MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
mother84 wrote:Hahaha ale się uśmiałam Ajrin 😂😂😂 słownik Ci ładnie pozmieniał ☺️ ale już kiedyś komuś zmieniło na moher więc spoko 😂
Haha faktycznie teraz widzę 😂🙈 sorki 😘 -
Wisienka no ja też nie chciałam miętowej właśnie 🤪 miałam cytrynową i była pyszniutka 😋😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 17:27
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kaamusia wrote:Mam do Was pytanie o ten czynnik łożyska , jakie są widełki jeśli chodzi o prawidłowe wartości i czy wiecie do kiedy można podać lek w razie nieprawidłowości.
Jeśli chodzi o możliwe problemy z niewydolnością łożyska to wiem że lekarze zalecają brać profilaktycznie aspirynę ale to od początku ciąży praktycznie do 34 tygodnia chyba.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja dzisiaj robiłam podstawowe bad w labo. Ludziska się u mnie mrozu wystraszyli i puściutko, nawet do pracy się nie spóźniłam😃
No i przez miesiąc już mi spadła hemoglobina do 11,3 a dolna norma to 12. Zastanawiam się czy coś teraz na to lekarze dają? Przerzuciłam się od dwóch tyg na prenatal duo tam jest żelazo. Może coś to da...
O matko, miętowy smak do mnie nie przemawia. Mój mąż kupił kiedyś pudełko lodów miętowych i smakowały jak pasta colgate ze śmietaną 😂 nie pisałabym się na taki smak. -
Emimi wrote:Ja dzisiaj robiłam podstawowe bad w labo. Ludziska się u mnie mrozu wystraszyli i puściutko, nawet do pracy się nie spóźniłam😃
No i przez miesiąc już mi spadła hemoglobina do 11,3 a dolna norma to 12. Zastanawiam się czy coś teraz na to lekarze dają? Przerzuciłam się od dwóch tyg na prenatal duo tam jest żelazo. Może coś to da...
O matko, miętowy smak do mnie nie przemawia. Mój mąż kupił kiedyś pudełko lodów miętowych i smakowały jak pasta colgate ze śmietaną 😂 nie pisałabym się na taki smak. -
Emimi wrote:Ja dzisiaj robiłam podstawowe bad w labo. Ludziska się u mnie mrozu wystraszyli i puściutko, nawet do pracy się nie spóźniłam😃
Kora88 wrote:Dla kobiet w ciąży są inne normy na hemo. Chyba w okolicach 11 ale musiałabyś sprawdzić
Kora88, Emimi lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Nie mam pojęcia jak miętowa glukoza ale może będzie jak mojito 😘
Ja miałam cytrynowa i polecam naprawdę weszła bez problemu. -
Karenira wrote:Jestem na krzywej, przed chwilą wypiłam glukozę także trochę czekania przede mną. Samo picie nie było takie złe. Z palca miałam 74.
To powodzenia i kciuki za dobre wyniki -
Dziewczyny, lekarz polecił mi Gluco test (glukoza), mówił że w miarę smak i nie trzeba mieszać bo to roztwór w buteleczce. Nie wiem czy miałyście, czy kupowaliście proszek, ale podrzucam w razie potrzeby.
-
Cześć Dziewczyny jestem nowa na tym wątku, ale chciałabym Was dołączyć U mnie aktualnie 25w3d, termin porodu na 1.05.2021
Emimi - ja również miałam hemoglobine 11,3 przy takim wyniku moja doktor zaleciła mi żelazo w tabletkach Ascofer 2x1 i w miesiąc poprawiła się hemoglobina do 12,8
Jeśli chodzi o glukoze to robiłam tydzień temu i nie była taka zła jak mnie straszyli 😉 najgorsze było to, że byłam głodna a tu tyle trzeba siedzieć 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 11:30
Emimi lubi tę wiadomość
-
Karolina witaj ☺️
Karolinaaa28 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Ja po połówkowych. Z małym wszystko w porządku, wszystko w normie. Waży 580 g 😍tylko mam nisko łożysko. A pamiętacie przecież, na początku miałam przodujące i całkiem zakrywało ujście, potem na wizycie przez świętami okazało się, że się przesunęło z tylnej ściany na przednią i już nie przoduje, gin moja mówiła, że się pociągnęło do góry, a dziś lekarz mówi, że jest nisko. ogólnie, żeby się nie martwić na tym etapie, ale zastanawia mnie fakt, że moja gin mówiła, że jest już ok i że na pewno się już nie obniży, ew.podniesie, a tu dziś mi mówi inny, że nisko 🤷 jutro mam wizytę u swojej to ciekawe co powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 15:31
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️