MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogólnie jeżeli jest tak że fasolka w macicy rozwija się prawidłowo a druga jest niestety na jajniku to ta w macicy rośnie sobie zdrowo a tą drugą usuwa się laparoskopowo.
W niedzielę dopiero mam usg i się mam nadzieję w końcu roztrzygnie. Oby to była torbielAJrin, Ala_Ala lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Witaj Jednorożcu W innym wątku śledzę Twoją sytuację i mam nadzieję, że w niedzielę to coś na jajniku okaże się tylko torbielką czy czymś w tym rodzaju. Wyjdziesz w końcu do domu ze zdrową ciąża Współczuję tylko, że musiałaś się najeść tyle stresu.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
AJrin wrote:Ja chce robić kolo 11 tygodnia NIFTy i dopiero po powiemy wszystkim w sensie znajomym i rodzinie.
A z ciekawości skąd jesteście? Ja od 14 lat w Warszawie a pochodzę z Grudziądza.
Ja też pochodzę z Grudziądza 😉AJrin lubi tę wiadomość
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Nie, mnie dopiero kilka razy zemdliło. Wczoraj podczas gotowania obiadu poczułam, musiałam się odsunąć od garnków, otworzyć balkon, pooddychać i przeszło. Potem jak jadłam to już nic nie czułam.
Dzisiaj rano jak się obudziłam to nie czułam mdłości, za to bolał mnie brzuch i przestał dopiero jak bez wstawania zjadłam pół kromki. Dziwne.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja witam się z Wami również. Może niektóre będą kojarzyły mnie z ovufriend.
W poniedziałek 31.08 byłam u mojej lekarki. A na 30.08 miałam mieć termin @.
Moja gin powiedziała ze obraz w usg wyglada na druga fazę cyklu a w lewym jajniku „ciałko krwotoczne” i powiedziała
Może jest Pani w ciąży?!
Po powrocie do domu odrazu zrobiłam test wyszły dwie kreski, moja gin dała mi odrazu zapobiegawczo duphaston 2x1 (przez wcześniejsze ciąże biochemiczne) i umówiła na wizytę 14.09.
w czwartek03.09 powtórzyłam test I ucieszyłam siw strasznie bo kreska była ciemniejsza i wyraźniejsza.
Niestety wczoraj rano pojawiły się brązowe plamienia, odrazu zadzwoniłam do mojej gin dostałam luteinę 3x2 i duphaston 3x1
I oczywiscie leżenie plackiem. Zeobilam wczoraj betę i w 37dc wyszła tylko 140jednostek.
Niestwty obawiam siw znowu CB:(
Narazie leżę i walczę ale wiem ze w poniedziałek przyrost może okazać się za mały albo co gorsze może być spadek.
To ja czekanie na wyrok..... -
Majaaaa leż i wypoczywaj. Wiem, że to trudne,ale nie mamy na nic wpływu. Sama jestem w takim zawieszeniu. Beta wyszła mi tragiczna. Więcej nie powtarzam. Czekam na wizytę u gina. Boję się że ta wizyta będzie jak ogłoszenie wyroku05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Dziewczyny kciuki za Was z tą beta różnie bywa ale nawet wysoka beta nie gwarantuje, że będzie ok, musimy być dobrej myśli i czekać co i jak się rozwinie.
Ja jakoś nic nie czuję może węch ostrzejszy bo pachnie mi wszystko intensywniej inaczej po prostu.
Dziś z rozpędu zrobiłam z dzieciakami 27 km na rowerze. Czekam do piątku na usg ale okresu dalej brak więc jestem dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 14:31
Karenira lubi tę wiadomość
-
Skowronek a jaka Ci beta wyszła?
-
liwi wrote:No kreska na teście była meeeeega gruba. aż w szoku byłam.
A obciążenie bliźniakami mam z obu stron więc strach się bac