MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Monikakap wrote:W was wsparcie potrzebuje rady byłam u ginekologa według om 5 tydz lekarz ciazy nie widzi 3 testy pozytywne i beta 1439.39, czy się martwić?
AJrin gratuluję cudowny widok
Ja dziś rano miałam mdłości, chwilowe i krótkie więc zobaczymy co dalej.
Rano zrobiłam też badanie tsh i mam 3.24 a ciężarne powinny mieć do 2.5 a w pierwszej ciąży też miałam niedoczynność i byłam pod opieką endokrynologa
-
Goldlemon wrote:Teoretycznie powyzej 1000 powinno byc widac pęcherzyk w macicy. Ja mialam bete 5tys, plamienia, lekarz nic nie widzial i stwierdzil ze to poronienie, kazal powtorzyc bete, wyszla ponad 11tys z tego dnia, z ktorego nic nie widział. Polecialam pilnie do innego lekrza i widział pecherzyk z malenkim zarodkiem.
Powtorz bete i może skonsultuj sie z kimś jeszcze zeby wykluczyc ciążę pozamaciczna. Mi właśnie wtedy taka podejrzewali
Dokładnie, być może ma kiepski sprzęt i nie widzi, ja byłam wczoraj i pęcherzyk jest a dziś zaczelam 5tc. W poniedziałek beta miałam 348, wiec nie wiem ile do czwartku przyrosła
-
Lusi 91 to o tyle dobrze ze moja od 3tyg spi sama w lozeczku lecz nadal w naszej sypialni:) Mam nadzieje ze do pojawienia sie nastepnego malenstwa bedzie spala u siebie w pokoju cala noc:)
AJrin piekne zdjecie z USG Gratulacje serduszka
co do rzeczy to ja akurat wszystko mam nawet ciuszki zaczynajace sie od rozmiaru 44 tylko czy bedzie trzeba zmieniac kolorystycznie to sie dowiem pozniej:D
Dziewczyny wy tutaj juz macie terminy pierwszych wizyt a ja jakos niemoge sie zebrac na zadzwonienie nawet zeby umowic sie na wizyte ;/ Ciagle cos...
AJrin lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Lusi 91 to o tyle dobrze ze moja od 3tyg spi sama w lozeczku lecz nadal w naszej sypialni:) Mam nadzieje ze do pojawienia sie nastepnego malenstwa bedzie spala u siebie w pokoju cala noc:)
AJrin piekne zdjecie z USG Gratulacje serduszka
co do rzeczy to ja akurat wszystko mam nawet ciuszki zaczynajace sie od rozmiaru 44 tylko czy bedzie trzeba zmieniac kolorystycznie to sie dowiem pozniej:D
Dziewczyny wy tutaj juz macie terminy pierwszych wizyt a ja jakos niemoge sie zebrac na zadzwonienie nawet zeby umowic sie na wizyte ;/ Ciagle cos...Kamsza lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
EveB wrote:Dziewczyny, proszę mnie wypisać. Czekam na miesiączkę. Mam nadzieje, że będziemy mogli się starać już od następnego cyklu.
przykro mi:( :*
Trzymam kciuki za kolejne i szybkie II kreseczki.
-
EveB wrote:Dziewczyny, proszę mnie wypisać. Czekam na miesiączkę. Mam nadzieje, że będziemy mogli się starać już od następnego cyklu.
Strasznie mi przykro będziemy trzymać kciuki -
czesc dziewczyny. witam nowe osoby.
Przepraszam nie nadrobie Was. Całe moje dnie pochłania Honoratka a wieczorami padam na r... dosłownie. chodze spac 21 max i nie mam przez to czasu na bycie na bieząco tutaj. mam nadzieje ze to sie zmnieni.
moja wizyta coraz blizej bo w srode!! juz sie nie moge doczekac.
a jutro mamy z mezem 6 rocznice slubu
EveB przykro mi bardzoMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
EveB wrote:Dziewczyny, proszę mnie wypisać. Czekam na miesiączkę. Mam nadzieje, że będziemy mogli się starać już od następnego cyklu.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Goldlemon wrote:Teoretycznie powyzej 1000 powinno byc widac pęcherzyk w macicy. Ja mialam bete 5tys, plamienia, lekarz nic nie widzial i stwierdzil ze to poronienie, kazal powtorzyc bete, wyszla ponad 11tys z tego dnia, z ktorego nic nie widział. Polecialam pilnie do innego lekrza i widział pecherzyk z malenkim zarodkiem.
Powtorz bete i może skonsultuj sie z kimś jeszcze zeby wykluczyc ciążę pozamaciczna. Mi właśnie wtedy taka podejrzewali
Beta powtórzona 2800
-
Witam się z Wami wszystkimi i gratuluję:)Też chętnie do Was dołączę z aplikacji wypada 22 maja.
Aktualnie dziś wypada mi termin okresu, który mam nadzieję nie nadejdzie HCG w środę 14 a dziś 48.
O mnie kilka słów jestem Ilona pochodzę z okolic Radomia. To moja trzecia ciąża,udało się w 4 cyklu W domu mam już 2 małych szkrabów.
AJrin, Malinka33, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Iloo wrote:Witam się z Wami wszystkimi i gratuluję:)Też chętnie do Was dołączę z aplikacji wypada 22 maja.
Aktualnie dziś wypada mi termin okresu, który mam nadzieję nie nadejdzie HCG w środę 14 a dziś 48.
O mnie kilka słów jestem Ilona pochodzę z okolic Radomia. To moja trzecia ciąża,udało się w 4 cyklu W domu mam już 2 małych szkrabów. -
Ajrin, gratuluje serduszka 😁
Witam nowe dziewczyny i tezymam kciuki aby było wszystko ok😁
A ja mam tylko łóżeczko i nic więcej 😂😂 wszystko sprzedałam lub oddałam bo nie chcieliśmy więcej dzieci u co.. psikus 😂😂😂 wcześniej dużo ciuszków kupiłam lub wzięłam za darmo z olx. Teraz też tak będę szukała. Oczywiście nowe ciuszki też wpadną i z doświadczenia wiem że kupię gondole i spacerówkę osobno bo te wszystkie 3w1 to dla mnie jest masakra.AJrin lubi tę wiadomość
-
Agnieszka34 wrote:Ajrin, gratuluje serduszka 😁
Witam nowe dziewczyny i tezymam kciuki aby było wszystko ok😁
A ja mam tylko łóżeczko i nic więcej 😂😂 wszystko sprzedałam lub oddałam bo nie chcieliśmy więcej dzieci u co.. psikus 😂😂😂 wcześniej dużo ciuszków kupiłam lub wzięłam za darmo z olx. Teraz też tak będę szukała. Oczywiście nowe ciuszki też wpadną i z doświadczenia wiem że kupię gondole i spacerówkę osobno bo te wszystkie 3w1 to dla mnie jest masakra.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Powiesz coś więcej dlaczego uważasz że te 3w1 to masakra?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 20:37