MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
LondyńskieSerduszko wrote:@AJrin czy mogę prosić o wpisanie na 22.05?
Dopisana -
Karenira Skowronek kciuki za was dziś oby ten dzień szybko wam zleciał
Iloo, ago91 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane. Czytam Was cały czas na bieżąco. Trzymam za Wszystkie kciuki i za dzisiejsze i najbliższe wizyty. Ja mam jutro i już lekki stresik się pojawia. Mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze. Większych objawów brak jak do tej pory, czas pobolewa brzuch, raz na kilka dni, w ciągu dnia czasem dopadają mnie mdłości lub jest mi ciut niedobrze, ale do opanowania.. Do dziś... rano nie umiałam ssie Wy szykować do pracy, było mi słabo, musiałam co chwilę wychodzić z łazienki poleżeć, nie dałam rady wysuszyć włosów normalnie, mam nadzieję że to nie oznacza nic złego ☹️ Poza tym też sporo śpię.
-
No i masz. Koniec 5tc się zbliża i zaliczyłam rano pierwszą cofkę. Będzie to samo co z Młodą. Trzeba będzie zakupić woreczki jednorazowe i przemierzać z nimi świat. 🤷
Kiciu nie oznacza to nic złego. Oznacza zmiany w Twoim organiźmie,który teraz musi się przeorganizować. W drugim trymestrze zazwyczaj już jest lepiej. Aczkolwiek można też sprawdzić jak mają się hormony tarczycy.U mnie w przeciągu tygodnia skoczyło niesamowicie TSH, ale na smyczy trzymam dziada i zaraz badania ribilam wraz z betą, jak się gorzej poczułam. Z tym, że choruje na Hashimoto, więc muszę być czujna. -
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Ja już jestem po endokrynologu. Tak się babeczka ucieszyła z mojej ciazy, że aż mnie zaskoczyła swoją reakcja. To było miłe.
Kicia mi się też tak ostatnio rozładowały baterie. Do tego stopnia, że aż mnie poty oblewały. Nie mogłam pójść do pracy. Jak tak dalej pójdzie to szef sam się skapnie zanim sama mu powiem o ciąży. Dzisiaj też mam znowu wolne.
Kareniera mój mąż mowi to samo. "bedzie dobrze, ale w razie czego to zaraz będziemy się starać o następne". Kurde niby wspiera ale z drugiej strony co to za gadanie..ja te ciaze chce utrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 09:48
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Dziewczyny którym pierwsze testy wyszły bladziochy:
Czy wasze testy tez tak wolno i słabo ciemnieją z dnia na dzien?
Pierwszy cień wyszedł 5 dni przed @
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
LondyńskieSerduszko wrote:Dziewczyny którym pierwsze testy wyszły bladziochy:
Pierwszy cień wyszedł 5 dni przed @
Jak zobaczys na początkowe strony masz tam moje bladziochy, bardzo wolno szły. -
LondyńskieSerduszko wrote:Dziewczyny którym pierwsze testy wyszły bladziochy:
Pierwszy cień wyszedł 5 dni przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 10:11
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Goldlemon wrote:Nie ma się co sugerować testami. Ja pierwszy zrobiłam 8dpo, byl widoczny golym okiem bladzioch, bylo to nawet popoludniu, za 2 dni powtórzyłam... Totalna biel!pierwszy test byl czulosci 25 a drugi 10, 10dpo wiec stwierdziłam, ze przegralam. Znów rozpacz, piwka, a kilka dni pozniej test az bordowy. Potem za kilka dni powtorzylam i kreska była bledsza. Nie mialam testow tej samej firmy, postanowiłam jakos wytrwac do wizyty i juz nie zrobilam ani jednego, ani bety, dla mnie to tylko nerwy
Dzięki masz rację. Dziś o 16 idę na Bete
Agnieszka34 wrote:
Miałam dzisiaj zaprowadzić syna do żłobka po chorobie, ale on ma ciągle katar, chyba później pójdę go wypisać. To nie ma sensu żebym zabierała komuś miejsce jak młody będzie znowu siedział w domu 🙄
Mam tą samą sytuację. Dziś dzwonię do żłobka z rezygnacją.
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Czy wie ktos może czy jeśli zrobię dziś bete o 16.00 to czy jeszcze dziś będę miała ten wynik online? U mnie w mieście jest laboratorium diagnostyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 10:27
LondyńskieSerduszko wrote:Czy wie ktos może czy jeśli zrobię dziś bete o 16.00 to czy jeszcze dziś będę miała ten wynik online? U mnie w mieście jest laboratorium diagnostyki
Powinien być wieczorem.
A jakie miasto? W dużym nie powinno być problemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 10:59
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Kciuki za dzisiejsze wizytyStarania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Londńskieserduszko powiedz że chcesz na cito . Dopłacisz 5 lub 10 zł i powinny być dziś wyniki
Dziewczyny mocne kciuki za wasze wizyty.
Dla pocieszenia wszystkim plamiącym dziewczynom powiem tylko że bratowa mojego męża miesiąc temu pojechała na wizytę do lekarza bo już 2 tygodnie bardzo mocno krwawiła do tego stopnia że wpadła w anemię . Była przekonana że to okres ale jakiś dziwny . O ciąży nawet nie myślała ponieważ ma 5 miesięczną córcię i nadal kp . Okazało się że jest w 8 tc a krwawi z krwiaka. Obecnie jest po prenatalnych i wszystko z dzidziusiem ok . Krwiaka już nie majusella lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓