieć przez ręce. Pojechali do szpitala okazało się, że ma cukier ponad 600!!! Nagle znikąd.. zero wcześniejszych objawów. Trafił do Gdańska gdzie przez 36h nie mogli wejść do niego na oddział. Wrócili do domu bez dziecka.. lekarze oceniali jego stan jako bardzo ciężki. Na domiar złego zrobili wszystkim testy płytowe i wyszedł covid. Na drugi dzień cukier spadł do 106 i przenieśli go do kliniki wraz z mamą do izolatki gdzie bratowa sama musi robić mu zastrzyki i mierzyć cukier co 3h. Brat wrócił do córki i na 2 tyg.kwarantanne. szok.. jak pomyślę że nas by mogło coś takiego spotkać to aż mi słabo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 16:52