MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira wrote:Termin na 8.05.2021 Zapomniałam dodać z wrażenia.
Jak się czujesz? Zdenerwowanie puściło? U mnie relaks przy czekoladowym mleku podanym przez męża w kieliszku Taki żarcik, bo nie mogę się napić ulubionego czekoladowego Baileysa.
U Ciebie rozumiem że też wszystko dobrze? Samopoczucie na plus?
Która z Was jutro ma wizytę? Bede trzymała kciuki 🤞Karenira, jusella lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Widzę same dobre wieści po dzisiejszych wizytach Gratuluję
Właśnie kładę się spać normalnie mogłabym większość dnia przespać jak bym miałą tylko taka możliwość . Córcia dziś łaskawa była i o 19 już spała Pranie i sprzątanie ogarnięte także dobranoc wszystkim :*
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Skowronku, Kareniro - gratuluję! Cieszę się Waszym szczęściem, jak dobrze czytać takie wieści!
Siilike - nic nie mów. Pisałam dzisiaj CV naukowe. Cały dzień. Powodem nie był ogrom moich osiągnięć.🙄😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 22:09
Siilike lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizytę jutro po 9 😁
Widzę, że nie tylko ja bym spala w dzień 🙄 dzisiaj usypiałam młodego na drzemkę i co.. On się patrzy i łazi a ja śpię 😜😂😂😂 dobrze, że mąż miał wolne to się nim zajął 😁
Czy wam też po jedzeniu jest nie dobrze? Nie ważne co zjem, zaraz mnie mdli ale pawika na szczęście nie ma 🤔 -
Agnieszka34 wrote:Ja mam wizytę jutro po 9 😁
Widzę, że nie tylko ja bym spala w dzień 🙄 dzisiaj usypiałam młodego na drzemkę i co.. On się patrzy i łazi a ja śpię 😜😂😂😂 dobrze, że mąż miał wolne to się nim zajął 😁
Czy wam też po jedzeniu jest nie dobrze? Nie ważne co zjem, zaraz mnie mdli ale pawika na szczęście nie ma 🤔05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Najgorzej mam z rana.Jak wstanę to jestem pełna jak balon, mam wrażenie że jadłam całą noc 🙄 i jest mi z tego powodu nie dobrze, ale typowych mdłości nie mam 🤔
Takie są uroki ciąży 😂😂 szykuję się do gina 😁
Skowronek, dobre 😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 07:49
-
Ja dziś w pracy 3 dni w biurze mnie czeka atak dobrze mi się rano spało.
Jechałam dziś o wschodzi słońca przy lesie rowerem i tak pięknie było i spokojnie. Nie wiem czy dam rade jutro się tak rano zwlec.
-
ago91 wrote:Liwi biorę leki, parogen 40mg na dobę. A przed ciążą brałas leki?
Ale widze ze stan moich nerwów bardzo się pogorszył od kiedy wiem , że jestem w ciąży i nie weim co z tym zrobić za bardzo.
-
Mnie mdli jak się robię głodna, no i zaraz po tym jak zjem. Bez większego znaczenia co to było. Przed chwilą zjadłam kukurydziane wafle, popiłam wodą i jest mi odrobinę niedobrze. Jak tu się skupić na pracy?
Skowronku widzę, że znacząco Ci się humor poprawił po tym jak zobaczyłaś swoją kropeczkę. Bardzo dobrze
Liwi nie wiem, co Ci poradzić. Też jeszcze chyba nigdy w życiu się tak nie stresowałam jak przed wczorajszą wizytą. Tylko, że ja jestem optymistką, więc pomagało mi powtarzanie sobie zdania "Wszystko jest w porządku. Dziecko ma się dobrze i zdrowo się rozwija". Do tego uśmiech na twarz, żeby pobudzić wydzielanie endorfin i działało. Może spróbuj jakiś metod relaksacji i afirmacji skoro boisz się leków?Skowronek lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziewczyny ja byłam pewna ze 3 ciąże to już mi stresy i zamartwiania odpuszczą a tu dupa tak jak się stresowałam serduszkiem jak się położyłam to serce mi waliło tak ze aż głos mi się łamał. Serio żadnej ciąży pierwszego usg aż tak nie przeżywałam.
-
Dzień dobry. Jestem tu nowa... Mama 4 dzieci najstarsze 20 lat... Najmłodsze 10(autysta) mam 39 lat i obecnie jestem według usg 5 tydz i 6 dni ciąży... Pierwsze usg potwierdziło ciąże - pęcherzyk ciążowy, kolejna wizyta 25 go września i kolejne usg.. Będzie mi bardzo miło dołączyć do waszego grona jeśli można 🙂jestem pełna obaw chyba najbardziej że względów na swój wiek, jak na razie jestem na etapie osfajania się z informacją, że będę znowu mamą.
Siilike, AJrin, poczwarka, jusella lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
gratulacje dla wszorajszych pozytywnych wieści! Ja dziś w stresie, na 17:20 mam wizytę, oby było wszystko dobrze! Mam nadzieję że wieczorem będę mógła się Wam tu pochwalić tylko dobrymi wieściami ❤️ trzymajcie kciuki 😊 A tymczasem mnustwo roboty ☹️ czy rozwazalyscie juz L4? Ja mam odpowiedzialne i stresujące stanowisko i coraz poważniej o tym myślę, dobro fasolki jest teraz najważniejsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 09:37
-
Ja mam osobowość WWO więc wiecznie wszystko biorę do siebie i się martwię choć na zewnątrz każdy uważa mnie, za ostoje spokoju bo każdego pocieszam. Na szczęście ciąże nie dają mi w kość mam to szczęście, żę dodaja mi skrzydeł bo mdłości brak a uczucię, że mam w sobie i tworze kolejne życie jest pocieszające. Wczoraj czytałam moim dziecią książke o pompku i tak jest tłumaczone jak powstaje życie co to i po co pępowina i powiedziałam im, że taka kijanka jest w mamy brzuszku ale jescze nie zakumkały ale łzy w oczach miałam. Tak naprawde powiemy im dopiero jak będa wyniki NIFTY dowiedzą się, że bedzie brat czy siostra
-
AJrin popatrzyłam sobie na Twojego instagrama. Piękne dzieci, piękna mama
Też planuję robić NIFTY PRO. Pewnie zaraz na początku 10 tygodnia, jak już tylko będzie można.AJrin lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:AJrin popatrzyłam sobie na Twojego instagrama. Piękne dzieci, piękna mama
Też planuję robić NIFTY PRO. Pewnie zaraz na początku 10 tygodnia, jak już tylko będzie można.
Dzięki, Ja jakoś bliżej 12 tygodnia chyba będę robić. Plan mam taki, że zrobie prenatalne a zaraz po nich NIFTY chce mieć pewność, że dziecko zyje nim zrobie NIFTY bo to jednak sporo kosztuje -
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
AJrin możesz mnie dopisać na pierwszą stronę na 5.05. Co prawda z Usg wychodzi 10.05 no ale to najwyzej jak się później wyjaśni to będzie można zmienić. Ja się też wczoraj bardzo stresowałam przed wizytą. To chyba naturalne.
Kicia mnie się lekarz wczoraj pytał czy chce l4. Odmówiłam. Narazie póki mogę to chce pracować. Mam stresująca prace ale nie na tyle, żeby rezygnować. Jeszcze się w domu na siedze. Chyba, że szef mnie bedzie wkurzał, albo jakoś mi się naprzykrzal w ramach kary za ta ciaze to wtedy pojde od razu05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Witam. Można dołączyć? U mnie termin na 5.05.2021
liwi, AJrin lubią tę wiadomość
-
Mona3939 wrote:Dzień dobry. Jestem tu nowa... Mama 4 dzieci najstarsze 20 lat... Najmłodsze 10(autysta) mam 39 lat i obecnie jestem według usg 5 tydz i 6 dni ciąży... Pierwsze usg potwierdziło ciąże - pęcherzyk ciążowy, kolejna wizyta 25 go września i kolejne usg.. Będzie mi bardzo miło dołączyć do waszego grona jeśli można 🙂jestem pełna obaw chyba najbardziej że względów na swój wiek, jak na razie jestem na etapie osfajania się z informacją, że będę znowu mamą.
Wow, witamy. To będzie 5 dzieciaczek? ale super.