MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Ja mam ciąża+ i jakies jeszcze jedno. I pokazuje mi różne tygodnie ciąży. jedna pokazuje tydzirń 6 a ta druga 5.
Ja dalej plamie już nie na pomarańczowo tylko na brązowo cały czas. Udało mi się wcisnąć dziś wieczorem do lekarza.
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
EveB wrote:mój wynik beta hcg w 12 dpo to 19,8. Jest ok?
Niektóre dziewczyny na forum łapały betę ok.6Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 15:31
EveB lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja dzisiaj mam tydzień od dwóch kresek na teście a wydaje mi się że już wieki minęły 😕 a gdzie tam jeszcze do 15stego. Ja 3 dni po terminie miesiączki miałam już betę 1354,w dniu w którym miałam pozytywny test. Jutro przy okazji badań zrobię kontrolnie jeszcze czy jest ok. Dziś mi trochę mdłości w rana dokuczały ale przeszło. Poza tym generalnie dobrze się czuje. Myślicie ze jak będę na następnej wizycie 15.09. to będzie 6t4d będzie widać już serduszko? Trzymam kciuki za Was wszystkie!
-
Goldlemon och zazdroszczę pozytywnie serducha ja przebieram nogami i nie mogę się doczekać.
Wisienka94 no przyrost super 👌wisienka94 lubi tę wiadomość
-
Mi zakładali kartę ciąży zaraz po usg na którym było serducho.
-
Hej. Wszystko jest ok. Odetchnełam z ulgą.
Najważniejsza sprawa, ze dzidziuś jest daleko od blizny zagnieżdżony, bo ginka mi mówiła ze tu jest najwiekszy problem.
blizne mam 4 mm, dupy nie urywa ale póki co kazała się nie martwic.
Dzidziuś wymiarami wygląda na 5 tydzien 5 dzień czyli troche wiekszy, i było już serduszko.Karenira, Malinka33, wisienka94, jusella lubią tę wiadomość
-
Liwi to świetnie, że sie uspokoiłaś i że wszystko jest dobrze. Kiedy teraz następna wizyta?
Mąż zabronił mi robić bete żebym się nie denerwowała. Ale nic nie mówił o testach. Więc wyciągnęłam jakiś głęboko zakopany,żeby sprawdzić czy krecha będzie mocniejsza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 06:47
Karenira, joka789 lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Dziewczyny.. jaki kwas foliowy bierzecie? Wcześniej brałam prenatal uno do 13 tyg i po 13 tc prenatal duo. Pamiętam że opakowanie kosztowało około 50zl. I dzisiaj twierdzę, że chyba to była przesada. Teraz biorę vita mama bo miałam kupione wcześniej jak miałam przebłyski żeby brać podczas starań.