MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj pierwszy raz dostałam zastrzyk z heparyny. Trudne to nie jest, ale miałam trochę stracha.
Toxo nie robiłam jeszcze. Miałam fiksacje na punkcie cytomegalii bardziej. Toxo jeszcze można leczyć, są antybiotyki.. przy cmv nie. -
Miiniala wrote:Dzisiaj pierwszy raz dostałam zastrzyk z heparyny. Trudne to nie jest, ale miałam trochę stracha.
Toxo nie robiłam jeszcze. Miałam fiksacje na punkcie cytomegalii bardziej. Toxo jeszcze można leczyć, są antybiotyki.. przy cmv nie.
Ja właśnie jeszcze czekam na wyniki z CMV. -
Cześć, czekam na wyniki drugiej bety. No i w ogóle jakoś ciążowo się dzisiaj nie czuje Tzn mam jakieś delikatne ni to bóle ni to kłucia w podbrzuszu.
Czy któraś z Was ma może też zawroty głowy? -
EveB wrote:Cześć, czekam na wyniki drugiej bety. No i w ogóle jakoś ciążowo się dzisiaj nie czuje Tzn mam jakieś delikatne ni to bóle ni to kłucia w podbrzuszu.
Czy któraś z Was ma może też zawroty głowy?05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:ja miałam. w okolicach terminu @
-
Kicia wrote:Ja właśnie jeszcze czekam na wyniki z CMV.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 10:03
-
EveB wrote:ja mam tak już od kilku dni po owu i sie utrzymuje, choć lekko słabnie, jakby od czasu implantaji na to wychodzi. pewnie jakiś skok hormonów czy coś ;P05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Kicia wrote:Mam już wyniki z CMV, oba ujemne uff kamień z serca. To trzeba jeszcze w ciąży później powtarzać czy raz się robi?
-
U mnie w 2017 wyszło ze mam przeciwciała na cytomegalie więc przechodziłam to już chyba nie muszę powtarzać?
PS. Mi lekarz zlecił tylko w 3 trymestrze Cytomegalie tłumacząc, że i jak nie podaje sie nic dopiero jak dziecko się urodzi daltego przed porodem najlepiej sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 11:05
-
AJrin wrote:U mnie w 2017 wyszło ze mam przeciwciała na cytomegalie więc przechodziłam to już chyba nie muszę powtarzać?
PS. Mi lekarz zlecił tylko w 3 trymestrze Cytomegalie tłumacząc, że i jak nie podaje sie nic dopiero jak dziecko się urodzi daltego przed porodem najlepiej sprawdzić.
Podopisujesz serduszka na 1str?Starania od marca 2018
-
Goldlemon wrote:Pewnie teraz tez lekarz Ci wyjaśni co i jak i powie, czy trzeba powtarzać.
Podopisujesz serduszka na 1str?
Dopisałam ale jeśli kogoś przegapiłam piszcie. Dziś mam w pracy sporo roboty może i lepiej szybciej zleci do piątku -
AJrin wrote:U mnie w 2017 wyszło ze mam przeciwciała na cytomegalie więc przechodziłam to już chyba nie muszę powtarzać?
PS. Mi lekarz zlecił tylko w 3 trymestrze Cytomegalie tłumacząc, że i jak nie podaje sie nic dopiero jak dziecko się urodzi daltego przed porodem najlepiej sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 12:24
-
Hej ja narazie bez żadnych objawów co mnie cieszy.
Torunianki ja będę chodziła do dr Kocha bo prowadził mi pierwsza ciąże i jestem zapisana na 18 września. A na NFZ do mojej przychodni, która kieruje do citomedu na usg, więc pewnie będzie je wykonywał dr Bednarek albo dr Socha. W ciąży z synkiem usg robił mi dr Bednarek. Fajny lekarz.
Dziewczyny, Kiedy powiecie w pracy o ciąży?
-
wisienka94 wrote:Hej ja narazie bez żadnych objawów co mnie cieszy.
Torunianki ja będę chodziła do dr Kocha bo prowadził mi pierwsza ciąże i jestem zapisana na 18 września. A na NFZ do mojej przychodni, która kieruje do citomedu na usg, więc pewnie będzie je wykonywał dr Bednarek albo dr Socha. W ciąży z synkiem usg robił mi dr Bednarek. Fajny lekarz.
Dziewczyny, Kiedy powiecie w pracy o ciąży?
wiesz może jak odległe są terminy u dr Kocha? w sensie z jakim wyprzedzeniem trzeba umawiać termin?
jeśli wszystko będzie dobrze to w pracy nie powiem wcześniej niż po 12 tygodniu. Mam pracę biurową więc nic złego mi się nie dzieje05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Ja w poprzedniej ciąży chodziłam do Bednarka z PZU zdrowie, niestety teraz nie przyjmuje w ramach pakietu PZU. Pewnie wybiorę dr Matyldę Szymaniak, super sympatyczna młoda babeczka. Pomogła mi przejść przez poronienie. Choć przyznam szczerze że wolałabym żeby badania prenatalne i połówkowe robił mi Bednarek. Mam zaufanie do jego wiedzy.