MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś świeci słońce wieć lunch zjadłam na słońcu i jakoś dziś mi o wiele lepiej I tak praca z domu ratuje tyłek Ja jakoś blado wyglądam ostatnio nawet rodzina pytała czy wszystko ok
-
liwi w poprzednich ciążach też tak mocno Cię mdliło?
Mam wyrzuty sumienia, że nie mogę się skupić na pracy. Zrobiłam dziś jedną konkretną rzecz i tyle. Masakra. Zaraz chyba przestanę udawać i po prostu pójdę się położyć. W biurze bym padła, nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
U mnie też objawy zniknęły... Byłam u lekarza na USG, nic nie widać, kazał jutro zrobić betahcg i jeśli będzie poniżej 100 to znaczy że coś poszło nie tak i mam czekać na okres.. a jeśli będzie powyz j 100 to w pon znów na USG i szukamy Dzidka. Ale czuję, że już po wszystkim przecież testy by wychodziły mocniejsze a nie słabsze.08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
joka789 wrote:U mnie też objawy zniknęły... Byłam u lekarza na USG, nic nie widać, kazał jutro zrobić betahcg i jeśli będzie poniżej 100 to znaczy że coś poszło nie tak i mam czekać na okres.. a jeśli będzie powyz j 100 to w pon znów na USG i szukamy Dzidka. Ale czuję, że już po wszystkim przecież testy by wychodziły mocniejsze a nie słabsze.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
joka789 wrote:U mnie też objawy zniknęły... Byłam u lekarza na USG, nic nie widać, kazał jutro zrobić betahcg i jeśli będzie poniżej 100 to znaczy że coś poszło nie tak i mam czekać na okres.. a jeśli będzie powyz j 100 to w pon znów na USG i szukamy Dzidka. Ale czuję, że już po wszystkim przecież testy by wychodziły mocniejsze a nie słabsze.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Nie wiem kiedy miałam owu, dziś 33 dc by był. Nie mogę myśleć o niczym innym, po prostu chciałabym wiedzieć czy w ta czy w ta boli mnie trochę podbrzusze, lekko plamie- albo po USG albo zbliża się poronienie. Eh do dupy. Wczoraj miałam objawy a dziś nic. Dzięki Dziewczyny za wsparcie :*
Skowronek, mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko dobrze 🤞 i u pozostałych Majoweczek 😘08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
Karenira wrote:liwi w poprzednich ciążach też tak mocno Cię mdliło?
W pierwszej ciązy wcale nie miałąm mdłości. W drugiej już tak ale zaczelo się zdecydowanie później. i trwało do 17 tygodnia. koszmar.
Dziewczyny trzymam kciuki za Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 15:16
-
joka789 i co będziesz szła jutro na bete?
Będę trzymała mocno kciuki za Ciebie i Twojego Kropka
Też już bym chciała wiedzieć czy jest dobrze czy nie. Każda wizyta w toalecie powoduje u mnie palpitacje serca. Od czasu do czasu zaboli mnie jajnik, ale nie plamie...narazie. No i nie czuje, żebym miała jakieś objawy. W sumie jedyny jaki jestem w stanie określić na 100 % to brak okresu05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Zupełnie nic. Wynik bety tez to chyba potwierdza...
-
joka789 wrote:Nie wiem kiedy miałam owu, dziś 33 dc by był. Nie mogę myśleć o niczym innym, po prostu chciałabym wiedzieć czy w ta czy w ta boli mnie trochę podbrzusze, lekko plamie- albo po USG albo zbliża się poronienie. Eh do dupy. Wczoraj miałam objawy a dziś nic. Dzięki Dziewczyny za wsparcie :*
Skowronek, mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko dobrze 🤞 i u pozostałych Majoweczek 😘
Objawami serio się nie przejmujcie zrób bete dla pewności i kciuki niestety ten początek ciąży to taka czekanina zmieszana ze stresem człowiek nie ma wpływu zbytnio więc się nie zamartwiaj. -
AJrin wrote:Skowronek spokojnie ja też nie mam objawów i w żadnej ciąży nie miałam a zkim nie rozmawiam to ziewaja i spiący bo pogoda taka
podejrzewam, że póki nie pójdę do lekarza to będę Wam tu marudzić i się zamartwiać05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀