MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ze stresu przez te plamienia jutro rano polecę na betę. Może będzie wynik przed wieczorną wizytą. Wcześniej nie chciałam robić, ale teraz może mnie uspokoi... Mam nadzieję. Gadam do brzucha, że nieładnie tak mamie napędzać stracha. Stwór wielkości i wyglądu kijanki, a tyle stresu
Witam nowe dziewczyny Niech Wam kropeczki zdrowo rosnąAJrin lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Wiecie nad czym się zastanawiam? W piątek z mężem mieliśmy chwilę czułości, że się tak wyrażę Myślicie, że po prostu mogliśmy mi naruszyć coś w środku? Tylko czemu dopiero dzisiaj by wyszło, a nie wczoraj...
Dzięki Skowronku. Ja będę myśleć i trzymać kciuki za Ciebie. Dowiesz się godzinę szybciej36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Wiecie nad czym się zastanawiam? W piątek z mężem mieliśmy chwilę czułości, że się tak wyrażę Myślicie, że po prostu mogliśmy mi naruszyć coś w środku? Tylko czemu dopiero dzisiaj by wyszło, a nie wczoraj...
Dzięki Skowronku. Ja będę myśleć i trzymać kciuki za Ciebie. Dowiesz się godzinę szybciejStarania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Karenira wrote:Wiecie nad czym się zastanawiam? W piątek z mężem mieliśmy chwilę czułości, że się tak wyrażę Myślicie, że po prostu mogliśmy mi naruszyć coś w środku? Tylko czemu dopiero dzisiaj by wyszło, a nie wczoraj...
Dzięki Skowronku. Ja będę myśleć i trzymać kciuki za Ciebie. Dowiesz się godzinę szybciej -
Tak, mogło być tak, że coś Mąż Ci naruszył oby to było to. Nie martw się
Napisz tutaj albo na priv po wizycie co i jak, będę czekała. Chociaż jesli ja nie będę miała dobrych wieści to pewnie mnie jutro tu nie będzie05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Karenira jest to bardzo prawdopodobne pamiętaj teraz zdecydowanie bardziej jesteś tam wrażliwa ukrwiona e spokojnie myślę że kijance nic nie zaszkodziliscie. Jeśli beta Ciebie uspokoi to jasne idź zrób ale też koniecznie już na wizycie powiedz ginowi często w pierwszym trymestrze duphaston przepisują właśnie na plamienia. Głowa do góry ❤️
U mnie wszystko praktycznie bezobjawowo dalej no może sutki trochę bardziej wrażliwe no i węch zdecydowanie wyczulony. Dziś w pomidorowej tak czułam zapach mięsa, że moja ukochana zupa wcale mi nie smakowała 🙈 ale po 13 kilometrach piechota w lesie już mi nic nie robiło różnicy i wpalaszowalam cała miskę 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 20:23
Karenira lubi tę wiadomość
-
Skowronek wrote:Tak, mogło być tak, że coś Mąż Ci naruszył oby to było to. Nie martw się
Napisz tutaj albo na priv po wizycie co i jak, będę czekała. Chociaż jesli ja nie będę miała dobrych wieści to pewnie mnie jutro tu nie będzie
Kciuki za jutro napisz proszę będę o was myśleć jutro ❤️ Spokojnej nocy dziewczyny.Skowronek lubi tę wiadomość
-
Karenira , Skowronek kciuki za was :* Czekamy na wieści jutro .
Ja bym poprosiła gina o duphaston lub luteinę i póki co odpóściła przytulaski z mężem . Plamienia i krwawienia niestety bardzo często zdarzają się w ciąży .
Skowronek, Karenira lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
LondyńskieSerduszko wrote:Hej dziewczyny
Nieśmiało się witam.
Test wyszedł bladzioch 11.09
Owulacja 01.09
Ostatnia miesiączka 15.08
Termin wg miesiączki 22.09
Termin wg poczęcia 25.09
Nie wiem który traktować poważniej hihi
Dziewczyny z terminem podobnym do mojego, Macie jakieś objawy?
Ja ostatnią miesiaczkę mialam 7 sierpnia. Nie dostalam okresu, test robilam 10 wrzesnia. Nie mam zadnych objawowAla_Ala lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Karenira, Skowronku - kciuki zaciśnięte. Plamienia, jak już dziewczyny pisały, zdarzają się, profilaktycznie dostałam w tej ciąży luteinę, może Wasi lekarze też uznają to za potrzebne, zwłaszcza, że plamienia wystąpiły.
Ostatnią miesiączkę miałam 13.08. cykl 29-31 dniowy, ale miałam szybciej owulację, ok 13 dnia dlatego owu wyznacza mi termin na 19 maja. 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 06:47
Skowronek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochanie. Dziękuję za wsparcie ☺ Na betę jednak nie idę. Mąż mówił, żebym sobie odpuściła i nie martwiła się niepotrzebnie. Jeśli lekarz będzie miał jakieś wątpliwości to najwyżej każe mi zrobić. Jestem niskociśnieniowcem i zdarza się, że po pobieraniu krwi mi słabo. Dzisiaj i tak będzie długi dzień czekania na wizytę, nie będę sobie dokładać.
Z dobrych wieści - na razie nie plamię. Wizyta o 18:40, także wieści ode mnie dopiero wieczorem.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja od rana mam taki stres, że aż mi niedobrze. Nie spodziewałam się, że wizyta u lekarza będzie dla mnie taka stresująca. To dlatego, że boje się tego co mi powie. Karenira to będzie najdłuższy dla nas dzień. Ostatnio mi się tak dłużyło rok temu w dniu ślubu05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Karenira, trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku!
U mnie od dobrych 3 dni chyba naciągają się więzadła, bo brzuch po obu stronach nad wzgórkiem łonowym ciągnie 🙄. Szczególnie jak dłużej siedzę albo kucam.
Kurczak śmierdzi dla mnie jak padlina. Bardzo mnie od niego odrzuciło. Wydaje mi się wręcz obrzydliwy.🍗🤢
Jeśli nie mylę się z obliczeniami, to dziś zaczynam 5 tydzień 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 07:28
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Oczekiwanie na USG macicy (17.12?), które rozstrzygnie, kiedy można wznowić starania. 🤞🏻 -
Dziewczyny będe dziś trzymać kciuki.
U mnie standartowo z rana różowe plamienie, teraz już tylko brązowe. mdłości póki co brak za to czuje nadal ogromne osłabienie. Nie mam siły zaprowadzić córki do przedszkola. Coś mi się nie chce wierzyć powoli ze ciąża może pozamiatać az do tego stopnia. Myśle ze coś jest nie tak.Siilike lubi tę wiadomość
-
Ja z samego rana szybko robię się głodna i wtedy od razu mi słabo i lekko zaczyna mnie mdlić. Zjadam kawałek ciemnego chleba albo pumpernikla przed wyjściem z łóżka i jest dobrze. Jednak coś tam plamię jeszcze. Na taki jasnobrązowy czy jasnopomarańczowy kolor.
Skowronku trzymaj się. Musi być dobrze. Nie chcę przyjąć do wiadomości, że mogłoby być inaczej. Mój mąż znacznie chłodniej do tego podchodzi. Mówi, że w razie czego zrobimy sobie drugie. Ja tam jednak wolę zostać przy tej kijance
Liwi ja ciągle mam ochotę spać. Wstaję, poruszam się ze 2h i znowu marzę o spaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 08:07
Siilike lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wizyty 👍 ja idę jutro i już się nie mogę doczekać 😁😁
Dzisiaj rano jak wychodziłam z łazienki to zauważyłam w lustrze, że dół brzucha mam trochę zaokrąglony 😜 a to dopiero 6 tc 🙄 no cóż to moja 3 zdrowa ciąża więc mogłam się spodziewać że będzie szybciej wszystko widoczne, ale nie aż tak 😂
Miałam dzisiaj zaprowadzić syna do żłobka po chorobie, ale on ma ciągle katar, chyba później pójdę go wypisać. To nie ma sensu żebym zabierała komuś miejsce jak młody będzie znowu siedział w domu 🙄