MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira wrote:Kamsza podziwiam. Ja bym nie utrzymała takiej tajemnicy przed mężem. Zwłaszcza, że już miewam nudności i praktycznie codziennie muszę sobie uciąć drzemkę popołudniu. Poza tym nawet rodzicom chciałam od razu powiedzieć, żeby móc się pochwalić i porozmawiać. Cały czas czuję lekką euforię i jakbym nie mogła słowem pisnąć to bym się udusiła z wrażeń
o pierwszej ciazy i drugiej ciazy tez odrazu informowalam meza choc przy drugiej z informacja dla innych czekalismy 2 miesiace.
Zawsze chcialam dac mojemu mezowi prezent urodzinowy ktorego nikt ani nic nieprzebije wiec chyba dam rade bede wam pisac w stanie mozliwosci bo z rocznym dzieckiem nie jest latwo:)
Ja pamietam pierwsze mdlosci przyszly do mnie wlasnie jakos 2tyg po testach wiec jak bede miala mdlosci to bede musiala troche podkoloryzowac ze cos zle zjadlam.mam nadzieje ze szybko nieprzyjda (a najlepiej to wcale) -
Kamsza witaj i gratulacje 🎊 fajny M będzie miał prezent. My czekamy z mówieniem do prenatalnych choć jednym znajomym powiedzieliśmy bo wiemy, że nikomu nie powiedzą i sami są po stracie jak my.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 15:48
-
AJrin wrote:Kasza witaj i gratulacje 🎊 fajny M będzie miał prezent. My czekamy z mówieniem do prenatalnych choć jednym znajomym powiedzieliśmy bo wiemy, że nikomu nie powiedzą i sami są po stracie jak my.
Ja sądzę że my też będziemy czekać. U mnie dziewczyny na forum wiedzą ale to tak jak mówię bliższym narazie też Niebede chciała mówić. Widzę że masz mała różnice wieku między dziećmi u nas jak będzie wszystko dobrze to będzie różnica 1rok i 11miesiecy. Ciężko było z takimi maluchami w domu? -
Witam się bardzo nieśmiało. Pierwszy test wyszedł 8dpo. 3+1 beta pozytywna. Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam żelazny zestaw leków. Kolejna wizyta 22 września. Termin wg belly - 19maja, jeśli wszystko pójdzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 14:57
Malinka33, Kamsza, Karenira, AJrin lubią tę wiadomość
-
Miiniala wrote:Witam się bardzo nieśmiało. Pierwszy test wyszedł 8dpo. 3+1 beta pozytywna. Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam żelazny zestaw leków. Kolejna wizyta 22 września. Termin wg belly - 19maja, jeśli wszystko pójdzie dobrze.
Miiniala lubi tę wiadomość
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Kamsza wrote:o pierwszej ciazy i drugiej ciazy tez odrazu informowalam meza choc przy drugiej z informacja dla innych czekalismy 2 miesiace.
Zawsze chcialam dac mojemu mezowi prezent urodzinowy ktorego nikt ani nic nieprzebije wiec chyba dam rade bede wam pisac w stanie mozliwosci bo z rocznym dzieckiem nie jest latwo:)
Ja pamietam pierwsze mdlosci przyszly do mnie wlasnie jakos 2tyg po testach wiec jak bede miala mdlosci to bede musiala troche podkoloryzowac ze cos zle zjadlam.mam nadzieje ze szybko nieprzyjda (a najlepiej to wcale)05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Miiniala wrote:Witam się bardzo nieśmiało. Pierwszy test wyszedł 8dpo. 3+1 beta pozytywna. Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam żelazny zestaw leków. Kolejna wizyta 22 września. Termin wg belly - 19maja, jeśli wszystko pójdzie dobrze.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Miiniala wrote:Witam się bardzo nieśmiało. Pierwszy test wyszedł 8dpo. 3+1 beta pozytywna. Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam żelazny zestaw leków. Kolejna wizyta 22 września. Termin wg belly - 19maja, jeśli wszystko pójdzie dobrze.
Witamy i gratulacje -
Karenira wrote:Miniala a dzisiaj robiłaś kolejną betę przy okazji wizyty? Lekarz coś tam już w ogóle widział czy jeszcze nic?
My nie mówimy bliskim o ciąży do końca pierwszego trymestru. Co najmniej. -
Dziewczyny jeśli kogoś pominełam a chce być na pierwszej stronie to dajcie mi znać z terminem pordu
-
AJrin wrote:Dziewczyny jeśli kogoś pominełam a chce być na pierwszej stronie to dajcie mi znać z terminem pordu
AJrin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Nieśmiało się witam, bo to moja pierwsza ciąża, bardzo wyczekana i wystarana i chyba póki co boję się cieszyć. Ale staram się z całych sił myśleć pozytywnie
mała_ruda, Karenira, AJrin lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Witam nowe dziewczyny, fajnie że jest nas więcej
Mój mąż wie o wszystkich ciążach od razu.
Skowronku, chodzę na nzf. Mój lekarz jest już stary,i czasami się pyta o jedną rzecz 3 razy 😂 ale mu ufam, teraz prowadzi moją 3 ciąże.Badań jeszcze mi nie dał, dostanę za tydzień jak będzie widać serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 17:02
-
Czy Wam też jest tak zimno? Ja raczej do chorujących nie należę ale dzisiaj jakaś masakra. Zamarznać idzie. Z ciekawostek..
Do pracy na śniadanie wzielam sobie galaretkę z kurczaka. Odstawiłam pudełko na bok. Tak mi smierdziało, że postanowiłam iść je umyć. I wtedy się dowiedziałam, że płyn do naczyń rumiankowy nie należy do moich ulubionych zapachów. Do tego bol głowy od samego rana. Po drugim śniadaniu niedobrze mi się zrobiło. W poprzedniej ciąży zero mdłości i przeszkadzajacych zapachów. Może będzie córa ?
-
mała_ruda wrote:Czy Wam też jest tak zimno? Ja raczej do chorujących nie należę ale dzisiaj jakaś masakra. Zamarznać idzie. Z ciekawostek..
Do pracy na śniadanie wzielam sobie galaretkę z kurczaka. Odstawiłam pudełko na bok. Tak mi smierdziało, że postanowiłam iść je umyć. I wtedy się dowiedziałam, że płyn do naczyń rumiankowy nie należy do moich ulubionych zapachów. Do tego bol głowy od samego rana. Po drugim śniadaniu niedobrze mi się zrobiło. W poprzedniej ciąży zero mdłości i przeszkadzajacych zapachów. Może będzie córa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 17:53
-
Mam tak samo jak Miiniala. Mam niedoczynność wiec mi nawet w lato jest zimno.
Dziewczyny... Spuchły mi kostki. Ale to tak że wygladam jak słoń. Dobrze ze po pracy jechalam prosto do domu bo mi aż z butów wylatywało05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Ej nie straszcie ze tak szybko mdłości macie bo muszę z niespodzianka wytrzymać jeszcze 2tyg 😁🙂 w obu ciążach miałam mdłości do 13-16tc może teraz ominą 😁🤔ja właśnie z córką na spacerku