MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję trochę mnie uspokoiłyście 🙂 Ja mam piersi nabrzmiałe, ale bolą teraz mniej niż w zeszłym tygodniu. Chodź czasami czuje takie pobolewanie. Co do podbrzusza to w terminie miesiączki bolało mnie przez 2-3 dni jak na okres no i dziś lekko też odczuwam i leżę. Poza tym mam strasznie wzmożony apetyt, praktycznie co 2h jestem głodna. Staram się jeść też niewielkie porcje ale często. Najgorzej po nocy, bo jestem rano mega głodna. No i przeciąganie np w łóżku to jak tylko lekko się naciągnę to zaraz mam wrażenie że mnie surcz w podbrzuszu złapie, mega dziwne uczucie.
-
Witam nowa majoweczki zaraz uzupełnię pierwsza stronę.
Ja wizytuje w piątek mam usg więc będę ten tydzień myślami wyłącznie o tym.
Ja czasem jak za szybko wstanę to z boku mnie pociągnie ale to uczucie okresowe mi już przeszło. Wczoraj powiedzieliśmy znajomym ale dlatego że znamy się wiele lat oni tez są po stracie no i wiemy że nikomu nie powiedzą a miło było w końcu pusic parę z ust. No i mają 6 miesięcznego synka więc czkowiek przypomniał sobie jakie to małe ☺️ -
Ja miałam pierwsza wizytę w piątek, ale jeszcze serduszka nie bylo bo koniec 5ego tyg to byl, kolejna dopiero 15.09. Nie mogę się doczekać, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Jutro robię badania które mi ostatnio zlecono, zrobię też kontrolnie betę. Wczoraj pobolewał mnie brzuch więc leżałam prawie cały dzień, dziś już chyba ok. Rano miałam pierwsze mdłości, musiałam szybko coś zjeść bo masakra 🙂 Ja póki co nikomu, tylko dwie przyjaciółki wiedzą no i najbardziej zainteresowany 😂 poczekam z obwieszczeniem aż serduszko będzie widać.
-
Cześć laseczki
Znowu po 3 w nocy obudził mnie mocny ból brzucha. Dosłownie skręcało mnie z głodu. Zjadłam pół kromki ciemnego chleba i z każdym kęsem czułam jak puszcza. Potem od razu zasnęłam jak dziecko. Wczoraj w ciągu dnia miałam też z godzinę, w czasie której cały czas czułam nudności. Nawet się zastanawiałam czy to nie będzie pierwsze...uzewnętrznienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 08:20
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. U mnie żadnych mdłości, żadnych plamień, kompletnie nic...Powoli oswajam się z myślą, że nic z tego może nie wyjść chociaż niechciałabym Was opuszczać. Ten tydzień będzie trudny.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. U mnie żadnych mdłości, żadnych plamień, kompletnie nic...Powoli oswajam się z myślą, że nic z tego może nie wyjść chociaż niechciałabym Was opuszczać. Ten tydzień będzie trudny.
-
AJrin wrote:Skowronek u mnie tak samo zero objawów wczoraj mnie naszło zwątpienie ale głowa do góry pozostaje czekać.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Goldlemon wrote:Ja mam pierwsza wizytę jutro, ale próbuje sie dostac gdzieś dziś bo wczoraj w nocy pojawił się brązowy śluz i odchodzę od zmysłów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 09:19
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Skowronek wrote:a miałaś wcześniej jakieś objawy? czy od samego początku nic? Mąż mi zabronił iść zrobić bete. Powiedział, że tylko się dobiję, a i tak ostateczną diagnozę musi postawić lekarz. Więc będę czekała w takim zawieszeniu
TO moja 4 ciąża i jak sięgam pamięcią to każda tak wyglądała ani razu nie wymiotowałam i nie miałam jakiś mocnych objawów.
-
AJrin wrote:Koło okresu miałam bóle jakby okresowe lekko tkliwe piersi. Mdłości brak bardziej wyczulony węch ale raczej wszystko inaczej pachnie nie, że jakoś mi śmierdzi.
TO moja 4 ciąża i jak sięgam pamięcią to każda tak wyglądała ani razu nie wymiotowałam i nie miałam jakiś mocnych objawów.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀