MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
alis132 wrote:Cześć dziewczyny wyniki szagierki : ostatnia miesiączka 27.07.2020
https://zapodaj.net/cc085717ce537.jpg.htmlStarania od marca 2018
-
Goldlemon wrote:Przy takich wartościach juz beta nie rosnie tak ksiazkowo, ale skoro miesiączka byla tak dawno to na usg juz powinno być widac nawet moze serduszko. Ja miałam 29.07 i w poniedziałek biło
Jedzie na wakacje wraca 19 A 21 ms chyba wizytę tylko chciałam wiedzieć czy możliwy taki przyrost -
alis132 wrote:Jedzie na wakacje wraca 19 A 21 ms chyba wizytę tylko chciałam wiedzieć czy możliwy taki przyrostStarania od marca 2018
-
Goldlemon wrote:Ciężko stwierdzić tak naprawde, ja bym sie wybrala pilnie do lekarza, nawet na tych wakacjach jeśli to w Polsce. Ale jestem panikara z bagazem doswiadczen. Napewno nie wytrzymalabym psychicznie do 21 września. Moje bety przy 5tys podwajaly sie do 12 tys, potem juz nie robiłam
Właśnie też jestem w szoku bo też bym się wybrała pilnie bo ja znów mam problem z utrzymaniem ;( A ona nie miała problemów z 1 ciaza i chyba się Nie boi ... wakacje w Chorwacji . -
alis132 wrote:Właśnie też jestem w szoku bo też bym się wybrała pilnie bo ja znów mam problem z utrzymaniem ;( A ona nie miała problemów z 1 ciaza i chyba się Nie boi ... wakacje w Chorwacji .
Ale nie na co zakladac najgorszego. Kazda jest inna i zrobi co uważaStarania od marca 2018
-
poczwarka wrote:AJrin dopisz jeszcze mnie Termin na 8.05 wstępnie
Ja sobie wczoraj wyliczyłam że już jestem 2 dni dłużej w ciąży niż poprzednio, więc mi trochę spokojniej. Oczywiście wiem że wszystko jeszcze się może zdarzyć ale jakoś mi weselej mimo wszystko
Do wizyty jeszcze też mam daleko - aż 25.09, ale szukam terminu wcześniejszego na USG. Musze, po prostu muszę wiedzieć czy to nie bliźniaki! Bardzo bym chciała
Dopisałam termin 8 póki co cieszy się największym oblężeniem -
EveB wrote:Napisze Wam tu też. Niestety druga beta niska. Przyrost o 37% w ciagu 48h. Mam za kolejne 2 doby zrobić ponownie bete i progesteron. Także tego... Oby tylko się obyło bez szpitala. 😔
Strasznie mi przykro nie mam totalnie wiedzy na temat CB ponoć ich odsetek może być do 50% bo dużo kobiet nawet o nich nie wie. -
Cześć dziewczyny! Chętnie dołączę 🙂. Co prawda bardzo nieśmiało, bo jestem dopiero po jednym badaniu beta HCG, która wynosi zaledwie 40🙂. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej.
Pozdrawiam!AJrin, wisienka94 lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Witamy Który to dpo u Ciebie? Będziesz jeszcze powtarzać betę?
Mam za sobą pierwszy bieg do łazienki 🤢 Nic nie poszło, tylko mnie cofnęło dwa razy na sucho. Tak sobie jednak myślę, że to dopiero zapowiedź atrakcji 😛 Po tym poczułam się tak niesamowicie zmęczona, że położyłam się do łóżka i zdrzemnęłam pół godziny. Teraz leżę i zastanawiam się czy wstawać do pracy 🤔malami.91 lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
malami.91 wrote:Cześć dziewczyny! Chętnie dołączę 🙂. Co prawda bardzo nieśmiało, bo jestem dopiero po jednym badaniu beta HCG, która wynosi zaledwie 40🙂. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej.
Pozdrawiam!
Witamy i kciuki za bete daj znać kiedy 2 wynik.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Za 18 godzin będe miała usg normalnie odliczam godziny już
malami.91, Karenira, Kamsza, Hazzel, Skowronek lubią tę wiadomość
-
malami.91 wrote:AJrin, kciuki zaciśnięte. Ja w poprzedniej ciąży na pierwsze USG poleciałam już chyba w 5+2, ciekawe ile teraz wytrzymam😉.
Ja też zawsze miałam szybciej teraz pierwszy raz tyle czekam