MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się już nie mogę doczekać pierwszej wizyty, mam nadzieję, że we wtorek zobaczę piękny pęcherzyk. Wczoraj jeszcze powtórzyłam betę, w poniedziałek zrobię ostatni raz, żeby mieć świeże wyniki dla doktorka.Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Dzień dobry!
Piękny dziś dzień🙂.
A ja czekam cała w stresie na wynik bety, nie wiem ile razy odświeżyłam już stronę laboratorium...
Edit. Średni dwudniowy przyrost 136%🙂
AJrin, poproszę o dopisanie mnie na pierwszej stronie na 20maja 🙂dziękuję 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 14:13
Kamsza, Karenira, Lusi91, AJrin lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ale mam dzisiaj dzień, wszyscy chcą na mnie krzyczeć 🤔😂😂😂
Byłam z młodym na spacerku w parku i szliśmy na plac zabaw. W parku na ławce siedziała babka i jej syn jeździł na rowerku,a później walił wielkim kijem w ziemię. Jakiś dziadek sie mnie pytał czy to nie mój syn i pewnie chciał mnie zjechać za jego zachowanie 😂😂 powiedziałam, że nie a jego mama siedzi dalej 😁
Później mąż jak mu napisałam, że kupiłam sobie piwko na mecze żużla 😆 od razu do mnie dzwonił z fochem ze jakie piwo, to mu mówię że czeresniowy radler 0% 😂😂 -
malami.91, Kamsza, Karenira, Malinka33 lubią tę wiadomość
-
malami.91 wrote:Fajnych masz blondasków🙂. To teraz by się przydała dziewczynka dla równowagi 🙂.
Dziękuję oj bardzo bym chciała ale oby zdrowe i będzie ok ❤️ -
AJrin piękne zdjęcia tak ciepło u Was. U nas dzisiaj szaro buro i zimno ☹️
Dodatkowo praca na ogródku wre. Wymieniamy płytki także hałas hałas i jeszcze raz hałas. Ale dobrze ze tylko dzisiaj od 7 rano 🤦♀️
My za tydzień wybieramy się na parę dni na wyspy holenderskie trochę odpocząć i pobyć trochę razem bo ostatnio to ciągle ja w domu z małą a mąż od rana do wieczora w robocie -
Agnieszka34 wrote:Ale mam dzisiaj dzień, wszyscy chcą na mnie krzyczeć 🤔😂😂😂
Byłam z młodym na spacerku w parku i szliśmy na plac zabaw. W parku na ławce siedziała babka i jej syn jeździł na rowerku,a później walił wielkim kijem w ziemię. Jakiś dziadek sie mnie pytał czy to nie mój syn i pewnie chciał mnie zjechać za jego zachowanie 😂😂 powiedziałam, że nie a jego mama siedzi dalej 😁
Później mąż jak mu napisałam, że kupiłam sobie piwko na mecze żużla 😆 od razu do mnie dzwonił z fochem ze jakie piwo, to mu mówię że czeresniowy radler 0% 😂😂05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek, a próbowałaś np. pszenicznych bezalkoholowych? Bavaria, Łomża. Ja smakowych nie trawię, ale pszeniczne są spoko 🙂.
Piwo z % piłam ostatnio hmm...w maju 2018😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 17:20
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Mi bavaria wit bardzo smakuje. Ale zresztą ja lubię te bez % już od tylu lat abstynencja że mi jakoś nie brakuje.
-
Mnie smakowała Warka cytrynowa i grejpfrutowa, ta bezalkoholowa oczywiście. W zeszłym roku piłam całe lato bo ma mniej cukrów niż soki czy zwykłe napoje. Jednak albo odrobinę zmienili smak albo po prostu się nią przepiłam, bo już mi tak nie leży. Za to gruszkowy Somersby jest pyszny. Takich piw o smaku piwa to ja nie lubię. Z alkoholi preferuję inne wynalazki. Teraz to już długo się żadnego drinka nie napiję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 18:42
Skowronek lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Mnie smakowała Warka cytrynowa i grejpfrutowa, ta bezalkoholowa oczywiście. W zeszłym roku piłam całe lato bo ma mniej cukrów niż soki czy zwykłe napoje. Jednak albo odrobinę zmienili smak albo po prostu się nią przepiłam, bo już mi tak nie leży. Za to gruszkowy Somersby jest pyszny. Takich piw o smaku piwa to ja nie lubię. Z alkoholi preferuję inne wynalazki. Teraz to już długo się żadnego drinka nie napiję
Właśnie kupiłam tego gruszkowego jeszcze nie piłam więc jestem ciekawa ♥️ -
Dziewczyny strasznie się przestraszyłam. Poszłam siku i zobaczyłam blade jasnoróżowe plamienie. Na razie jest tylko w środku, muszę się podetrzeć papierem, żeby zobaczyć.
Zrobiłam test i dalej jest ciemny
Powiedzcie mi, że to nie początek końca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 06:10
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Tez miałam tydzień temu. Dostałam na nie luteineStarania od marca 2018