MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja od 21.30spi 😁🙂Takze ja mam relaks 😁🙂 mąż zaczął dopytywać się o @ ale wkręciłam mu ze to za 10dni bo przecież karmie więc nie mam regularnych 😁🙂21wrzesnia już blisko obym mdłości szybciej niedostala bo będę musiała przyspieszyć urodzinowa niespodziankę. Już miałam chwilę słabości żeby się z nim podzielic wspaniałą nowina ale zagryzlam zęby 😁
AJrin lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Moja od 21.30spi 😁🙂Takze ja mam relaks 😁🙂 mąż zaczął dopytywać się o @ ale wkręciłam mu ze to za 10dni bo przecież karmie więc nie mam regularnych 😁🙂21wrzesnia już blisko obym mdłości szybciej niedostala bo będę musiała przyspieszyć urodzinowa niespodziankę. Już miałam chwilę słabości żeby się z nim podzielic wspaniałą nowina ale zagryzlam zęby 😁
Moja śpi od 19:40. Ja bym nie potrafiła tyle czekać z informacją. Odrazu po teście w z łzami w oczach i trzesacymi sie rękoma zadzwoniłam do męża 😂Siilike lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Ja po pierwszej wizycie.
Oczywiście jeszcze nic nie widać tylko ładne endometrium. Od jutra zaczynam ponowną przygodę z zastrzykami . Dostałąm żelazny zestaw leków czyli acard clexan i duphaston do tego metypred i progesteron dopochwowo ale nie pamietam nazwy bo na zamówienie i dopiero jutro odbiorę .
Kolejna wizyta w przyszłą niedzielę ( 5+3 ) więc jeśli pęcherzyk będzie w macicy to dostanę jeszcze accofil też zastrzyki . Póki co pewno będziemy się widywać co tydzień z doktorkiem .
WG jak wpisuję w apkę moją długośc cyklu to wylicza mi tp na 23.05 ale jak zostawiam standardowo 28 dni to na 19.05 ...ciekawa jestem co lekarz wyliczy - dziś nawet o to póki co nie pytałam .
A i tak wg to jestem z okolic RzeszowaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 22:32
AJrin lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Ja wyjątkowo spać nie mogę chyba emocje nie zeszły 😂
Moi chodzą spać o 20:30 od jakiegoś czasu zasypiają sami w pokoju co jest ogromna ulga. Kilka bajek na dobranoc buziak i można wyjść ☺️
No ale w nocy często przychodzą do nas do łóżka więc idealnie nie jest 😉 -
Dzień dobry, Dziewczyny! Można dołączyć? U mnie dwa dni temu na 4 dni przed okresem wyszedł bladzioszek. Teraz z każdym dniem jest wyraźniejszy.
Licząc według owulacji termin mam na 24 maja .
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki!Kamsza, wisienka94, AJrin, Karenira lubią tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Oczekiwanie na USG macicy (17.12?), które rozstrzygnie, kiedy można wznowić starania. 🤞🏻 -
Siilike wrote:Dzień dobry, Dziewczyny! Można dołączyć? U mnie dwa dni temu na 4 dni przed okresem wyszedł bladzioszek. Teraz z każdym dniem jest wyraźniejszy.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki!
Witamy 😙 i gratuluję.widze że 1cs udany.
Siilike lubi tę wiadomość
-
Witamy się z rana 🙂sądzę że spalabym jeszcze ale czestomocz nie odpuszcza 😑no nic zostaje mi się zrelaksować bo moja wstanie po 8 dopiero
-
Siilike wrote:Dzień dobry, Dziewczyny! Można dołączyć? U mnie dwa dni temu na 4 dni przed okresem wyszedł bladzioszek. Teraz z każdym dniem jest wyraźniejszy.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki!
Już dopisuje na 1 stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 07:54
-
Mój młody też sam w swoim pokoju zasypia. 19.30 kąpanie buziak i śpi. Budzę go o 6 do żłobka. Dzisiaj w nocy do nas przywędrował o 4 rano. Spał w każdym kawałku łóżka po czym wstał o 7.30 i sobie poszedł.
Wczoraj miałam szok. Siostra pochwaliła się pozytywnym testem. Będziemy razem rodzic w majuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 08:26
Kamsza, AJrin, Siilike, Karenira, malami.91, Lusi91, Mama_Honorci, jusella lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Ja niestety na temat dzieci się nie wypowiem, to moja pierwsza ciąża. Także będę czerpała z Waszrj wiedzy i doświadczenia mogłabym dzisiaj pospać dłużej ale nad ranem miałam sen, że poszłam na usg, miałam zobaczyć czy wszystko jest ok, i w tym momencie się obudziłam. Cała zestresowana, od tego momentu nie mogę na nowo przysnąć. Oby do poniedziałku05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
mała_ruda wrote:Mój młody też sam w swoim pokoju zasypia. 19.30 kąpanie buziak i śpi. Budzę go o 6 do żłobka. Dzisiaj w nocy do nas przywędrował o 4 rano. Spał w każdym kawałku łóżka po czym wstał o 7.30 i sobie poszedł.
Wczoraj miałam szok. Siostra pochwaliła się pozytywnym testem. Będziemy razem rodzic w maju
O wow to dopiero czad 😂 pochwaliłaś się też?
A tak przy okazji na kiedy masz termin bo na głównej u Ciebie brak daty to bym dopisała. -
Ja następne usg mam 9 października sprawdzenie w 10 tygodniu czy serce bije i już dla nas październik jest miesiącem pechowym serio z M nienawidzimy tego miesiąca. Bo co roku coś złego się w nim naszej rodzinie przytrafia łącznie ze stratą pierwszej ciąży no ale nic nie uniknę bo październik to prenatalne wypadają u nas i badania NIFTY.
-
Siostra wie. I z rodziny tylko ona. Czekam na usg, które mam 24 września. Mamy plan powiedziec obie na raz. Mama chyba padnie już się nie mogę doczekać. A co do terminu to ciężko powiedzieć. Apka pokazuje 7 maja ale owu była spozniona około 2 tyg. Więc pewnie coś około 20 mają wyjdzie. Podam dokładny termin po wizytach u gina.
Siilike, AJrin lubią tę wiadomość
-
Siilike jak super, że do nas dołączasz
Mała_ruda to dopiero będzie poruszenie w rodzinie. Nieźle się Wam trafiło Ja wczoraj przekazałam monitor clearblue szwagierce (żonie brata mojego męża). Mam nadzieję, że też szybko jej się uda zajść, bo mieszkamy tuż obok siebie, więc byłoby super.
Skowronku jeszcze tylko dwa dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 09:48
Siilike, Skowronek lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm