MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicia wrote:Czy pobolewa Was jeszcze podbrzusze? Mnie dziś jakoś cały dzień ciągnie 😕36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Mnie trochę ciągnie, akurat dzisiaj. W ogóle mam dziś słabszy dzień. O 12:00 musiałam sobie zrobić drzemkę, a już o 15:00 potrzebowałam drugiej. Teraz mnie trochę mdli.
Ja też dziś leże cały dzień. No masakra jakaś. niech to kurde przejdzie. Tak bym chciała coś zjeśc ze smakiem. od rana do wieczora ciagle mdłości. Nawet sie nie mam siły cieszyć.
-
liwi wrote:Ja też dziś leże cały dzień. No masakra jakaś. niech to kurde przejdzie. Tak bym chciała coś zjeśc ze smakiem. od rana do wieczora ciagle mdłości. Nawet sie nie mam siły cieszyć.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja funkcjonuje i czuję się całkiem normalnie póki co zobaczymy na usg czy wszystko ok.
Ciąże głównie prowadzę w luxmed ale prenatalne NIFTY już będę robić w prywatnej klinice.
A brzuch wczoraj tak mocno wieczorem mnie bolał, że myślałam że to już koniec i zaraz kwotok jakiś ruszy 🙈 ale przeszło po około 20 minutach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 20:57
-
malami.91 wrote:Ja w pierwszej ciąży praktycznie mdłości nie miałam, zwymiotowałam 2x przez 9 miesięcy. Liczę na to, że teraz będzie podobnie, bo z 1,5 roczniakiem na stanie nie ma miejsca na spadki mocy 😉.
Ja właśnie miałam mdłości do 16tc pamiętam jak odliczałam ile jeszcze 😁🤦♀️i liczę że teraz będzie lepiej. Bo niebedzie zmiłuj,bedzie trzeba być na 100%obrotach -
Liwi przykro mi. Wiem doskonale co przechodzisz. Z córką miałam mdłości i wymioty praktycznie do końca. Za tym akurat nie tęskniłam...
Będę prowadzić ciążę prywatnie. W zasadzie to prowadzę ją od roku, zanim jeszcze w nią zaszłam, tyle badań najpierw z ginekologiem robiliśmy, żeby się przygotować. 🤔
Mam ciągnięcia w podbrzuszu i większy apetyt na ten moment.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 22:10
-
Dobry wieczór
Nieśmiało chciałam do Was dołączyć . Dziś 29 dc , 3 cykl stymulowany , ovitrelle w 16 dc . Czerwiec / Lipiec biochem- oby teraz było wszystko ok. Jutro wybieram się na pierwszą betę . Testy na zdjęciu kolejno wtorek, środa i dziś .
Apka wyliczyła mi ewentualny termin porodu na 23.05.2021 uwzględniając moje 32 dniowe cykle. Byłoby równe 2 lata różnicy między maluchami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 22:18
Miiniala, Karenira, AJrin lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Gratuluję Lusi91 trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. Drugie dziecię również majowe? U nas córka z początku czerwca, drugie ma termin na połowę maja.