MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka34 wrote:Ja już po wizycie,tak jak mówiłam, że będzie za wczesnie ale jakaś kropka była 😁 mam przyjść znowu we wtorek 😃
U mnie dziś mija tydzień od terminu @. Też nie mam żadnych plamień, ale ja nigdy nawet przed okresem nie miewałam. Siknęłam sobie na ostatniego pinka z szafki, żeby mnie nie straszył. Nie ma wielkiej różnicy między nim, a tym przedwczorajszym, ale kreska jest ciut ciut ciemniejsza. Teraz to już muszę się uspokoić Do wizyty lekarza zostało mi 10 dni, więc cała wiecznośćAJrin lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Zazdroszczę, że już mogłaś kropeczkę zobaczyć. Lekarz Ci podał dokładne wymiary itp?
U mnie dziś mija tydzień od terminu @. Też nie mam żadnych plamień, ale ja nigdy nawet przed okresem nie miewałam. Siknęłam sobie na ostatniego pinka z szafki, żeby mnie nie straszył. Nie ma wielkiej różnicy między nim, a tym przedwczorajszym, ale kreska jest ciut ciut ciemniejsza. Teraz to już muszę się uspokoić Do wizyty lekarza zostało mi 10 dni, więc cała wieczność -
ja mam wizytę w 6+5. Mam nadzieję, że to będzie dostateczny czas, żeby powiedział mi co i jak. Ta niepewność mnie dobija.
Karenira też miałam taki dzień czy dwa, że czułam wilgoć. Nie wiem czy to dobrze czy źle.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Agnieszka34 wrote:Dziewczyny,ja mam suwaczek który mi liczy od miesiączki. Miałam późno płodne bo od 19-26dc dlatego u mnie była kropka 😃 u was już mogą być widocznie serduszka po 6 tyg 👍05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Mi suwaczek też liczy od ostatniej miesiączki. Tylko ja miałam owu 14/15 dc.
-
Skowronek wrote:Fajnie wiedzieć kiedy maleństwo zostało poczęte ja nie mam pewności robiliśmy to co drugi dzień więc możliwe, że ten szczęśliwy raz był dzień przed lub dzień po owu.
Ja wiem bo to było zaraz po naszym urlopie po ponad roku namowy na 3 dziecko M się zgodził i to był pierwszy bez zabezpieczenia 🙈 9 dni później były dwie kreski 🙆Skowronek lubi tę wiadomość
-
Witam was. Zajrzałam z ciekawości a tu tyle znajomych twarzy.
U mnie jest tak że w poniedziałek poszłam na wizyte i sytuacja wyszła taka że lekarz nie zobaczył nic w macicy a za to coś na jajniku. Więc dostałam skierowanie na cito do szpitala z podejrzeniem cp.
Od poniedziałku tu kwitnę wiem tylko tyle że beta rośnie książkowo i że wczoraj na usg był pęcherzyk w macicy już widoczny ale też to coś na jajniku. Doktor podejrzewa mnie teraz już o dwie ciążę prawidłową i pozamacicznąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 20:03
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja tez Wiem kiedy dokładnie powstał nasz drugi Bejbik. 15 dnia cyklu 10 sierpnia w górach jak byliśmy kilka dni w wschronisku w dolinie Chochołowskiej ⛰️❤️ sama owulacja nie wiem kiedy byla ale przez to że mieliśmy tylko jeden seksik w cyklu to pamiętam go bardzo dobrze 🙈😂😍
Skowronek, AJrin lubią tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Jednorożec89 wrote:Witam was. Zajrzałam z ciekawości a tu tyle znajomych twarzy.
U mnie jest tak że w poniedziałek poszłam na wizyte i sytuacja wyszła taka że lekarz nie zobaczył nic w macicy a za to coś na jajniku. Więc dostałam skierowanie na cito do szpitala z podejrzeniem cp.
Od poniedziałku tu kwitnę wiem tylko tyle że beta rośnie książkowo i że wczoraj na usg był pęcherzyk w macicy już widoczny ale też to coś na jajniku. Doktor podejrzewa mnie teraz już o dwie ciążę prawidłową i pozamaciczną05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Jednorożec89 wrote:Witam was. Zajrzałam z ciekawości a tu tyle znajomych twarzy.
Od poniedziałku tu kwitnę wiem tylko tyle że beta rośnie książkowo i że wczoraj na usg był pęcherzyk w macicy już widoczny ale też to coś na jajniku. Doktor podejrzewa mnie teraz już o dwie ciążę prawidłową i pozamaciczną