MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira wrote:
Piękna krecha Czyli nie tylko mnie ten widok cieszył
Mama_Honorci faktycznie ładny już ciążowy brzuszek , no z każdą ciążą szybciej ponoć widać koleżanka w 3 ciąży miała już w 10 taki wielki, że totalnie nie dało się ukryć. To jest moja bolączka właśnie bo tak na prawdę to moja 4 ciąża a pod koniec Września mamy imprezę rodzinna urodziny mojego 4 latka i jeszcze nie chciał bym nic ogłaszać. Poprzednie ciąże szybko były widoczne w 12 tygodniu to już był konkret. -
liwi wrote:Jak mnie strasznie mdli od wczoraj. Jakiś koszmar.
-
Jestem ciekawa jak to będzie u mnie wyglądało. Mam BMI w normie, ale figurę mam z tych o szerokich biodrach. Cycki małe, talia raczej wąska, a tyłek dobrze widoczny, udka tak samo Kiedyś byłam bardzo chuda, potem szczupła, a teraz powiedziałabym tak normalnie.Wiadomo, z wiekiem jakoś łatwiej o te kilogramy36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja z Warszawy
Skowronek - z tym ponownym beta to też nie jest tak, że jeśli przyrasta to na bank jest dobrze. Mi w trzeciej ciąży przyrosło prawidłowo (a pierwszy wynik też taki "niemrawy"), a po paru dniach poroniłam Niestety, ale ciąża i dzieci to już wieczne zmartwienie, tu się strach nigdy nie kończy chyba
Ja absolutnie jeszcze nic nie mówię w pracy. Na początku roku jak byłam w drugiej ciąży w 12 tygodniu to powiedziałam w pracy już, a potem za tydzień badania prenatalne które wyszły baaardzo źle, 2 miesiące zwolnienia w sumie i powrót do pracy bez dziecka i bez ciąży
Powiem jeśli z jakiegoś względu sytuacja mnie zmusi. A tak to zamierzam co najmniej do 6msc pracować.
AJrin lubi tę wiadomość
-
poczwarka wrote:Ja z Warszawy
Skowronek - z tym ponownym beta to też nie jest tak, że jeśli przyrasta to na bank jest dobrze. Mi w trzeciej ciąży przyrosło prawidłowo (a pierwszy wynik też taki "niemrawy"), a po paru dniach poroniłam Niestety, ale ciąża i dzieci to już wieczne zmartwienie, tu się strach nigdy nie kończy chyba
Ja absolutnie jeszcze nic nie mówię w pracy. Na początku roku jak byłam w drugiej ciąży w 12 tygodniu to powiedziałam w pracy już, a potem za tydzień badania prenatalne które wyszły baaardzo źle, 2 miesiące zwolnienia w sumie i powrót do pracy bez dziecka i bez ciąży
Powiem jeśli z jakiegoś względu sytuacja mnie zmusi. A tak to zamierzam co najmniej do 6msc pracować.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Dzięki dziewczyny korzystne zdjęcie bo serio spodnie rozmiar 46 i blisko 3 cyfr wagowych było 😉
Generalnie u mnie po 7 miesiącu zbiera zapasy wody jak wielbłąd i tyje na potęgę potem w kilka dni po porodzie schodzi z dnia na dzień w 12 dni 14 kilo poszło.
Co do bety dlatego ja nie robię u mnie wszystko było ok a na prenatalnym po prostu serce przestało bić. Więc minimum poczekam do 12 tygodnia potem zobaczę jak NIFTY wyjdzie.
No i zgadzam się ciąża i macierzyństwo to ciągle zamartwianie się. Ale tu tylko czas pokaże więc trzeba myśleć pozytywnie i umilać sobie czekanie ❤️ -
Skowronek wrote:No ja już bety więcej nie zrobię. Odbiorę dzisiaj wynik i to będzie tyle. Czeka mnie tylko jeszcze kontrola u endokrynologa, bo mam niedoczynność.
Daj znać jakwyniki kciukiSkowronek lubi tę wiadomość
-
Haha, Skowronku, ja lubię znać najgorszą opcję jaka może mi się przytrafić. Wtedy się na nią przygotowuję i od razu jestem spokojniejsza
Skowronek lubi tę wiadomość