MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza wrote:Lusi gratulacje.
Mpja córeczka urodziła się w czerwcu choć termin miałam na koniec lipca więc różnica między maluchami będzie u nas niecałe 2lata 🙂 Mam tylko nadzieję że moja córeczka zacznie przesypiać wkoncu cała noc bez pobudki 😁🙂
Och tak moim marzeniem też jest żeby w końcu przespała całą noc bez pobudek i w swoim łóżeczku
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Jest mam wynik bety
92,19 mIU/ml Teraz powtórka w niedzielę i szybki tel do gina kiedy wizyta po leki
Poprzednia ciąża na acardzie, heparynie, metypredzie, luteinie i zastrzykach z accofilu . Teraz pewno identycznie , a jeszcze progesterony w 2 formach
Jejku nie mogę uwierzyć że się udało .
Teraz byle do niedzieli
AJrin, wisienka94, Malinka33 lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
AJrin, świetne wieści.
A ja miałam dziś powtórzyć betę, ale dziecko mi się pochorowało (po 3 dniach w żłobku) i stwierdziłam, że nie będę go ciągać po przychodniach. Może jutro uda mi się wyrwać na chwilę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 12:33
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Lusi91 nawet ciężko mi sobie wyobrazić jak to jest po tylu przejściach i stratach. Domyślam się, że radość jest przemieszana ze strachem. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że będzie dobrze
Ja nie miałam takich doświadczeń za sobą, a i tak na samym początku drżałam czy na pewno wszystko jest dobrze. Sikałam na testy jak szalona 😛 Teraz już trochę się uspokoiłam, bo wierzę że skoro mam objawy, mdłości i takie tam, to znak że ciąża się rozwija we właściwym miejscu. Pewnie jeszcze bardziej odetchnę po wizycie w poniedziałek. Tak bardzo już bym chciała zobaczyć kropka 🙂Lusi91 lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Lusi91 nawet ciężko mi sobie wyobrazić jak to jest po tylu przejściach i stratach. Domyślam się, że radość jest przemieszana ze strachem. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że będzie dobrze
Ja nie miałam takich doświadczeń za sobą, a i tak na samym początku drżałam czy na pewno wszystko jest dobrze. Sikałam na testy jak szalona 😛 Teraz już trochę się uspokoiłam, bo wierzę że skoro mam objawy, mdłości i takie tam, to znak że ciąża się rozwija we właściwym miejscu. Pewnie jeszcze bardziej odetchnę po wizycie w poniedziałek. Tak bardzo już bym chciała zobaczyć kropka 🙂Karenira lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Byłam na zakupach w Aldi obok siebie i okazało się, że akurat mają rzeczy dla ciężarnych. Kupiłam swoje pierwsze legginsy ciążowe za całe 25zł 😀 Poza tym nie mogłam się powstrzymać i wzięłam też komplet trzech pieluszek 100% eko bawełna w tej samej cenie. W ogóle się jeszcze nie znam na rzeczach dla dzieci, ale czytałam że takich pieluch bawełnianych, muślinowych itp. trzeba mieć dużo.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Gratuluję! Wspaniała wiadomość!
Mam wizytę w 5+5 i nie nastawiałam się jeszcze na serduszko ale kto wie w takim razie.
-
Karenira wrote:Byłam na zakupach w Aldi obok siebie i okazało się, że akurat mają rzeczy dla ciężarnych. Kupiłam swoje pierwsze legginsy ciążowe za całe 25zł 😀 Poza tym nie mogłam się powstrzymać i wzięłam też komplet trzech pieluszek 100% eko bawełna w tej samej cenie. W ogóle się jeszcze nie znam na rzeczach dla dzieci, ale czytałam że takich pieluch bawełnianych, muślinowych itp. trzeba mieć dużo.
2 lata temu kupiłam 20 tetrowych i 3 muslinowe. Tetrowe jeszcze nowe w szafie się znajdą. Muslinowe używałam kiedy kladlam młodego u kogoś na sofie albo przykrywałam go w wózku latem
-
Miiniala wrote:Gratuluję! Wspaniała wiadomość!
Mam wizytę w 5+5 i nie nastawiałam się jeszcze na serduszko ale kto wie w takim razie.
U mnie poprzednie ciaze okolo 5tygodnia i 4 dnia było już widać ale to zależy od owu i zagniezdzenia u mnie dziś 5t i 6d -
Ja sporo rzeczy mam będę kupować nowy fotelik chyba bo M starego sie pozbył i może łóżeczko bo starszak skacząc zarwał je
-
Z racji tego, że to pierwsza ciąża, będę musiała zaopatrzyć się we wszystko. W sumie już się cieszę na myśl o czytaniu o tym wszystkim i wybieraniu.
Zaczęliśmy się zastanawiać jakie przemeblowanie będzie konieczne, żeby się zorganizować z rzeczami i miejscem dla dziecka. Ciężki temat.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja część rzeczy mam, cześć sprzedałam bo mówiłam, ze tylko jedno dziecko i koniec, i coś mi nagle odbiło i zaszłam w 1 cyklu starań, gdzie przed pierwsza ciążą nie miałam owulacji. Niestety bardzo stresuje się Mdłościami bo mam emetofobie. Miałam nadzieję, ze 2 ciaza obędzie się bez a czuje w kościach, że bedzie gorzej 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
-
Ja wczoraj leżałam plackiem popołudniu bo brzuch mnie bolał, miałam wrażenie że zaraz zacznę plamić 😕 no schiza normalnie... Trzeba chyba wyluzować, dziś już lepiej zdecydowanie. Ale obawiam się że im dalej tym więcej takich dni będzie. W przyszły wtorek mam wizytę u lekarza i chyba po niej przejede póki co na HO żeby nie narażać się na infekcje itp.