MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Jest możliwe żeby w 6 tc zobaczyć czy jest serduszko ? Bo siostra będzie miała wizytę i pewnie będzie spokojniejsza jak będzie serce niż jak ostatnio puste jajo.. 🙄
-
U mnie w rodzinie niestety nie ma dzieci w tym wieku co synek, w przyszłym też się żadne dziecko oprócz naszego nie zapowiada. Brat ma dzieci w wieku 8,5 i 7 a siostra 7 i 4. Mam jeszcze młodszą siostrę, ale ona to ledwo 20 lat skończyła 😉. U nas w domu była spora różnica wieku między dziećmi - 14lat między najstarszym a najmłodszym.
Ja zobaczyłam serduszko na wizycie w 5+5. Potrzebowałam szybko zwolnienia dlatego poszłam tak wcześnie. Normalnie poszłabym koło 7tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 17:48
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
No ja to już ostatnia do rodzenia u mnie w rodzinie 😃 tak samo duża różnica wieku między mną a rodzeństwem. Więc ich odchowane dzieciaki to mogą się co najwyżej bić o wożenie maleństwa w wózku 😀 Szkoda, bo nawet wśród znajomych nie bardzo mamy dzieciatych... może poznam kogoś na porodówce 😉
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży byłam w 6 tyg na usg i niestety tętna nie było ani zarodka. Dopiero za tydzień było a ciąża wiekiem odpowiadała terminowi miesiączki. Dlatego teraz poszłam do lekarza dopiero w 8 tyg żeby zaoszczędzić sobie stresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 18:10
Angelaaaa lubi tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja 5 tydzień i 4 dzień w 2 ciążach miałam serce więc jest to możliwe ❤️ ale jeśli tętna nie będzie to mogła być późniejsza ovu i zagnieżdżenie więc pewności nie ma.
Angelaaaa, AmazonkA29 lubią tę wiadomość
-
Ja pracuje w gabinecie stomatologicznym i jeśli chodzi o leczenie zębów w ciąży to można spokojnie w 1 trym. Chyba, że nic poważnego się nie dzieje to można poczekać do 2 trym. Ale jeśli jest próchnica to lepiej od razu wyleczyć, bo to są bakterie. Faktycznie inaczej wygląda to z usuwaniem zębów, lepiej to przełożyć jeśli jest taka możliwość ponieważ czasami potrzebny jest antybiotyk.
Angelaaaa, ja też byłam szybko na wizycie, bo po stratach nie była w stanie dłużej wytrzymać i w 5t1d był tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Wiedziałam, że to normalny obraz na ten wiek ciąży ale jednak kolejne 2 tyg były dla mnie stresujące. Kciuki za siostrę ✊🏻
Kochane czy któraś ma przewijam który kładzie się na łóżeczko? Chyba nie będę miała miejsca na wolnostojacy przewijak 🙈 No ostatnio pisałyście o fotelu i chyba się na niego skusze 🙈
Dzisiaj byłam na wizycie. Z dzidzia jest wszystko dobrze 🥰 Dzisiaj strasznie ruchliwa była ta moja córeczka 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 20:26
Angelaaaa, malami.91, Emimi, mother84, Kala139, wisienka94, AJrin, Karenira, Emimo lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Moja siostra miała in vitro i lekarz sam ustalił że za 2 tygodnie ma jechać a to sporo km i już mówiłam siostrze że może nie być serduszka bo za szybko więc potem jeszcze tutaj poszuka ginekologa w późniejszym terminie 😊😊 dzięki dziewczyny ze trzymacie kciuki dla nas to bardzo ważne 👍😊 wszystko bym oddała żeby moja siostra miała dziecko
Emimo lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Baksia, tak, ja miałam przy synku taki nakładany na łóżeczku i teraz też będę go używać mimo że mam miejsce na komodę z przewijakiem np. Dla mnie to byłby zbędny zakup 🙂. Ja w ogóle z przewijaka nie korzystałam jakoś długo.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
baksia wrote:Malami.91 A pamiętasz gdzie go kupiłaś? 😃
Na allegro 🙂
https://allegro.pl/oferta/ceba-usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-caro-9398194265?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Coś w tym stylu mam. Dokupiłam jeszcze pokrowce na niego, ale szybko okazało się, że pielucha flanelowa się lepiej sprawdza 🙂.baksia lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Jestem w ciąży 3 razy, ale jeszcze nigdy tak nie miałam...właśnie zjadłam śledzia w occie, zagryzłam kiszonym ogórkiem i frytkami z majonezem...teraz strasznie mi się chce pic coś gazowanego!! A nic nie mam w domu, bo takich rzeczy nie pijemy...co się ze mną dzieje! teraz widzę, że faktycznie płeć może mieć znaczenie jeśli chodzi o smaki..
Karenira lubi tę wiadomość
-
Venice wrote:Jestem w ciąży 3 razy, ale jeszcze nigdy tak nie miałam...właśnie zjadłam śledzia w occie, zagryzłam kiszonym ogórkiem i frytkami z majonezem...teraz strasznie mi się chce pic coś gazowanego!! A nic nie mam w domu, bo takich rzeczy nie pijemy...co się ze mną dzieje! teraz widzę, że faktycznie płeć może mieć znaczenie jeśli chodzi o smaki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 21:31
Pomorskie -
malami.91, mother84, Kala139, Venice, Ala_Ala, megimeg, wisienka94, Kaśka28, Angelaaaa, Emimi, Kamsza, Karenira, niebieska, Emimo lubią tę wiadomość
Pomorskie -
mała_ruda wrote:U nas seksy jak najbardziej na topie. Po amnio był chwilowy zakaz. A co do.. to jestem.troche rozczarowana. Po porodzie pojawiły mi się zacne orgazmy i to prawie za każdym razem. Nie narzekałam 😁 teraz wszytsko zniknęło.. może coś się tam poprzestawialo i o... Trzeba czekać.. któraś się może wypowiedzieć?
-
Ja w 7tyg słyszałam serduszko ale dr mówił że w sumie mogłobyc wcześniej ale nie chciał tak szybko sprawdzać bk jakby nie było to też normalne a stresować nie chciał niepotrZebnie też jestem w ciąży po in vitro i wszytko jest dobrze także mocno trzymam kciuki za siostrę
Angelaaaa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️